🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #13: от вторник до четвъртък, 20:00

• 108 858
  • 2 134
  •   1
Отговори
# 1 845
ЧСИ-то пуснал пост във фейсбук на тема хората, които му дължат пари, споменава и Данка, някак между другото. Simple Smile
Как така 'ЧСИ-то' пуснал пост? Може ли скриншот или линк?

# 1 846
Не е ЧСИ, има IT компания и още някакви бизнеси, мисля. Но постът му определено е "четете между редовете и се сещайте какво ви чака".

# 1 847
Не е ЧСИ, има IT компания и още някакви бизнеси, мисля. Но постът му определено е "четете между редовете и се сещайте какво ви чака".
Това го знаем, написах го така, за да стане ясно, за кого и какво говоря.

# 1 848
Гледам в момента Надкаста - обзор на Неделчо и Ния Косара. Не си спомням тази девойка от сезон 1, но ми прави много приятно впечатление. Опитва се да анализира смислено, естествено поведение и вид. Добра би била за коментатор и извън Надкаста. Поне Неделчо явно е щастлив в любовта. С много уважение се отнася към своето момиче.
Струва ми се помъдрял. Добре се аргументира, умерен е, постоянен в креативното си поприще, хубави анимации прави, отворен е към позицията на другия, но не е конформист като Туджаров. Свястно момче. Май малко сън му липсва напоследък хаха

# 1 849
  • here and now
Това го знаем, написах го така, за да стане ясно, за кого и какво говоря.
Сложи му едни кавички, ще е по-ясно.

# 1 850
Иска ми се Надкаст да бъдат различни по отношение на Марто и да го излъчат или live или да оставят възможност на зрителите да си зададат въпросите. Може и четири часа да стигне, но да се изговорят нещата и да се видят реакции, да се видят погледи и всичко - така е редно. То с избора му настанаха още въпроси, отколкото преди това докато се чудеше къде да поеме. Пък и иначе лекооооооооо нагласена работа ми идва, доста са обрани в коментарите и почти нищо интересно няма - затова и се гледат с 1.25 спийд евентуално и ако няма нищо друго налично за гледане.
Добра идея за Мартин.
Аз само Мартина не изтърпях - има един екзалтиран фалцет.  Беше много лигава и разпиляна. Голям буламач.
Добре е да ги правят по 1 час и 10 максимум. Това го мисля и за западните. Иначе е нахално спрямо зрителя, че разговорът върви с много плява.

# 1 851
Аз Синтия не можах да си я причиня и Силвия. Синтия я послушах 15-20 минути, другата изобщо не съм я пускала. А, всъщност и Дияна не съм, чух там малко за луканките само.

# 1 852
Схванах кой е 'ЧСИ-то' Open Mouth

Сега още по–безумно звучи цялата история. Откупвал хора от мутри, после щото много благороден си търси откупа + лихвите от тях чрез ЧСИ. Dizzy Face

Тя Данка е направо като робинята ИзаураNo Mouth

# 1 853
Знае ли се, на кого Даниела дължи пари?

# 1 854
# 1 855
Ами, аз не виждам изненадващо. Всеки, който изкарва парите си с труд, има по-различно отношения към тях, отколкото мамини синчета, като Марто и паразити, като Даниела.

# 1 856
  • Вестерос
Относно на Данка борчовете, ако няма договор за работа и недвижимо имущество, не могат да ь вземат душата, но могат много да я тормозят. Затова този, който се хване сериозно с нея, трябва да е много смел и щедър, защото хем тя ще му мрънка да я откупи, хем самият бивш спонсор ще хвърля по едно око, понеже от нея не може да ги вземе, но от балъка с нея, може. Затова едно от най-големите притеснения на Марто, казвано много пъти уж на шега, е да не го чакат някои хора като излязат. Според мен цялата тази неприятна ънърграунд история трябваше да ни я спестят, но продукцията си мислеше, че Данка ще им е златната кококшка, но им излязоха криви сметките. Всички да ходят на офтамолог, защото видя ли нейна снимка, получавам сърцебиене от ужас.
ЧСИ може да прави и опис на движими вещи и да ги продава- лаптопи, телевизори и т.н.

Дава си сметка. Бях качвала моя комуникация с нея точно по този повод. Но е някъде назад в темите. Тъй като не мога да цитирам от заключена тема, поствам пак в скрит текст.

Титан на мисълта. "...затова не оставам объркана това как ви касае?" "Мислите, че съм наясно със закона и ми правите услуга като ме информирате ли?"
Скрит текст:
Тук не е Данка тази, която се излага. Wink
Така ли и защо?

Последна редакция: сб, 10 май 2025, 23:22 от Tiffany А

# 1 857
Ами, аз не виждам изненадващо. Всеки, който изкарва парите си с труд, има по-различно отношения към тях, отколкото мамини синчета, като Марто и паразити, като Даниела.
Това, че някой откупува дългове на хора в беда, както сам казва, и после си събира тези дългове обратно, заедно с лихвите. Що за бизнес е това?

# 1 858
  • Вестерос
Бизнес за милиони е. Ехей колко фирми в България има за изкупуване на дългове

# 1 859
А тези, които взимат и не връщат какви са? Длъжници...дали на банката или на човек с договор, редно е да си върнеш дължимото. А не да мислиш, че като има пари, трябва да ги дава на теб и може да ги прежали...

Общи условия

Активация на акаунт