🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #13: от вторник до четвъртък, 20:00

• 109 389
  • 2 134
  •   1
Отговори
# 570
Единственият с фамилията на Синтия в Гугъл е Заза Сергеевич Цицвидзе, доста сочна биография наистина.

С такива родственици мен би ме било срам да се показвам по ТВ и да обяснявам колко сме заможни. Харчи си татьовите пари и си трай. На този фон, претенциите за религиозност, класа, емпатия и добродетели са стократно по-комични.

# 571
Я виж ти, виж ти, какъв бил бащата на Синтия!
Не знам за какъв аршин говорим, но - Синтия целия сезон беше трето борче отзад и встрани, глас не й се чу, та нормално и потребителките да не се интересуват ни от нея, ни от семейството й. Чак сега, след излизането й събуди интерес и то с какво - че е била агресивна гаднярка в училище...

# 572
Аз сега й прегледах фб, определено си е оправяла носа. Изглежда ми като злобно момиче, което сега иска да е с готините каки. А това, че сама тръгна да се обяснява какво е семейството й, без никой да я пита е дъно.

# 573
  • Ню Йорк
Това което направи Клаудия с Виктор на 24-часовата среща се нарича емоционално изнудване. Тя се опитва да го принуди (и вероятно ще успее) да е с нея заради чувство на вина. Ако не са и го "зачислили" по сценарий, явно е много глупава и отчаяна, щом за нея това е единственият начин да има мъж до себе си.
Още от самото начало се виждаше, че най-силна химия има между Виктор и Любка. Двамата са един за друг. Клаудия привлича Виктор единствено и само с нейната перверзна грозота, от което всеки един млад мъж би се изкушил.
Дистанцираното и хладно отношение на Виктор на последващата среща с Любка, показва ясно на къде отиват нещата.

# 574
Айде..глася смуЧито....

Синтия къде живее? Видях за баща й какво пише в нета...

# 575
Мхм и аз прочетох кой е бащата на Синтия. Ами не е лесно да му стане зет човек....дано Синтия намери свестен човек за партньор.

# 576
  • Stockholm
Ако запорираните пари на момичето за милиони са 120 хиляди и тя взима 60 хиляди на месец, значи са ѝ  предплатили за два месеца, но тя не е изпълнила нещо по клаузата или е предоставила продукта на друг купувач. Пак че не е пострадала повече Joy

# 577
Най-си отивали Виктор с Любомира? С жената към която той каза, че не изпитва сексуално влечение? Клаудия е с перверзна грозота и го е изнудвала? Как? Тя си тръгна, той инициира нова среща и й каза - харесвам те, остани.
Явно гледаме различни хора, в различни предавания.

# 578
Ако запорираните пари на момичето за милиони са 120 хиляди и тя взима 60 хиляди на месец, значи са ѝ  предплатили за два месеца, но тя не е изпълнила нещо по клаузата или е предоставила продукта на друг купувач. Пак че не е пострадала повече Joy

Тя ако докарва 60 хиляди на месец нямаше да е в Ергенът да се промотира. Усеща, че възрастта не прощава и след някой ден и 10 няма кой да и кихне и влезна да хване последният балък. Пък чичо Марто като е със слабо сърце и обича предизвикателствата нека си я гледа сега.

# 579
  • Stockholm
Аз мисля че човек, който преминава през подобни унижения, има нужда от психологическа помощ.

# 580
Ако мъжете те харесват те  харесват и на 30, и на 40 . Не е престаряла  Даниела , айде стига .😂
Влязла е да си направи реклама на книгата и и се получи .

# 581
Любака не го предизвиква сексуално, но много иска да я целува?! Най-силното нещо, което е изпитал до момента... Това момче нито знае кой е, нито какво чувства, въобще, пълен батак!

# 582
Когато Виктор се обяснява ми звучи като изкуствен интелект, който рецитира случайни фрази от романтични сериали, и се надява да звучи подходящо за случая😀

# 583
Любака не го предизвиква сексуално, но много иска да я целува?! Най-силното нещо, което е изпитал до момента... Това момче нито знае кой е, нито какво чувства, въобще, пълен батак!
Горкото, горкинкото момче бих казала. Притискан от чужди желания, вини, представи, сценаристи...
Но питам къде е подаръка Гривна върху ръката на Любето...

# 584
  • ВАРНА
Качеството на звука,като от скрита камера.

Общи условия

Активация на акаунт