Отговори
# 60
По същата логика мога също да си пиша каквото искам. Това е моето мнение и си го казвам.
Моят телефон не се пипа!
Вашите си ги давайте на когото си искате да ви четат съобщенията.

Ами пиши си. Ама не нареждай и дръж тоя тон другаде.
Извинявай, ама понеже за теб било нормално да се рови в чужда кореспонденция, аз ти казах, че за мен не е.
Ти тръгна да даваш тъпи примери със серийни убийци...
А аз ти казвам, че е престъпление да се чете чужда кореспонденция.
Въобще на никого не нареждам, даже казах на когото искате си давайте телефоните, да ви четат, щом ви е нормално това.
Нареждаш ти - как да се пише, с какъв тон и къде.

Верно ли аз нареждам.
А това изречение какво е?
Стига си дрънкала глупости...
И викаш си културна и възпитана. Не държиш тон, няма какво да кажеш, ама ми нареждаш.
Ще си давам каквито примери искам.
И защо да е тъп примера? Не съществуват ли убийци? Joy
А къде съм казала, че е нормално да се рови в чужд телефон? Никъде не съм писала това.
Напротив, аз също си пазя телефона.
Мисля точно както Базила каза.
Ако имам съмнения в човека до мен, ще използвам всякакви средства и ако мога и телефона ще прегледам.

Гледането в телефона показва несигурност и подмолност.

Чак пък подмолност.
Несигурност да. Несигурност в човека. И щом рови, вече има достатъчно съмнения.
Той пък щото нали е много почтен.
Едва ли ако му поиска телефона той веднага ще го даде и с усмивка ще признае всичките си сътворени глупости.

# 61
Лично аз не го правя от несигурност, а защото ако съм допуснала много близо един човек, това означава, че съм си дала вниманието, емоцията и най-вече времето за отношения с този човек.
И много повече ме прави бясна някой да ми губи времето.
Загуба на време и енергия е да жомиш, докато се правите на двойка, което лично аз нямам. Така че – предпочитам да си спестя от времето и да съм непочтена. За да мога да го ползвам за по-почтени занимания с друг.
//
Нямат никакво отношение децата дали някой ще иска да си ляга пак с бившата или бившия. До човек е.

# 62
Както се казва - в любовта и във войната всичко е позволено Grinning

# 63
Както се казва - в любовта и във войната всичко е позволено Grinning

Това си е типично извинение/оправдание. Не случайно има съд за военни престъпления. Вече там си има други особености, кой, как, какво.

# 64
Всъщност е факт, доказан.
А дали е оправдание или извинение е въпрос на гледна точка.
Съдът за военните престъпление какво като го има. Пак си правят на война ужасяващи зверства.
Във всяка война.
Случаят в темата същата работа.
Имал чувства човека, ама що да не задържи авторката, защо да е коректен. Нали трябва секс да се прави, мусака да се готви. Интереса клати феса.
Много хора са така. Факт.

# 65
Като е имала съмнения, много ясно, че ще му рови в телефона.
Предполагам, че си още млада. Не ти трябва мъж с деца, намери си някой без такива  емоционални багажи.
Макар че, дори и без деца, пак не е сигурно, че няма някоя бивша, която не може да прежали.

Последна редакция: нд, 04 май 2025, 20:51 от kalina_pehlivanova

# 66
Съдът за военните престъпление какво като го има. Пак си правят на война ужасяващи зверства.
Във всяка война.
Имал чувства човека, ама що да не задържи авторката, защо да е коректен. Нали трябва секс да се прави, мусака да се готви. Интереса клати феса.

Не е факт и не е доказан, за справка - Женевската конвенция за военни действия. Ако говориш само за любовта, значи следваш и одобряваш, че всичко е разрешено. Така ли да разбирам?

# 67
Скрит текст:
Във всяка война.

Не е факт и не е доказан, за справка - Женевската конвенция за военни действия. Ако говориш само за любовта, значи следваш и одобряваш, че всичко е разрешено. Така ли да разбирам?

