Изневяра ли е?

• 10 564
  • 151
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Съпруга, а не гаджета в гимназията? Това е ревнивост граничеща с болестно състояние.
П.П. я отвърни - кажи на жена си да ти даде нейния телефон и провери и архивираните съобщения. Bowtie

# 91
Ако мъж или жена дойде с подобен коментар.. само защото ми е ровил да ме проверява би било причина за раздяла, но и да подмина случката, НИКОГА не бих давала обяснения. Проблема ми е негов/неин.

# 92
Ако мъж или жена дойде с подобен коментар.. само защото ми е ровил да ме проверява би било причина за раздяла, но и да подмина случката, НИКОГА не бих давала обяснения. Проблема ми е негов/неин.
тук не става въпрос за ровене в телефона тя вижда от нейния телефон кой е на линия

# 93
  • Out of the Mix
Как приемате над 80 съвпадение на линия в Месинджър  на двама души с разлика +/-  3-5  минути възможно ли е да съвпадение или е имало чат , това е реално обвинение за изневяра
JoyJoy
Аъ?

# 94
Значи тази седи и гледа ти кога си онлайн и някаква друга в нейния списък?
Мале, мале, пълно пси.
Ами, изключи си статуса, човек. Да си неактивен постоянно. АМа и ти си балък.

# 95
Да, под "рови" имах предвид да проверява кога си онлайн и кога офф, съответно същото за др човек и да търси връза в това.

Много по-сколнна съм да простя изневяра от колкото да разбера, че някой ме дебне по този начин, честно казано.

# 96
Мале, мале, пълно пси.
като ти е чиста съвестта защото да го правя

# 97
Мале, мале, пълно пси.
А тя защо те ревнува от тази конкретна жена точно? Има хиляди хора, които са онлайн.
Знаеш ли какво помага, да нямаш време да следиш хората? - работа... ако тя е заета на работа няма да й хрумне. Явно й е скучно. Но все пак не слушай много форума, че ще вземат да те разведат като стой та гледай. Една приятелка ми вика скоро "къде ще намеря вече мъж, остава да чакам някой да се разведе." 😂

# 98
Мале, мале, пълно пси.
Сложи цайсите, че пишеш несвързано.
Защото има сталкери, като жена ти. Досаждат, следят, питат.
Не е нужно да те знаят всички кога си на линия/под линия/офлайн.

# 99
  • Out of the Mix
Сериозно ли някой си мисли, че статусите за онлайн/офлайн са верни и толкова точни? Категорично не са, всичко се актуализира със закъснение, изобщо не обръщам внимание. Страшна глупост е това. Болни мозъци.

Таня, на колко години е приятелката ти, че има такива драми и дилеми?

Аз за разведена единствено без деца и самостоятелна бих направил компромис, чисто съдебно минало, без борчове, нормална психика и много сексуална. Joy

# 100
На 32 е, но всички били женени или хомосексуални на работата й, и не знае къде да срещне.

# 101
  • Out of the Mix
Чак пък всички на 32 да били женени, що тя набор ли търси, кво?

Тепърва почват да мислят и търсят, ако искат сериозно.

От София ли е?

Иначе то е така - тя явно сега вече е навлезнала в годините, в които се почва този това, онзи онова, трети с деца, и т.н.

Като при мъжете - тази е грозна, тази дебела, тази пуши, онази с татуси, петата не може да готви. Smile

# 102
Не не, няма претенции за години. Но човек като поседи няколко години необвързан, и повечето й приятелки като са обвързани сериозно, и като са заети със семейството си уикенда, реално тя няма много социална среда освен работата. Работата се превръща в основно място за запознаване, но последните години като бяха изцяло хоум офис, и от 25 се озоваваш с един скок на 30, тя се шегуваше уж, но като цяло казва, че са такива обвързани, не среща свободни, които да й харесват, че и да е взаимно. После пък вижда някакви изневеряващи на работа, приятели които са се оженили веднага след университета сега се развеждат 😆, и тя се шегува че явно такива опции само са останали.

# 103
В ерата на интернет и всякакви социални платформи и приложения, да смяташ, че само на работа ще срещнеш някого, ми се струва като вид асоциалност. Или липса на комуникативни умения.🤷‍♀️

# 104
В ерата на интернет и всякакви социални платформи и приложения, да смяташ, че само на работа ще срещнеш някого, ми се струва като вид асоциалност. Или липса на комуникативни умения.🤷‍♀️
Това е че повечето хора смятат социалните мрежи и най-вече апове за неромантични, че няма да срещнеш нормален и т.н. общо взето въпреки хубавите примери доста хора ги отричат, и казват че няма да им се случи точно на тях там.

Общи условия

Активация на акаунт