Отговори
Накратко ,историята е такава че започнах връзка с разведен с едно дете .Мислех си че съм открила принца на бял кон, и по нищо не личеше че той има още чувства към бившата си .Бях на ясно че те ще имат повод да се срещат ,и дори исках от него да се запознаем  ,за да може детето да започне да идва при него по често .Мислех си че дъщеря му просто я е срам от мен ,но тя въобще не идваше в къщата .Ползвала съм няколко пъти неговият телефон и съм чела съобщения ,как си уреждат срещи за кафе ,а той се оправдаваше че трябвало да обсъдят неща за детето .Те са разведени от десет години ,и никога не ми хрумна, че става на въпрос за чувства между тях .Истината лъсна когато той влезна да се къпе една вечер ,а тя му изпрати съобщение ,колко добре си да изкарали, и е сигурна ,че един ден ще се съберат .Когато го притиснах да разбера какво става ,той ми призна че няколко пъти след развода са спали заедно .Той винаги щял да я обича ,а тя не искала да живее с мъж и пр .А ,мен ме обвиняваше че съм била ревнива ,и трябвало аз да се съобразявам че имат дете .И ,питам аз за логично обяснение ?Разбирам ,че по някаква причина ,ще трябва да се разведеш .Разбирам ,че има ли в картинката дете ,ще трябва да се срещате с бившите .Но ,не разбирам ,при условие че все още си влюбен в бившият партньор ,защо започваш връзка с друг човек ?И ,обвиняваш този човек че те е напуснал ?Въобще според мен ,що за извратен човек ще започне връзка с друг за да се подиграе с него ?

# 1
Извода е прост.
Мислела си, че си срещнала рицар на бял кон, а всъщност си се събрала просто с кон.

Остани с него ако те кефи да си втора цигулка и след време да ти се бие шута за да се върне при бившата.
Или да сте заедно и той да прави секс с нея.

# 2
  • Пловдив
След 40та бутилка вино ще ти мине , Не се притеснявай.....

# 3
Какво значи извратен? В любовта всеки е за себе си и няма нормално и ненормално. Ти не си преценила правилно и правиш типичната грешка да мислиш, че можеш да промениш мъжа.

# 4
Човекът има нужда от редовен секс и някой да му домакинства. Честно-нечестно, това е. Не му е целта да се подиграва с теб, а си гледа своя си интерес. Ти си само бележка под линия.

# 5
Не е задължително да е чак бележка под линия, може и да има някакви чувства, но бившето му семейство си има запазена територия в сърцето и ума му и новата може да се надява да запълни само останалото. Ако иска, никой не я кара насила.

# 6
Свършиха ли свободните мъже, та се хващате с такива с деца?

# 7
  • Далечният изток
Човек, който рови в чужди телефони, трябва да е готов, че ще прочете неща, които няма да му харесат. Ако не си готова, не пипаш чужди телефони и не четеш чужда кореспонденция.

# 8
Свършиха ли свободните мъже, та се хващате с такива с деца?

И аз това щях да пиша. Като не искаш драми не се хващаш с мъже с разводи и ремаркета.

# 9
Жени, които все още нямат деца не е нормално изобщо да имат в полезрението си мъже, които вече имат деца. С една дума, намери си такъв без деца като теб и си градете заедно.

# 10
А според мен човека е полигамен и това няма връзка с детето му. Първият ми приятел така не можеше да забрави с години бившата си, хем нямаха дете и живееха на различни континенти. Когато тя си идваше  в България се виждаха, със сигурност и секс са правили, а разбрах, че и дистанционно са поддържали връзка и са се чували по скайп. Ами оставих й го, но пак не се събраха, момичето всъщност не го искаше, тя затова беше емигрирала толкова далече, обаче на него явно му беше фикс идея да е с тази жена, пък не е искал да стои с години на сухо.

# 11
  • София
Аз имах подобен случай и вече си отварям очите на 10. Обикновено мъжете се издават, но някои успяват да хитреят дълго.

# 12
Очевидно тази жена ще му остане завинаги в сърцето. Значи ли, че цял живот не трябва да има връзка с друга жена?
Нищо извратено не виждам аз. Не може да заповядваш на сърцето си.
Като не ти харесва, слагаш край и готово.

# 13
Бих го оставила на момента. Мазни лицемерни плужеци, дето ги е страх да не изтърват безплатния секс. Друг път принц на бял кон.

# 14
Извода е прост.
Мислела си, че си срещнала рицар на бял кон, а всъщност си се събрала просто с кон.

Остани с него ако те кефи да си втора цигулка и след време да ти се бие шута за да се върне при бившата.
Или да сте заедно и той да прави секс с нея.

По-скоро авторката е срещнала магаре.
Тук е въпрос на личен усет - имало е десетки червени флагове, но когато човек си затваря сам очите са истината и вярва в някакви илюзии следва горчив край.

Общи условия

Активация на акаунт