Къде съм писала, че одобрявам? Ако обичаш недей да ми пъхаш думи в устата, които не съм казала.Никъде не съм писала такова нещо.
Ако напиша, че хората изневеряват как точно ще разбереш от това, че аз одобрявам. Казвам доказан факт.
Казах каквото казах.
Това са факти. Исторически. Съществуващи откакто човека съществува. Може да погледнеш и изчетеш цялата тема СО да видиш фактите и какви неща си правят хората.
Съществуването на Женевската конвенция и разни други военни съдилища доказват, че съм права.
Щото ако не съм, нямаше нужда от тези институции, нали?
Те не възпрепятстват престъпленията, те наказват хората, които са ги извършили.
Хората правят каквото искат да направят. Изневеряват, убиват, лъжат, крадат, извършват всякакви изродщини и така нататък.
Това са факти и то доста твърди.
Може и да се поинтересуваш малко повече за войните. Ето ти сега за Украйна. Какви неща се случват.
Но се мълчи. Ще се разбере де. Но да не навлизам в тази тема, не е редно.
Или Газа. Във войната всичко е позволено. Правят каквото си искат. Пък да става каквото ще.
После си има съд. Ако стигнат до него.
Същото и във връзките.
Лъжат се хората, изневеряват, ако мине, мине. Ако не, е ще се разделят хората.
Хората от любов се убиват. Обичал, ревнувал, пречукал. Факти. Отвори новините.
И не казвам, че убийствата, изнасилванията, лъженето са нещо хубаво.
Това са факти.

# 68
Скрит текст:
Скрит текст:
Във всяка война.

Къде съм писала, че одобрявам? Ако обичаш недей да ми пъхаш думи в устата, които не съм казала.Никъде не съм писала такова нещо.
Ако напиша, че хората изневеряват как точно ще разбереш от това, че аз одобрявам. Казвам доказан факт.
Казах каквото казах.
Това са факти. Исторически. Съществуващи откакто човека съществува. Може да погледнеш и изчетеш цялата тема СО да видиш фактите и какви неща си правят хората.
Съществуването на Женевската конвенция и разни други военни съдилища доказват, че съм права.
Щото ако не съм, нямаше нужда от тези институции, нали?
Те не възпрепятстват престъпленията, те наказват хората, които са ги извършили.
Хората правят каквото искат да направят. Изневеряват, убиват, лъжат, крадат, извършват всякакви изродщини и така нататък.
Това са факти и то доста твърди.
Може и да се поинтересуваш малко повече за войните. Ето ти сега за Украйна. Какви неща се случват.
Но се мълчи. Ще се разбере де. Но да не навлизам в тази тема, не е редно.
Или Газа. Във войната всичко е позволено. Правят каквото си искат. Пък да става каквото ще.
После си има съд. Ако стигнат до него.
Същото и във връзките.
Лъжат се хората, изневеряват, ако мине, мине. Ако не, е ще се разделят хората.
Хората от любов се убиват. Обичал, ревнувал, пречукал. Факти. Отвори новините.
И не казвам, че убийствата, изнасилванията, лъженето са нещо хубаво.
Това са факти.

Sweat SmileSweat Smile Хайде сега погледни внимателно какво съм написал, какво ти си разбрала, и какво си написала.

# 69
Не, ти погледни аз какво написах.
Недей да ми бягаш по тъча, че е срамно.

# 70
Не, ти погледни аз какво написах.
Недей да ми бягаш по тъча, че е срамно.

Не бягам никъде, но ако хората игнорират какво пиша и си продължават по същия начин, нямам намерение да си говоря със стената.

# 71
Отговорила съм на това, което ти написа.
Обаче тъй като съм права и го знаеш, почна да клинчиш от изключително погрешната си логика, да слагаш тъпи емотиконки и да пишеш глупости.
Излиза и че  факт и метафора не знаеш какво е, така че няма смисъл.
Айде не ме занимавай повече, стана ми скучен и досаден.

# 72
  • По света и у нас
Аз съм от тези дето не ровят в телефона. Хвърлям по едно око отдалеч. То е лесно да се разбере ако има романтични уклони по начина по който се държи и се крие или въобще какво излъчва. Дори предпочитам да не зная какво е харесвал и къде.

# 73
Отговорила съм на това, което ти написа.
Обаче тъй като съм права и го знаеш, почна да клинчиш от изключително погрешната си логика, да слагаш тъпи емотиконки и да пишеш глупости.
Излиза и че  факт и метафора не знаеш какво е, така че няма смисъл.
Айде не ме занимавай повече, стана ми скучен и досаден.

Смях в залата, лафчета от детската градина.
Хайде едно питане. Аз написах "Така ли да разбирам?" - това въпросително изречение ли е, питане ли е, какво ли е? Някакво обвинение ли е? Някакво изкривяване на написаното ли е?

# 74
Но ,не разбирам ,при условие че все още си влюбен в бившият партньор ,защо започваш връзка с друг човек ?И ,обвиняваш този човек че те е напуснал ?Въобще според мен ,що за извратен човек ще започне връзка с друг за да се подиграе с него ?

Здравейте, Ани,

може би е започнал връзка, за да си докаже, че е харесван.
Това, разбира се, не е оправдание, а възможно обяснение на постъпката му.

...

Пожелавам ви пролетта да ви подейства възраждащо!

Общи условия

Активация на акаунт