🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #13: от вторник до четвъртък, 20:00

• 109 142
  • 2 134
  •   1
Отговори
# 1 065
Гледам като фон Ергените и момите им, изобщо не ми се обсъждат. Двете майки бяха нормални жени без корекции, ботокси и 20 помади по лицата. Много ми харесаха.
Преди няколко страници тук имаше снимка на котката на Мартин, сладурче пухкаво. Любопитно ми е каква е котката на Виктор? Търсих снимка в нета, неуспешно. Ако някой има, нека я сподели.

# 1 066
Здравейте , гледам на запис епизода от Вторник  и за 2ри път пускат една песен " I don't  wanna think about love, I don't  wanna talk about it" ..но не хващам повече. Знае ли някоя от вас коя може да е?

# 1 067

Мен пък хората с фаянс за зъби не ми младеят. Да, на прима виста изглеждат различно за снимки, но при реално общуване не променят много чертите на човека.

Нямах предвид изобщо модерните тик-так дражета вместо зъби, а липсата на сериозно лечение, което предотвратява загубата на зъби. поради фианснови причини - кореново лечение, лечение на гингивит и т.н.

Да не забравяме, че мама Светла беше от страната на младоженеца. Тя беше дошла с идеята да покаже, че е незаобиколим фактор. Не върви да го прави с пеньоар на баклавички.

# 1 068
Беше ужасно неловко и някак насилствено как Васил дръпна Адриана за лакътя, за да я целуне.. според мен тя не искаше да е точно тогава първата целувка, но нямаше какво да направи. Не ми харесва флиртуването му, нито смешките му, въобще хич не ми е интересен. Поредно разочарование. Явно и той като Викито беше готов да нацелува всички, но понеже са към края, та няма да има тази възможност.

# 1 069

Мен пък хората с фаянс за зъби не ми младеят. Да, на прима виста изглеждат различно за снимки, но при реално общуване не променят много чертите на човека.

Нямах предвид изобщо модерните тик-так дражета вместо зъби, а липсата на сериозно лечение, което предотвратява загубата на зъби. поради фианснови причини - кореново лечение, лечение на гингивит и т.н.

Да не забравяме, че мама Светла беше от страната на младоженеца. Тя беше дошла с идеята да покаже, че е незаобиколим фактор. Не върви да го прави с пеньоар на баклавички.
Мама Светла може да е фактор, но не ми е пример за сплотен брак и взаимоотношения с татко Тянко. Тя си гледа къщата в Пловдив, той лее поезия в Тайланд, вдъхновен кой знае от кого. Ама може и да бъркам и да са просто модерно семейство.

Абе, какво стана с Алек, татко ли е вече? Как е мама Ксения?

# 1 070

Ок за зъболекаря.
Да, на Евгени неговата беше решила, че ще се показва и репчи и външния й вид си й го отразяваше донякъде това - тия бели очила. Обаче е факт, че се беше постарала и показа някакво отношение към стила си. Е, срамно беше, че не показа нормално човешко отношение към момичетата....
А какво сега, тъщите да ходят със сведена глава ли, да се слеят с фона и да не се барнат ли? Но пък те, за разлика от свекървата на Валерия, поне показаха някакви умения за диалог.

# 1 071
  • somewhere over the rainbow
Не съм фен на конспирациите, но имам усещането, че са хванали някакви рандъм баби и ни ги представиха за майки на тези млади жени. То пък и двете да нямат абсолютно никаква прилика с майките си...
Моля, ако някой е запознат, да потвърди, че това са истинските майки.
А това, което най-много ме усъмни и звучеше като подшушнато, беше изказването на майката на Клаудия, че всички подценявали дъщеря ѝ, защото била много красива WTF??? Тя виждала ли е дъщеря си?

# 1 072
Беше ужасно неловко и някак насилствено как Васил дръпна Адриана за лакътя, за да я целуне.. според мен тя не искаше да е точно тогава първата целувка, но нямаше какво да направи. Не ми харесва флиртуването му, нито смешките му, въобще хич не ми е интересен. Поредно разочарование. Явно и той като Викито беше готов да нацелува всички, но понеже са към края, та няма да има тази възможност.

