Абитуриентски страсти 2025

• 71 002
  • 847
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Понеже днес ще е още по-студено, съвет към тези с момичета - направо им вземете по едно палто за всеки случай. Много е вероятно да изкарат някакво време навън пред хотела.
А иначе въпреки времето, става голяма веселба и емоциите са незабравими. 😊

# 121
  • София, Дружба 2
Red, без майтап съм извадила две бели палта, косматички, които вчера пробвахме с роклята и стоят много добре. Днес ще реши с кое точно да е. Simple Smile Пратих ММ да купи огромен чадър и добре се е справил с големината, обаче пък  много тежи. Simple Smile Няма пълно щастие Joy
Дано да си изкарат добре децата и много да се забавляват! TadaChampagneBalloonTada

# 122
Снощи гледах абитуриенти и имаше много с чадъри в тон с роклите и костюмите. Явно бяха го предвидили децата/ родителите.  Аз не бих се сетила.
Весел бал да си изкарат!

# 123
  • софия
Чадърът е нещото, което не съм предвидила и съжалявам за което. В Тему е пълно с прозрачни чадъри, но няма време да поръчвам.

# 124
И аз като типична Блекота не се подготвих д подходящ чадър.
Ние сме утре.

# 125
  • София
И аз се сетих вчера, ама в ДМ и Лили имаше само прозрачни с картинки.
Да кажа все пак, че в ДМ има един прозрачен с оранжево-розов кант на Бенетон, ако на някого ще се върже цветово. Имаше и на шарени точки.
Не взех, но нас все пак не ни се наложи да ползваме чадъри, че между 5 и 7 спря да вали.

# 126
Аз да дам непоискан съвет. Тези по- захлупени чадъри, прозрачните не са много ок. Имах и всичко се стичаше по раменете ми. И все пак пожелавам да не вали.
Снощи, в града ни бяха първите абитуриенти. Заради прогнозата отложиха събирането в училище.  Пред ресторанта беше тясно за коли, родители и снимки.  И костюмите и роклите бяха в тъмната цветова гама.
Определено масленозелените рокли вече не бяха доминиращи. И светлосините костюми при момчетата.

# 127
  • София
А, това е ценна информация. Не съм имала такъв чадър, но вярно, че подобна форма може да доведе до неподходящо стичане на вода. Големите мъжки чадъри ще са идеални.
Весело изкарване на всички днес и хич да не ви пука за времето. 😊

# 128
Стига да няма болни, наистина да не им пука на децата и да се забавляват на макс!

# 129
  • гр.София
Факт е,на децата не им пукаше, всички бяха в чудесно настроение. Но и за късмет ,вчера не валеше между 18 и 19 ,когато се фръцкаха пред хотела.  Дайте на момичетата дебела връхна дреха, стайлингът не го мислете, имаше и заметнати с вълнени шалове.
На мен ми изпадаха зъбите от студ.

# 130
Случайно открих тази тема почти навреме .

Ако можех да се концентрирам върху това , сигурно щях и аз да се развихря с организация и украса , ако можех да го направя семпло и да остане само удоволствието без много усилия - също щях да съм супер доволна .
 Всяка заповед е предпоследна , но май-май по ред причини няма да правим такова парти . Така или иначе не исках да е на деня на бала , прекалено стресиращо щеше да ми дойде , на абитуриента също , пък и искам да се насладим максимално на момента с всичките ни там семейни обичаи и закачки .

Всъщност , обаче , пиша за да разузная как се справихте  или как планирате да се справите с тези порои . Мисля ,че ще има все някаква фира , чадъри -добре , няма да си намокрят раменете  , ама с тези новички официални обувки като заджвакат из локвите, не виждам как момчетата няма да си опръскат панталоните , мокрите стъпала също са възможни , но за това няма какво толкова да се направи .
Но студът - ами той има само спортни якета . Ще е супер нелепо да е с такова . Има чудесно вталено елегантно късо пално , обаче си е за върла зима .
Как бяха облечени момчетата, на които баловете вече минаха  ? А какви връхни дрехи мислите да облекат вашите ?

# 131
В китайските магазини има чадъри в различни цветове, кафяво, синьо, да отиват горе долу. Да се хвърлят ако трябва после.
В лидл има импрегниращ спрей за обувките, а в хуманик срещу 10 лв за 40 секунди импрегнират обувки.
Синът ми беше с елек и сако, такъв беше костюма. Не се е оплаквал от студ.
 Направихме си фотокът с балони у дома. Стана много сполучливо. Между другото подарявам балони в черно и златно, още ден два ще изкарат, част са като арка.

# 132
Тази година абитуриентите са брутални. Гледам във ФБ групата, ... ами няма девойки дето да ми харесват. Момчетата с костюми и с маратонки. Еми сложете една елегантна обувка ....

Надявах се да се порадвам на хубави снимки, но ... ?

# 133
  • София
Чудни бяха нашите деца вчера. Почти нула кич видях пред Хилтън. Отделно имаше няколко страшни симпатяги, официални, но с намигване към пънк и емо стил. Много ми харесаха всички.

ПП: Маратонките при момчетата ми харесват на мене. Simple Smile

# 134
Аз не съм гледала фейсбук групи. Наборите, които видях, както и децата, също пред Хилтън, бяха много свежи, културни и приятни. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт