Къде в Пловдив??? - 109

• 32 283
  • 769
  •   1
Отговори
# 585
Някой може ли да препоръча от къде да поръчаме да ни изработят огледало по поръчка?

# 586
Рамус са с най-лоша репутация.
Моите впечатления са съвсем други, давам Ви пример, в лаборатория Нолекс ми изкараха че имам Ешерихия коли в урината, дори и антибиограма ми дадоха. Добре че се усъмних и веднага пуснах ново изследване в Рамус, там излезна всичко чисто. Съответно пуснах и в Писанец и Синево, също чисто. До момента, а съм пускала доста изследвания, не са ме подвеждали.

# 587
Здравейте.Издирвам магазин в който да предлагат продукти на фирмата REVUELE. Пускат в Дъглас , ДМ , но това което ми трябва не го намирам. Виждам, че на адрес в Пловдив имат производство, но имат ли магазин на който да предлагат техни продукти? Някой случайно да е виждал?

# 588
  • Пловдив
Някой може ли да препоръча от къде да поръчаме да ни изработят огледало по поръчка?

На колелото на Бриколаж на Шести септември.

# 589
Всички лаборатории имат телефони обявени на сайтовете си или в Гугъл. Аз лично бих се обадила и бих питала за конкретния случай дали биха взели кръв.

Някъде има ли по-голям избор от възглавници, без Юск? Искам да отида на място и да видя, защото ми трябва конкретна плътност.
В Метро май съм виждала, ще проверя там, а някъде другаде?

# 590
# 591
  • Пловдив
Възглавници има в Роксима дрийм и Инглиш хоум.

# 592

На колелото на Бриколаж на Шести септември.

https://eniglass.com/

В Тракия, до Кауфланд, ако е удобно като локация.

# 593
Някой ползвал ли е диетолог? Търся такъв, който наистина разбира. Защото те и фитнес инструктурите правят разни режими, но идея си нямат за влиянието на продукти, протеини, въглехидрати и т.н, а просто преписват от интернет.
ММ посети д-р Георева в Пълмед. Платен е прегледа при нея като диетолог. Иначе по каса работи като гастроентеролог.

https://superdoc.bg/lekar/tihomira-georeva

# 594
Ориентирайте се към подходящата тема във форума, вместо да давате излишни пари за диетолози.
Хора с опит ще бъдат по-полезни от консултация за пари.

# 595
Хубавото при докторката е, че ти дава списък с изследвания, които да се направят в лаборатория и преди да пристъпи към предписване режима на хранене търси причината за напълняването.

# 596
Здравейте!
Може ли да препоръчате фотограф, който прави подобен тип снимки на бебета?
Наясно съм, че са AI.
Нямам против фотографа да умее да борави с AI, за да се постигне желания ефект на снимката.
Скрит текст:

# 597
Някой наясно ли е дали работят магазините Бахарика - редовно поръчвах ядки в сайта им, но от известно време дава съобщение, че е в обновяване. В последните дни пише, че не е наличен. Никой не отговаря и на дадените телефони за контакт. В средата на юни моя приятелка ми напазарува и изпрати с куриер ядки, но бих искала аз сама да си го правя он-лайн.
Благодаря!

# 598
Работят, две минах през два от тях.

# 599
Здравейте! Търся магазин за кафе на зърна. Искам да направя подарък на баща ми, много обича кафе. В краен случай ще поръчвам онлайн, но съм сигурна, че има някъде скрито съкровище с информиран продавач, който ще ме насочи най-добре.

Общи условия

Активация на акаунт