🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #13: от вторник до четвъртък, 20:00

• 108 817
  • 2 134
  •   1
Отговори
# 1 950
Анета и каза на Данка, че Марто няма пари и е стиснат - тя не повярва. Ще разбере сама накрая.

# 1 951
Ся влизам, гледам същото като вчера…
Идва ми да и платя запорите като сключа договор с нея , да обещае да се скрие и никога повече , да не изпълзи от дупката , но гледам че няма да ми се получи. Тя ще наруши договора и ще тръби, че ми е била любовница и аз съм и ги харизала…..
Защо го казвам това….Тя може да си съчинява колкото си иска. Истината най-вероятно, няма нищо общо. Няма смисъл да гадаем.
Единствените факти, които знаем са: дължи пари. Това е.
Как, защо, какво-няма значение.

Дано в следващите Ергени, ги избират да не са от толкова  “бохемски” семейства.
Завличат предаването в съвсем друга посока от замисъла му и е неприятно да гледаме такива същества.
Напълно съгласна! Най - точния коментар до момента, който поставя важният въпрос: Какъв е смисълът на този Ерген??? Какво е посланието му към аудиторията му?

# 1 952
Какво послание от Ергена към обществото се очаква? Че е в упадък може би.

Даниела нали разправяше в една от срещите с Мартин, че е имала две предложения за брак. Не бяха ли някъде в тази възраст, като е била 22-25г.?

# 1 953
Какви послания, какви примери, това е развлекателно шоу. Всяка година едно и също - обществото, посланието, представителната извадка... Все едно някой ви задължава да го гледате, че и не само това - да следите под лупа участниците и извън предаването.

# 1 954
Имаше един мъж в Женени от пръв поглед - настанил се в апартамент в ценъра на София и смятал да го придобие по давност, ама не станало както го мислел и водел дела. Беше влязъл в предаването да даде гласност на случая си. Данка да не се окаже, че и тя е влязла за това - да предупреди публично кредитора си да не я закача. Маги психоложката ги е избирала тези участници.

# 1 955
Само дето в играта  Васил  даваше верният отговор след като знаеш избора на момичетата Simple Smile.

Шумът около запорите на Даниел не е чак толкова лош. Надявам се, че ще хвърли светлина върху факта, че договорите не се подписват без да се мисли. Винаги се консултираш с юрист. Не е нужно да се знае всичко; има хора за тази работа.

Последна редакция: нд, 11 май 2025, 18:18 от Zara73

# 1 956
Какви послания, какви примери, това е развлекателно шоу. Всяка година едно и също - обществото, посланието, представителната извадка... Все едно някой ви задължава да го гледате, че и не само това - да следите под лупа участниците и извън предаването.
Надявам се, че не ми се карате? Simple Smile Усмихвам се за “следенето под лупа“ пък и “извън предаването“.
Хубаво е да се чете внимателно. Концепцията на Ергенът е  романтично риалити предаване. 20 или повече дами с един или повече ергени ( както е в случая ) се опознават в имение с цел търсене на любов и може би брак. Между екзотиките и конфликтите основани върху елиминационния регламент се проследява пътя на взаимоотношенията им към евентуална връзка или отказ от такава. Шоуто не се стреми да показва представителна извадка от обществото. За какво представителна и за кого? Целта му е друга.  В БГ го превърнаха в терен за изява на госпойци от типа на Данка, Ферайка и сие  и техните “философии“ за финансово “проспериране“, в които не присъства каквато и да било любов - и то загуби брандовия си замисъл. Няма защо да се казва Ергена. Simple Smile

Последна редакция: нд, 11 май 2025, 18:20 от Tilda.M.

# 1 957
Когато става въпрос един мъж да си вземе две герданчета и три чанти е егати и бизнесмена и джентълмена..Но когато става въпрос за такава сума хмм...и аз сигурно бих си ги търсила от любовника(ако предположим че имам такъв и разполагам с такива суми Grinning )
Много ясно, че ще си ги търсиш. Защо иначе си подписвала договор с любовника си Smile

Не знам колко  е умно от негова страна. Целият този скандал около Данка и запорите ѝ, със сигурност има нарушаване на имиджа му.

Не знам защо представяш нещата така, все едно този който дава парите е виновен.От думите на самата Данка се разбра, че е взела пари назаем за бизнес.Само, че тя си мислела, че не трябва да ги връща. Не били говорили за това.Това по нейни думи.Е като не са се разбрали предварително, защо е предположила, че няма да ги връща тя си знае. Най-вероятно човека и е давал и други пари, и бижута(ако са били във връзка), но за тях не става дума.Иска си парите, които е дал на заем, а не си иска подаръците.На всичко отгоре, той вижда как тя ходи на скъпи почивки, кара скъпи коли, а правите не връща.Нормално е да си ги иска.

Последна редакция: нд, 11 май 2025, 18:50 от biglubo

# 1 958
Когато става въпрос един мъж да си вземе две герданчета и три чанти е егати и бизнесмена и джентълмена..Но когато става въпрос за такава сума хмм...и аз сигурно бих си ги търсила от любовника(ако предположим че имам такъв и разполагам с такива суми Grinning )
Много ясно, че ще си ги търсиш. Защо иначе си подписвала договор с любовника си Smile

Не знам колко  е умно от негова страна. Целият този скандал около Данка и запорите ѝ, със сигурност има нарушаване на имиджа му.

