Абитуриентски страсти 2025

• 56 118
  • 706
  •   1
Отговори
# 555
Това са моите разбирания.
В тях се изключват и камъни, пера и всякакъв кич. В това число и рокли пердета. Отиваш на бал, а не на карнавал. Но хората са различни. Всеки има право да се облича както му харесва.

# 556
  • Някъде там
И аз предпочитам дългите бални рокли. Късите за изпращането в училище.
Някой знае ли какво изразява тази безумна мода с вдигнати ръце във всякакви причудливи форми?

Нещо хубаво което забелязах. Може и да съм пропускала някоя, но със сигурност не са били колкото предишни години.
Модата на бършещите джантите на колата с роклите си момичета вече я няма. Поне мен това много ме радва.

# 557
Мда, замениха я с лежане върху счупени, мърляви стъпала в поза с вирнати крака и гол г..з

# 558
  • Някъде там
Мда, замениха я с лежане върху счупени, мърляви стъпала в поза с вирнати крака и гол г..з
Ооо това си го имаше и предишните години. Надявам се и то да затихне.
Както и това да сядат в тревата като руска кукла по средата на спалнята 😀, както някога слагаха куклите. Спомен от детството ми, мода която и тогава и сега не харесвам.

# 559
Понеже конкурса е към самия край.. тая година ми писна от рокли по тялото, независимо от цвета, обшити целите с камъняци и лъскавинки. Всичките са ми като една.

# 560
  • София
Аз съм щедра на лайкове, едно нещо да ми хареса във визията и лайквам. Нека се радват децата, че са харесвани.

# 561
Цъкам лайкове, но имам усещането че гледам една и съща мома вече поне две седмици..
Днес се появи много красиво момиче с рокля течен метал, който по принцип не ми допада, но с радост я нацъках, защото е извън масовката.

# 562
  • Някъде там
Цъкам лайкове, но имам усещането че гледам една и съща мома вече поне две седмици..
Днес се появи много красиво момиче с рокля течен метал, който по принцип не ми допада, но с радост я нацъках, защото е извън масовката.
Тъкмо с нея идвах.
Много я харесвам течната органза.

Имаше една и в червено, но тя не ми хареса.  В сиво и зелено ми е най-красива, но не видях момичета с такива цветове.

# 563
Този плат е много ефектен, но много бързо може да премине в усещане за прекаленост и досада, ако видиш повече от 1-2 такива рокли. Момичето е разкошно.

# 564
  • sofia
Много изтънчена красота има това момиче, прекрасни очи, нежни черти, жалко че няма снимка в по-близък план.

# 565
  • Някъде там
Разкош. Ей това е типа рокли които хареавам. Свеж младежки цвят и акцент но без да е претруфена с хиляди джунджурии по нея.

Още една красавица.

Последна редакция: пт, 20 юни 2025, 11:45 от daviz

# 566
  • София
Разкош. Ей това е типа рокли които хареавам. Свеж младежки цвят и акцент но без да е претруфена с хиляди джунджурии по нея.

Наистина прекрасно момиче и рокля. И интересна локация за снимки, къде ли в София е?
Другата девойка също е много хубава и нежна, но роклята и не ми допада.

# 567
  • Fairbanks, Alaska
Малко дълга ми се вижда розовата рокля. Иначе е хубава, както и жената.

# 568
  • гр.София
Роклята е с шлейф. Отпред си е нормално дълга.
Цветът е разкошен, любим ми е.
Но децата също си имат визия как искат да се облекат( аз поне се преборих да не е в черно дъщеря ми).   А и надали са очаквали,че роклите ще са им като униформени, еднакви.
Ето, от единия актуален тип рокли ,тази много ми хареса,както и момичето цялостно.

Също вариантите, в които роклята има нюанс- синкави,резедави или розови....

# 569

Наистина прекрасно момиче и рокля. И интересна локация за снимки, къде ли в София е?
Другата девойка също е много хубава и нежна, но роклята и не ми допада.

Мястото е Ozone Skybar & Lounge. .
С любезното съдействие на ChatGPT 😂

Общи условия

Активация на акаунт