Абитуриентски страсти 2025

• 71 025
  • 847
  •   1
Отговори
# 135
Няколко деца на познати завършват тази година. С едно изключение, тип циганска булка, всички останали ми харесаха. Свежи и хубави млади хора, без нищо излишно и кичозно.

# 136
Страхотни бяха децата- и момичета , и момчета.
Аз не успях да се преборя и да обуе бели кецки, държеше на обувки.
Е, имаше си и кич- Бате Нако с лодката, ама пък за сеир и смях все трябва по някой такъв.
Времето за нас беше чудесно вчера.
Единственото лошо и много грозно впечатление- дамите, които хвърляха фасовете през прозорците на колите- поне 2-3 такива видях.

# 137
Аз пък много момчета с официални обувки видях. 
Синът ми, миналата година беше с кецове, но пък ги носи. Ако беше с официални обувки незнам после къде щеше да ги обуе.
Нямаше добра организация тази вечер за абитуриентите. Имаше и от малките населени места в областта и стана струпване. Отделно и колите трудно се оттегляха.  Синът ми миналата година беше късметлия - и времето беше хубаво и се събираха в училище.

# 138
Здравейте! Предстои ми да поръчам торта за събирането с приятели по повод завършването. Според вас какво е подходящо да пише? Или някаква фигурка, снимка...?

# 139
На нашата торта в средата беше На добър час. Ето фигурката

# 140
  • Варна
Мина и нашата абитуриентска. Студ и много дъжд, но настроението беше на шест.

Моето момиче:
Скрит текст:
Simple Smile

Последна редакция: вт, 27 май 2025, 21:57 от Северина

# 141
  • sofia
Много е красива! И арка без балони,  а с цветя - стилно и прилягащо на това нежно девойче! Успех и на добър час!

# 142
Много красива абитуриентка! На добър час!

# 143
Прекрасна е!
Тъкмо идвах да кажа че тази година засега не харесах нито една кандидатка от конкурса, но това момиче ми върна усещането за красота и премерен стил!

# 144
  • Бургас
Прекрасна Елия! На добър час!

# 145
  • софия
Красива Елия!

# 146
Северина, изключително красива и стилна е девойката! И каква усмивка- грее!❤️
На добър час!

# 147
  • Варна
Благодаря ви момичета за милите думи! Flowers Bouquet

# 148
Момичета и нашият бал мина, всичко беше абсолютно по план.
Изключителен късмет извадихме с времето, защото от неделя нататък беше направо потоп в нашия град.
Благодарна съм за всичко ❤️
Младежът е абитуриента забравих да уточня Satisfied
Скрит текст:

# 149
Прекрасно ви е момичето, Северина! Хубава, елегантна, с интелигентно излъчване! На добър час!

Ние уцелихме снощи време със слънце, без дъжд, но пък с вятър. Няма пълно щастие.

Ето за малко снимка - мен с абитуриента, извинявам се за скритите лица. После ще трия.

...

Последна редакция: ср, 28 май 2025, 09:24 от McKitty

Общи условия

Активация на акаунт