Не знам защо представяш нещата така, все едно този който дава парите е виновен.От думите на самата Данка се разбра, че е взела пари назаем за бизнес.Само, че тя си мислела, че не трябва да ги връща. Не били говорили за това.Това по нейни думи.Е като не са се разбрали предварително, защо е предположила, че няма да ги връща тя си знае. Най-вероятно човека и е давал и други пари, и бижута(ако са били във връзка), но за тях не става дума.Иска си парите, които е дал на заем, а не си иска подаръците.На всичко отгоре, той вижда как тя ходи на скъпи почивки, кара скъпи коли, а правите не връща.Нормално е да си ги иска.

Когато някой има нужда от заем за бизнес, отива в банка и там преценяват доколко бизнес плана му е успешен, дали кредитополучателят ще е в състояние да си изплати заема и съответно му отхвърлят искането или пък му отпускат заем.

Защо Дани не е отишла в банака? Защото е нямало да ѝ отпуснат заем, защото е кредито–ненадежна. Защо тогава 'гаджето ѝ решава, че тя ще е в състояние да му върне заема? Явно е голям наивник.
Поел е необмислен риск и сега чака Данка да станане платежоспособна и да му върне заема заедно с дължимите лихви.

# 1 959
  • Stockholm
Ако приемаме каквато и боза ни поднесат, сами допринасяме към влошаването на качеството на телевизията като цяло. Те ни четат и се съобразяват с мнението ни и ако не поставяме критерии, ще стане още по-голям батак.

Много се питат защо интригата за целувката- облог не влезе на дневен ред. Според мен е, понеже веднага тук предположихме, че Мартин ще се възползва, за да създаде конфликт между Васил и Косара и ще покаже за пореден път каква тъмна личност е и  понеже междувременно са чели тук, се отказаха от тази идея, за да не цапат повече имиджа му.

# 1 960
И преди съм го казвала, но за мен въпросният облог въобще не беше драматичен и само още повече щеше да изпише веждите на Косара - те не му казаха да отидя и да целуне нея, казаха му да целуне, която избере. Той избра Косара.

# 1 961
Даниела се показва като платежоспособна из социалните медии. Кара скъпи коли, бижута за хиляди, луксозни почивки, домашна помощница и тем подобни … Та какъв е проблема, че кредитора си иска кеша обратно. А и защо трябва да се вярва на думите на съмнителна особа като нея? Ако беше искрена щеше да си каже и други познати факти, а не да реве, че някой и дал фактически пари, ама видиш ли с фиктивен договор… не гледах епизода, та тя всъщност спомена ли сумата, която дължи или само високопарно си плямпаше?

Когато някой има нужда от заем за бизнес, отива в банка и там преценяват доколко бизнес плана му е успешен, дали кредитополучателят ще е в състояние да си изплати заема и съответно му отхвърлят искането или пък му отпускат заем.

Защо Дани не е отишла в банака? Защото е нямало да ѝ отпуснат заем, защото е кредито–ненадежна. Защо тогава 'гаджето ѝ решава, че тя ще е в състояние да му върне заема? Явно е голям наивник.
Поел е необмислен риск и сега чака Данка да станане платежоспособна и да му върне заема заедно с дължимите лихви.

# 1 962

Не е ясно колко е необмислен риска. Много заложни къщи дават кредити на неблагонадеждни, та най-вероятно не всичко е ясно за обещанията на Данка. Чу се нейната “истина“, което не е задължително да е единствената истина.

# 1 963
  • София /Абсурдистан
Нещо друго трябва да е с този заем. Едва ли го е взела за бизнес, по-скоро си е мислела, че няма да го връща. После са се скарали и той си го е поискал. Кой знае за какво е похарчила парите, за някакви глупости сигурно.

# 1 964
Скрит текст:
Надявам се, че не ми се карате? Simple Smile Усмихвам се за “следенето под лупа“ пък и “извън предаването“.
Хубаво е да се чете внимателно. Концепцията на Ергенът е  романтично риалити предаване. 20 или повече дами с един или повече ергени ( както е в случая ) се опознават в имение с цел търсене на любов и може би брак. Между екзотиките и конфликтите основани върху елиминационния регламент се проследява пътя на взаимоотношенията им към евентуална връзка или отказ от такава. Шоуто не се стреми да показва представителна извадка от обществото. За какво представителна и за кого? Целта му е друга.  В БГ го превърнаха в терен за изява на госпойци от типа на Данка, Ферайка и сие  и техните “философии“ за финансово “проспериране“, в които не присъства каквато и да било любов - и то загуби брандовия си замисъл. Няма защо да се казва Ергена. Simple Smile

Надявам се, че не си мислите, че знам коя сте и какво сте писала, че да ви се карам. Не знам защо решихте, че поста ми има нещо общо с Вас, която и да сте и колкото и да се усмихвате. Нямам никакво намерение да чета внимателно нещо, свързано с ТВ шоу. Вниманието си го отдавам на съвсем различни неща, това го гледам за разпускане и забавление. Очевидно обаче някои са го взели много насериозно.

Общи условия

Активация на акаунт