Абитуриентски страсти 2025

• 64 734
  • 789
  •   1
Отговори
# 45
  • Благоевград
Според вас, подарява ли се подарък на дамата, която му е съученичка?

# 46
Аз лично бих гласувала с 'не', щом са съученици, но ако държи да е кавалер, може да подари нещо символично.

# 47
Моят син подари само букет на дамата, която му беше съученичка.

# 48
За мен букет е достатъчен.

# 49
И моят син подари букет на дамата. Не беше съученичка, тогавашната приятелка. На родителите остави торбичка с уиски,  бонбони и кафе.

# 50
  • София
Ох, само аз ли съм толкова изперкала, че няма да мога да си легна докато дъщеря ми не се прибере след дискотеката на която ще ходят след хотела..?
Тя никога не е ходила на дискотека ( компанията и не ходи ), а сега ще са в Клуб 33 в Студентски град...Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 19 май 2025, 12:05 от Silver_Mist

# 51
  • София
Silver Mist, моята дъщеря миналата година, на 16 г беше, отиде с компанията си на море, без възрастни придружители. Почти всяка нощ са ходили на дискотеки. Първите нощи не мигвах, после вече от преумора заспивах и чак на сутринта й четях писанията, че са се прибрали. Та, винаги има първи път. Човек претръпва.

Клуб 33 е най-гнусната дискотека в Студентски град. Защо точно там са избрали... Не е по темата, но има и по-приемливи места.

# 52
Очертава се лукс да отидеш на бала с градски транспорт:) Какви времена:)

# 53
Очертава се лукс да отидеш на бала с градски транспорт:) Какви времена:)
За бала са уговорени лимузините, но на матурите как ще отидат?

# 54
И аз първите нощи на дискотеките не спях. После претръпнах.

# 55
  • София
За бала са уговорени лимузините, но на матурите как ще отидат?
Предполагам всеки родител би могъл да осигури транспорт, било лично или чрез познати, приятели, роднини и т.н.

# 56
  • София
За ДЗИ-то ще се наложи да ги закараме, за бала не сме предвидили никакъв специален транспорт.

# 57
Какъв надпис за торта/ сладкиш/ сувенир/ табло е най-подходящ според вас:
Честито завършване;
Честито дипломиране; или
На добър час!

Дипломиране на мен ми звучи най-добре, но те не са се дипломирали, преди да вземат дипломата. Simple Smile

# 58

Дипломиране на мен ми звучи най-добре, но те не са се дипломирали, преди да вземат дипломата. Simple Smile
                Щом са завършили и са си взели всички изпити вече са дипломирани. Дипломата могат да си вземат и след година - води се дипломиран.

# 59
Ако/като вземат матурите обаче.

Общи условия

Активация на акаунт