Къде в Пловдив??? - 109

• 32 295
  • 769
  •   1
Отговори
# 630
Бахарика няма нищо общо с това, което беше в началото. А хубави ядки купувам от Роис в Кауфланд и от Четвъртък пазара. Ако споделите и други магазини, ще съм благодарна.
Може ли да споделите от къде купувате на Четвъртък пазара? Благодаря.

# 631
Аз купувам от момчето, което е първа сергия от източния вход.

# 632
Освен посочените на първа страница сайтове за градски транспорт, някъде другаде има ли надеждна информация? Вчера Мувит ми посочи 19 мин., но след две автобусът беше пред мен. Както се бях отплеснала като нищо щях да го пропусна. И въобще някакво разписание в колко часа е на определена спирка, не само на първа и последна има ли къде да се види?

# 633
Абсолютно невъзможно е точно време. На малкото работещи табла на спирките също не са точни.

# 634
  • Пловдив
Няма къде да видите точно разписание, дори шофьорите работят по това качено в сайта на общината /време от първа до последна спирка/.

Видях във фейса, че хвалят това кисело мляко, къде в града може да се намери?

# 635
Аз купувам от момчето, което е първа сергия от източния вход.
И аз от там! Винаги е усмихнат и отзивчив! Нищо общо с намусените старци от съседните сергии.

# 636
Благодаря за инфото за ГТ

Мляко на ЕлБи Булгарикум има във веригите - Била, Метро, Кауфланд, Лекси. Майка ми от години си кваси домашното мляко с такова, много е доволна. Ние вкъщи също само него консумираме.

# 637
Глас и от мен за ядки "Борче". Винаги пресни и хрупкави.

# 638
  • Пловдив
Бахарика няма нищо общо с това, което беше в началото. А хубави ядки купувам от Роис в Кауфланд и от Четвъртък пазара. Ако споделите и други магазини, ще съм благодарна.
Може ли да споделите от къде купувате на Четвъртък пазара? Благодаря.
И аз купувам от същото момче - от източния вход. Винаги са му пресни ядките.

# 639
Благодаря за препоръките откъде да купуваме ядки, много е полезно и аз ще закупя ядки “Борче”.
Посетих и магазините за кафе, още веднъж благодаря!

# 640
  • Пловдив
Търся препоръки за фирма за алуминиева дограма.

# 641
От същото момче купувам и аз, както и от серията до него, където продават мъж и жена. От тях купувам и орехови ядки.

# 642
  • Пловдив
Търся препоръки за фирма за алуминиева дограма.
Мога да препоръчам човек от Асеновград. Работи и в Пловдив. До момента, съм виждала неговата работа на три къщи и две кооперации. Качествено е и е коректен. Ако искате, пишете на ЛС и ще Ви пратя телефон.

# 643
  • Пловдив
Аз също мога да дам координати на човек, занимаващ се с дограма.

# 644
И аз искам. Ползвах един човек от Асеновград преди 9 години, но сега не отговаря на телефона, може и същият да е. Много бях доволна.

Общи условия

Активация на акаунт