🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #13: от вторник до четвъртък, 20:00

• 109 318
  • 2 134
  •   1
Отговори
# 555
  • в сърцето на един мъж...
Той казвал ли и е кой му любимия цвят в на някоя от срещите?

Спициалната остана без мУж, Васил задал въпроса за цвета за да спичели тя, ама пак не стана.

То не е нужно - аз мога да отговоря без да съм се срещала с него - дрехите му повечето са в зелено Simple Smile
Виктор не даде шанс на Роси, защото ония клявки я сготвиха.
Този човек има сериозен проблем, наистина сериозен. Той от много дондуркане от мама и баба явно е станал момиченце и не знае какво иска и как.

# 556
Единият си избра жена на втората седмица, другия си я докара избраницата и тя го заряза, та сега ще не ще трябва да избира между лелината шнолка или бабината сиса.
Аз не разбирам, защо Викито не даде шанс на Роси, да беше я поканил поне на една среща.
Бяха на среща май. Ама все едно, те и двамата не са от тази планета.Laughing

Някой да ми припомни за тая среща? 😄

# 557
Виктор даде шанс на Яна, имаха среща, но слава Богу е достатъчно нормален, за да я отреже. Тя грам не беше на център и това много добре се видя, той да не е луд?

# 558
Не знам дали тъжното не е там, че на Любето парцалите дори май не са евтини...

# 559
Гледах подкаста със Синтия и се сетих да попитам дали сте коментирали всъщност кой е баща й?
И аз това се питам. Чета в темата от 2-3 месеца всякакви свободни съчинения за бащата на Даниела, базирани на една-единствена снимка /поставиха му диагнози - алцхаймер, деменция, алкохолизъм/, а за бащата на Синтия - нито дума, освен че е грузинец. Грузинец, и то какъв! По принцип никой не си избира родителите, но ...

# 560
  • España
Една от загадките на този сезон е : кое и е толкова спИцЯлното на Косара , че чак “да се борят за нея”?
За Даниела , разбрахме ….енергия дава жената ! Ама явно някъде по трасето е гръмнала инсталацията и са я запорирали….доколкото вероятно “ще стане ясно в днешния епизод”.

# 561
Гледах подкаста със Синтия и се сетих да попитам дали сте коментирали всъщност кой е баща й?
И аз това се питам. Чета в темата от 2-3 месеца всякакви свободни съчинения за бащата на Даниела, базирани на една-единствена снимка /поставиха му диагнози - алцхаймер, деменция, алкохолизъм/, а за бащата на Синтия - нито дума, освен че е грузинец. Грузинец, и то какъв! По принцип никой не си избира родителите, но ...
Ами Синтия “е”или вече “беше” в поддържаща роля, на заден план, храстче без реплики… почти я бяхме забравили. Не е като Авторката в главна роля на Първата Избрана. Какво да ѝ обсъждаме на Статистката/Синтия?

Ако знаете нещо за някого, пишете вие, споделете, възмутете се или похвалете…

# 562
Виктор даде шанс на Яна, имаха среща, но слава Богу е достатъчно нормален, за да я отреже. Тя грам не беше на център и това много добре се видя, той да не е луд?
Вярно, че Яна беше, не Росица, но то все едно Росица е била. Бях я забравила онази девойка.

# 563
  • София
Помня ги на среща Виктор и Роси, май я покани втора след "момичето с пипалото" Simple Smile. Помня как вечеряха, обаче къде ходиха преди това ми е мъгла.
Даже той подпитваше ако я избере нея, как ще решат географския проблем.

# 564

Защо, какво му има на баща ѝ, че да има какво да коментираме? Тя изглежда като да се има за нещо специално, да не е някой богат бизнесмен?

# 565

Ами Синтия “е”или вече “беше” в поддържаща роля, на заден план, храстче без реплики… почти я бяхме забравили. Не е като Авторката в главна роля на Първата Избрана. Какво да ѝ обсъждаме на Статистката/Синтия?

Ако знаете нещо за някого, пишете вие, споделете, възмутете се или похвалете…
Този сезон само ви чета, нямах време да пиша. Наскоро някой писа пространни хвалебствия как си личи, че Синтия била талантлива, интелигентна и че е израснала в добра среда, та тогава очаквах да гръмне инфо за баща й, но не стана.
Принципно родителите не са участници в тв шоу, а децата им, това ме спря да обсъждам каквото и да било, обаче като си спомня навремето  как обявиха бащата на Валерия от сезон 2 за ром, само защото беше по-тъмен, сега пък бащата на Даниела бил дементен алкохолих, и т.н., ми се струва, че не мерим с един аршин.

Инфо за бащата на Синтия има достатъчно в нета, но синтезирано - живяла е в чужбина, защото са го екстрадирали от България през 2001 г. Причината - участие в ОПГ /организирана престъпна група/, занимаваща се с контрабанда, наркотрафик, оръжие и т.н. И не са клевети, а становище на тогавашния началник на НСС. В групата са били грузинци, за тях са подозирали, че организират покушение срещу Едуард Шеварнадзе при посещението му в Бг. В същата тази група е бил и зет на Фатик /съпруг на сестра му/.
С течение на времето  тези грузинци се завръщат в страната ни, и постепенно легализират бизнеса си, така че сега се водят легално пребиваващи бизнесмени.
Това е най-общо казано, има достатъчно статии.

# 566
Косара и тя ли се е барнала с нови импланти или е фотощоп?

# 567
Оф, да беше почнала да спортува да си стегне задника вместо да си слага силикон.

Тя не беше ли казала някъде, че била имала преди силикон, но го махнала преди да влезе в предаването. Евентуално да е стара снимка, но няма логика за някой, който се изживява като инфлуенсър.

# 568
Самочувствие има и още как, но то се гради на база външен вид (само да не се хили като зелка! и ушите ги преглъщаме), обаче е напълно неспособен на нормална комуникация. Само като му видиш "танците" и ти става ясно, че се има за неотразим. Както и амбицията да е известен по телевизията (щото не му е достатъчна спортната известност, явно) и то така с нещо запомнящо се. Мистър България не стига... Безгранични са пределите на амбициите, посоката обаче е ... посредствена. Възможностите - също. Обикновено хора с огромно самочувствие падат много кофти по з@дник и от високо.
Какво, по дяволите е сигмамен пък сега!!?

Така е. Той няма никакъв речников запас и реагира на емоции и емоционално. Имам чувството, че за това си върти очите и пелтечи, защото не може да намери думите. Пример - прави гривната и търси дума, казва, че това действие е "освежаващо"?!, но те отпуска, а Любомира му помогна - "успокояващо". Но какво се чудя, след като журналисти по национални телевизии ръсят такива бисери, че направо падам...

Сигмамен:
Скрит текст:
What does sigma mean?
Sigma is an Internet slang term, especially among young men, referring to a man whose self-assured, dogged individualism is considered a model of status, success, and attractiveness. It can also mean “extremely good,” and is also widely used as a nonsense term and meme online.

# 569
  • Stockholm
Е, сега разбирам на Синтия агресивността и желанието ѝ да замлати конкуренцията Joy Бащичко Joy

Общи условия

Активация на акаунт