🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #13: от вторник до четвъртък, 20:00

• 108 836
  • 2 134
  •   1
Отговори
# 1 905
Подробности не знам, но тя се отърва от големи неприятности. И всичко си беше по закон. Явно има вратички.
В България не знам дали съществува подобно понятие, когато става дума за каквито и да било вратички. Simple Smile
Иначе, смятам, че ако Даниела беше направила поне опит да връща някакви пари през тези години, можеше и да има шанс за сравинително положително разрешаване на казуса. Но явно си е представяла, че като игнорираш нещо, то спира да съществува. Да, ама не.

# 1 906
Боже, къде се нахендри тази в телевизията с това мътно минало. Би трябвало в дън земя да се покрие, а не да има претенции. Пък и съвети раздава и книги пише, как да измамим милионер..Тя ако беше толкоз умна щеше сама да си прави милионите. Не знам, не предвиждам добро бъдеще за тази жена.
Е, тя авно от личен опит пише и то негативен. Дава съвети как и какво да не правите. Сигурно затова казва, че не иска да работи, току виж и сложил запор на бизнеса. Иска мъжът ѝ изцяло да я издържа. Сигурно има глава за как да сключим изгоден предбрачен договор. Simple Smile

# 1 907
Дава си сметка. Бях качвала моя комуникация с нея точно по този повод. Но е някъде назад в темите. Тъй като не мога да цитирам от заключена тема, поствам пак в скрит текст.

Титан на мисълта. "...затова не оставам объркана това как ви касае?" "Мислите, че съм наясно със закона и ми правите услуга като ме информирате ли?"
Скрит текст:
Ами да пишеш лични съобщения на някакви хора, които си гледал по телевизията, за да им държиш сметка, е малко прекалено. Не мислех, че не е ясно. 😊
Абе никак не е прекалено, особено като нарушават закона. Все пак тия истории Данка си ги слага публично. Даже трябва да бъде подаден сигнал. На това се казва будно общество.

Последна редакция: нд, 11 май 2025, 11:34 от Linda*kiss

# 1 908
  • Вестерос
Миналата година приеха закон за фалит на физическо лице с 10- годишна давност на задълженията. Даже имам позната, която обяви такъв. Но може лесно да се заобиколят условията, което тя и направи.

Няма все още такъв закон, нещо послъгва вашата приятелка, дано да не ви е длъжница 😉
Да, така е, няма

# 1 909
Благодаря за линка към публикацията на бившия на Данка. Такова многословие и самовъзхваляване рядко се среща. Доста самовлюбен тип, не че не е прав за това да си търси раздадените пари, но ми стана неприятен заради начина, по който се изразява. Писал е, че когато има време, ще публикува историите с всеки от длъжниците му.  Иначе си оставам на мнението, че Даниела си е провинциална тарикатка. Никога няма да му върне парите.

# 1 910
Сега Емануела китка ще им се стори на родителите на Мартин, дългове не прави и пари изкарва Smile

# 1 911
  • София /Абсурдистан
Тези пари едва ли са взети за бизнес. Набъркала се е в нещо за изкарване на пари, което не го разбира и ето резултат.

# 1 912
Благодаря за линка към публикацията на бившия на Данка. Такова многословие и самовъзхваляване рядко се среща. Доста самовлюбен тип, не че не е прав за това да си търси раздадените пари, но ми стана неприятен заради начина, по който се изразява. Писал е, че когато има време, ще публикува историите с всеки от длъжниците му.  Иначе си оставам на мнението, че Даниела си е провинциална тарикатка. Никога няма да му върне парите.
Къде е тази публикация? Аз така и не я откривам.

# 1 913
В профила му във ФБ.

# 1 914
  • София /Абсурдистан
Може ли линк, че са го изтрили май.

# 1 915
Интересното е, че жълтите медии не са особено заинтересовани, никой не е завъртял още нищо по темата, само ние тук си се вълнуваме (силно казано, нали Grinning )

# 1 916
Интересното е, че жълтите медии не са особено заинтересовани, никой не е завъртял още нищо по темата, само ние тук си се вълнуваме (силно казано, нали Grinning )
Вероятно защото нищо не е проверено, това са догадки кой точно е човека и дали е изобщо този господин, който се коментира тук. Освен това не се знаят юридическите точни подробности около тази сделка. Дори жълтите издания могат да бъдат съдени за клевета. Явно коментирания господин по принцип е благотворител - помага на много и различни каузи от сектори образование , земеделие, IT  и др. Все повече и повече не ми се връзва изобщо с плоските материални домогвания на наша Даниела. Има и друг вариант някога преди години този господин да е подпомгнал добре разказана нейна концепция за бизнес. Минава време и се оказва, че тя е абсолютно бездарна да развие каквото и да било, и използва парите за собствени цели: корекции , пътешествия нощен живот и пр. Е кой на мястото на мецената няма да иска да си възстанови капитала, който е вложил за нещо конкретно, което трябва да създава, а не да пръска безогледно?!  Аз лично не познавам такъв. Сега не се движа в Данините кръгове ( не ми и трябва), но и коментирания тук господин не отговаря на профила мъже, които са релевантни на тези кръгове.

# 1 917
Той в публикацията си директно споменава нейното име , т.е не само не отрича, ами и сам насочва вниманието на там. Вероятно е ответна реакция на нейните публични изяви и нелепи обяснения за запорите.

# 1 918
Той в публикацията си директно споменава нейното име , т.е не само не отрича, ами и сам насочва вниманието на там. Вероятно е ответна реакция на нейните публични изяви и нелепи обяснения за запорите.
Извинявам се, не съм видяла тази публикация. Просто разгледах профила му постнат тук и както писах в предишен коментар го показах на съпруга ми, който потвърди, че човека има изградено много добро име в бизнеса.

# 1 919
Извинявам се, не съм видяла тази публикация. Просто разгледах профила му постнат тук и както писах в предишен коментар го показах на съпруга ми, който потвърди, че човека има изградено много добро име в бизнеса.
Това, че има добро име в бизнеса, не му пречи да си сключва бизнес сделки с настоящите си интимни партньорки и да им отпуска заеми с цел запори в случай, че решат да го зарежат. Пък и е начин да си избие инвестираните пари в тях, т.е. парите които им е давал докато са били заедно в интимна връзка.
Явно много е бил 'влюбен' в Даниела, за да ѝ приложи такъв 'бизнес план'.

Общи условия

Активация на акаунт