Абитуриентски страсти 2025

• 66 427
  • 814
  •   1
Отговори
# 495
То не е много далеч от истината, че не сме тръгнали всички по приеми и официални събития, за да има много официални дни в живота. Много си зависи от житейски път, професия, среда, но на малко жени им се налага често да се обличат във вечерни рокли.
Аз съм ходила по подобни събития и още ходя. Мога да дам линк със снимки от гала вечеря, където има много добре облечени жени, но това жени, които имат пари, изкарани със собствени средства. И пак са по-семпли….

# 496
Хубаво, но по тези събития не ходят много хора. Разбираемо ми е, че момичетата искат да блеснат една вечер, надали виждат майките си всяка вечер нагласени за гала вечери.

# 497
  • Бургас

Красива абитуриентка, с рокля на една бургаска дизайнерка...

# 498

Това момиче ми харесва. Има потенциал да стане още по-красива, така мисля.
За скъпите рокли-миналата година синът ми беше абитуриент и гледах много познати момичета. Най-скъпите рокли са изискани и не натрапчиви, но личи изработка, качество.
Наистина, младите момичета нямат последващи много официални събития. Едва половината от тях ще се видят като булки(с оглед на статистиката), а вероятно минимален процент-актриси по червени килими или дори светски дами на високопоставени приеми. Така че, нека да се радват днес на възможностите да изглеждат по този начин по който те искат. А ние тук си бърборим, нормално е.

# 499
Всяко момиче има право поне за една нощ да се почувства принцеса . Сега кое как го разбира е друг въпрос .
Не съм майка на момиче , не съм следила модите при тях , но текстила дава неограничени възможности за линия , цвят ,обем , изразяване на индивидуалност и т.н. , пък много ми еднаквеят роклите тази година (не че съм ги заглеждала в предишните ) .А сега от вас научавам ,че този толкова популярен белезникав цвят си имал и име - нют (или нюд беше ) .
На случаен принцип от пинтерест - игра с цвят , десен , обем ....без джинджифлюшки и излишни разсейващи детайли - щеше ми се да видя повече такива тоалети :
Скрит текст:

и така нататък .....

# 500
Повечето момичета от конкурса са много красиви и естествени, въпреки неподходящите снимки. Разбира се има и изключения, но по-скоро са еденици.

# 501
Всяко момиче има право поне за една нощ да се почувства принцеса . Сега кое как го разбира е друг въпрос .
Не съм майка на момиче , не съм следила модите при тях , но текстила дава неограничени възможности за линия , цвят ,обем , изразяване на индивидуалност и т.н. , пък много ми еднаквеят роклите тази година (не че съм ги заглеждала в предишните ) .А сега от вас научавам ,че този толкова популярен белезникав цвят си имал и име - нют (или нюд беше ) .
На случаен принцип от пинтерест - игра с цвят , десен , обем ....без джинджифлюшки и излишни разсейващи детайли - щеше ми се да видя повече такива тоалети :
Скрит текст:

и така нататък .....

Къде гледаш тези рокли? Първата е уникална

# 502
  • София
И на мен ми направи впечатление, много изящно момиче. Роклята също ми харесва, не е в масовия тренд на пера, блещулки и цепки. Стилът е като на Аруен Ундомиел. ❤

Роклите от пинтерест са уникални, като на Haute Couture.

# 503
  • Бургас
И на мен много ми хареса тази девойка!
Много е чаровна, нежна и естествена! Красавица!
И роклята ми харесва!

# 504
Последните две момичета са прекрасни, красиви и с избора на рокли са истински принцеси. Браво за цялостния вид и снимки.

# 505
  • Down south
Хубаво дете, красив цвят рокля и ужасен фотограф Close
Трябва той да отиде зад решетките  и никога повече да не бъде наеман

От последните, тази девойка много ми хареса

Последна редакция: сб, 14 юни 2025, 01:17 от Daylily

# 506
  • София
Само ако можеше Аруен да няма тиара. Нещо не разбирам идеята да си абитуриентка с тиара. 🤷

Последна редакция: сб, 14 юни 2025, 08:32 от jasmin tisane

# 507
красиви момичета

А за да няма такъв тип снимки, би трябвало да се наеме фотограф Иначе момичето е красиво.

Но за да няма и такъв тип снимки, по-добре да не се наема фотограф

# 508
Оставям това тук без да кажа нито една дума
Скрит текст:

# 509
  • гр.София
Оставям това тук без да кажа нито една дума
Скрит текст:
И как успя за два часа да събере над 1000 гласа....

Общи условия

Активация на акаунт