Абитуриентски страсти 2025

• 66 383
  • 814
  •   1
Отговори
# 525
  • София
С това момиче ефектът е да гледам само нея, роклята изобщо не ме интересува. Много е красива. Даже прическата не е нищо особено, но страшно й отива.

# 526
Изключително красиво и нежно създание е русото момиче!

И тази девойка много, много ми хареса на мен! Като кралица е !

# 527
  • Между гори и планини
Ееее, много красиво момиче:

И при тази красота, какви ни представят на мис Свят 🙄

# 528
  • Някъде там
Дано журито я забележи русокоска, че аман от нагласени истории.
Съжалявам, че ще го кажа, но няма никакъв начин някой да ме убеди, че девойката която събра скоростно много гласове, не е нагласено да ги събере.

Това девойче също е очарователно, но не ми харесва как са я наклепали с руж.
Няма нужда, и без него е прекрасна.

# 529
  • София
На мен като че ли къдрокоската повече ми харесва, но и двете са прекрасни. Като цяло няма да е лесна задачата на журито тази година.

# 530
  • София
И къдрокосото момиче е прекрасно, макар да имам забележки към роклята.
Назад имаше също много красиви момичета, труден избор наистина.
Кога ще обявят резултата?
Между другото има и конкурс за момчета във фб, ще опитам да го намеря.

# 531
И къдрокосото момиче е прекрасно, макар да имам забележки към роклята.
Назад имаше също много красиви момичета, труден избор наистина.
Кога ще обявят резултата?
Между другото има и конкурс за момчета във фб, ще опитам да го намеря.
Знам, че в Търнвска група има обявен конкурс за момчета  дари гласувах за наше форумско дете от темата( има линк в дванадесетокласната тема). Много хубав младеж наистина!

# 532
Е, това е фотограф! Аз даже я намерих във ФБ девойката, доста по-обикновена е на останалите снимки, но на тези от конкурса е един път!

# 533
Не, аз си следя моята любимка, която има над 2500 гласа. Не зная дали другите са събрали повече, но тя със сигурност е по-добре от момичето с платформите Simple Smile

# 534
Русото момиче е и сред моите фаворити. Роклята не е успяла да й засенчи невероятната естествена красота.
А тези лайкове са голяма стъкмистика. 🤪 Има разкошни момичета само с по 100-200 лайка, както и визии, които изобщо не са най-добрите, с по 2.5К и нагоре. По-рано качените снимки винаги са с повече харесвания, към средата на конкурса има огромно количество снимки, а аудиторията вече е загубила активен интерес, а в края на конкурса няма за кога да се съберат много реални харесвания, освен ако не е кампания като при момичето с грамадните токчета. Лудница! 🙃 И не е особено честно, направо никак. Добре че има и фаворити на журито - пак е много субективно, но не е като тотото с лайковете.

# 535
  • Някъде там
Не, аз си следя моята любимка, която има над 2500 гласа. Не зная дали другите са събрали повече, но тя със сигурност е по-добре от момичето с платформите Simple Smile
Не е с най-много но ще е сред финалистките на гласуващите, което е целта в случая, отнемайки шанса на друго момиче за което гласуването не е нагласено.
Надявам се журито избере момиче с хубава визия.

# 536
За вас не знам, но Сърдития брат, колкото пъти го видя, страшно ме весели. Има поощрителна награда от мен😘

# 537
  • Down south
Доколкото прочетох детето е със специални нужди.

Най-много харесвания сякаш има Търновската болярка над 5К.

# 538
За вас не знам, но Сърдития брат, колкото пъти го видя, страшно ме весели. Има поощрителна награда от мен😘

Кой от двамата е със специални нужди? Русалката-абитуриентка също ми изглежда, че аха ще заплаче. Братчето не ми прави толкова впечатление, може да му е писнало.

# 539

Кой от двамата е със специални нужди? Русалката-абитуриентка също ми изглежда, че аха ще заплаче. Братчето не ми прави толкова впечатление, може да му е писнало.
На мен ми харесват. Предположих, че са в роля, защото момичето представя някакъв образ, не зная какъв, но е нестандартно и интересно. Че не е “най-хубава” абитуриентка за мен, не е, но ми е интересна.

Общи условия

Активация на акаунт