Да, Васил доста агресивно налита да целува. На Косара буквално й скокна върху лицето и я засмука, а Адриана я дръпна рязко за ръката, за да я засмуче. Имах чувството, че й е оставил синка на ръката. Като им гледах целувките на тримата ергени, ако трябва да избирам, бих предпочела Виктор да ме целува.Неговото целуване сякаш най-приемливо ми се вижда Simple Smile А пък и е хубавец - за целувки си е супер Simple Smile

# 1 073
Нали външния вид обсъждахме, какво общо има какви са им отношенията на Светла и Танко?

Мама Светла и на Алеко майка му бяха като събирателен образ на свекървата - злодей. Чак и две поредни години. Майките на момичетата май винаги са били приятни.
На Елена майката беше малко странна, но не помня добре защо точно ми е направила впечатление. Може и да бъркам.

# 1 074
Нали външния вид обсъждахме, какво общо има какви са им отношенията на Светла и Танко?

Мама Светла и на Алеко майка му бяха като събирателен образ на свекървата - злодей. Чак и две поредни години. Майките на момичетата май винаги са били приятни.
На Елена майката беше малко странна, но не помня добре защо точно ми е направила впечатление. Може и да бъркам.
Много фамилиарничеше с Евгени. Все едно му се буташе за дружка. И отделно имаше някаква странност в излъчването.

Мен това с бързото другаруване с Ергена не ми хареса и в тази на Любка - жената не скъси дистанция, нормално говореше уж, но сякаш на страната на Виктор застана много бързо, пък после пред дъщеря си , харесала го била, сърми щели да правят. Все едно зор Люба да прибира Ергена, да го ожени за себе си. Малко назадничевост и сервилност ми лъха от подобно поведение.

Последна редакция: чт, 08 май 2025, 14:30 от Linda*kiss

# 1 075
Чудих се дали да напиша този коментар. Майките на Клаудия и Любомира ми се сториха приятни, интелигентни и земни жени. По време на срещата с майката на Люба не ми направи добро впечатление, когато каза на Виктор, че Любомира се раздава много, когато е влюбена, и по-скоро тя ще бъде тази, която "ще го носи на ръце"... На Вико въодушевлението му беше изписано върху лицето. Дай му на него силна жена, която "да го носи на ръце"...
Иначе по темата с майките, въпреки непринуденото представяне, тази сутрин попаднах на текст във фб, отнасящ се за майката на Люба.
Скрит текст:

Не коментирам истина ли е или не е. Сещам се само, че майка ѝ я описа като човек, нетърпящ възражение, който "казва, каквото има и веднага си излиза". Също така не скри опасенията си, че може да се забърка в спорове. На база изложеното Виктор заключи, че Люба е направила голям компромис със себе си заради него... А доколко всъщност е компромис или, когато си сред хора, които не са те поставили предварително в някаква рамка, имаш възможността да покажеш и друга своя същност, не по-малко истинска от тази, която са опитали да ти втълпят назад във времето. Любомира не бяга от конфронтации, повече е експресивна, но в никакъв случай агресивна. Някои от вас могат да ме опровергаят, но на фона с мъж като Виктор се показа доста търпелива и уравновесена. Имаше си и тя лоши моменти, не я оправдавам за всичко. Хващам се точно за думите на майката по неин адрес.

# 1 076
Люба изисква, но тя изисква валидация с думи, която не получава, и се примирява бързо, защото много й се иска, което я пооставя в слаба позиция, и накрая реално лесно се дава, не разсъждава много, действа си простичко и без много да го мисли.

Последна редакция: чт, 08 май 2025, 19:29 от Linda*kiss

# 1 077
Даниела дължи още толкова пари на НАП, за тях нищо не сподели.

# 1 078
Положението при Марти парти хич не е добре. Гледам, че пак е започнал да шие с краче, сякаш го чака племенен съвет.
И аз това забелязах здраво шиене с краче, макар леко се опитваше да го контролира, но не успя. Нещо(някой) под/надсъзнателно или интуитивно, или съвсем осъзнато много го изнервя, ама не му дава още израз - ще гръмне скоро накрая т.е след края...и то ударно.🤣
Освен Мартин и Клаудия се показа като нервак - шиеше с двата крака под масата на сутрешната закуска след злополучната вечер с Виктор(докато чакаше "политикът" в него да говори), който пак не беше си подбрал думите OMG🤔 и имаше поредното "сиво" петно. 😂

# 1 079
Майката на Елена не съм я гледала, но майката на Йоана от 3 сезон (стюардесата) го беше надушила Алек, че говори врели-некипели и с отношението си му показа, че не му вярва.🙂

Общи условия

Активация на акаунт