Абитуриентски страсти 2025

• 71 041
  • 847
  •   1
Отговори
# 735
  • София
Може ли да помоля и аз някой да ми прати покана за Бест Сикретс.
Готово! Relaxed

# 736
  • София
Благодаря на всички отзовали се момичета! Hug
Побърках се по чантите, тъй като дъщеря ми харесва Майкъл Корс и Карл Лагерфелд, обаче ме загложди - стоките оригинални ли са? Някак ми е трудно да приема, че на цена в диапазон 100-300 лв открих много симпатични чантички.

# 737
Не знам дали са оригинални, онзи ден ми излезе пост с обувки от абаут ю получени с мръсни подметки, днес в тик ток ми излязоха фалшиви New balance от модиво....не знам къде вече може да се има доверие

https://www.aboutyou.bg/p/kraimod/vecherna-roklya-19439398

Подобни на тази рокля имаше много в бутиците миналата година, но цена под 1000 лв не видях. Може да поогледате, поне връщането е безпроблемно

Последна редакция: чт, 23 окт 2025, 15:28 от R@N

# 738
Здравейте,
Някой скоро обикалял ли е бутиците в гр. Варна.
Цените на роклите били доста завишени.

# 739
Ние миналата година обикаляхме на 2 януари, в почти всеки бутик казваха, че това са стари цени и започват да ги актуализират, просто късмет сме извадили, че сме минали сега. Дали са ги вдигнали или са лъжели, не знам, тогава пък ни евро имаше, ни някаква друга реална причина, не знам защо по презумпция от 1 януари трябва да се вдигат цените. /Всъщност  като се замисля май вдигането на минималната заплата изтъкваха като аргумент/

# 740
Цените в бутиците са потресаващи. Наистина, моделите са доста добри, личи си качеството и добрия стил на дизайнерите. Обаче реално погледнато, материали и ушиване едва ли надвишават 200-300 лева, но предлагат роклите на цени над 1500 лева. По-евтини варианти, или изглеждат парцаливо, или стоят като торби. Моята дъщеря например, мери няколко рокли, едната струваше 2800.... Купихме друга за 1800 лева. Въобще, ситуацията с цените на абитуриентските рокли е, ден година храни. Възползват се от суетата на момичетата.
При нас проблемът е с намирането на обувки. Цветът на роклята е специфичен, най-добре пасва един определен цвят, но не намираме подходящ модел. Или размер няма, или е неудобна обувката, или цветът не е добре. Ще се мисли за компромисен вариант явно.

# 741
Благодаря Ви за споделеното!
За кой град става въпрос?
Ние мислим другата седмица да тръгнем да обикаляме бутиците?

# 742
За Варна, да.

# 743
тонка, има тема за бест сикрет в бгмамма, супер са си, оригинални, много лесно се пазарува и връща.

# 744
  • София
arino, благодаря ти. Аз продължавам да съм в дилема, защото chat gpt ми праща разнопосочни сигнали относно оригиналността на стоките там.

# 745
  • Deutschland/HE
Тонка, сайтът доставя от Германия, има физически магазин в Мюнхен. Добре познат е в Германия. Ако продава фалшиви стоки щяха да го подгонят от митниците. Това е моята логика.

Предполагам изкупуват последни бройки от колекции, защото не винаги има пълна номерация. Подобна е практиката и на TK Max.

# 746
arino, благодаря ти. Аз продължавам да съм в дилема, защото chat gpt ми праща разнопосочни сигнали относно оригиналността на стоките там.
Chatgpt не е мярка за вярност. Работи с вероятности.

# 747
Аз нямам забележки относно оригиналността на стоките там. От няколко години пазарувам от тях, не са имали издънки. Връщането е безпроблемно.

Редно е да добавя, че не винаги цените в БестСикрет са наистина невероятно ниски или най-ниските възможни. Цените на артикулите се сменят понякога ежедневно, особено преди пускане на допълнителни кодове за намаления или някакви масови промоции. Случвало се е да намеря един и същ артикул доста по-евтино в други онлайн аутлети или сайтове за клубно пазаруване. Особено за някои по-скъпи неща си правя труда да проуча цените на артикула и на други места.

Последна редакция: вт, 28 окт 2025, 12:14 от Mößbauer-Effekt

# 748
Да споделя своето впечатление от магазините за абитуриентски рокли в Асеновград. Може би имах по различни очаквания. Има доста магазини с рокли, но някакси почти всички ми изглеждаха еднавки. По мое мнение повечето не бяха шити там, а внос от Турция. Цените към 800 - 1000 лв. Продавачките  обясняват, че по това време на годината има голям избор и насърчават за по-бързо купуване на роклята, че моделите и цветовете се изчерпват.  Като цяло харесахме рокля с А-силует и френско деколте /така поне казаха/ от Фортуна стайл. Снимаха я и ни дадоха телефон на дизайнерката Сиси Гавазова за запазване на час за ушиване на роклята. Абитуриентката обаче е малко несигурна и нерешителна дали това ще бъде роклята. Иска и се да види и пробва модели в София. Предстои ни дълъг път. Simple Smile

# 749
maia. да разбирам, че не може веднага да се вземат мерки, а трябва друго посещение и после пак и така едно поне три пъти до Асеновград?
А какви гримьори ще ползвате? Може ли някой да ме насочи към конкретен такъв? Като ние търсим съвсем обикновен грим, но ние не бихме се справили с тази задача.

Общи условия

Активация на акаунт