Поиска да забременея, за да се сгодим

• 11 460
  • 441
  •   1
Отговори
# 405
  • Варна
Съжалявам, но на мен не ми звучи ок. Голяма част от нещата, които пишеш, почиват на някакви сегашни договорки, които не е ясно колко и дали ще бъдат спазени.

П.п. Между другото, и аз бих се навила да изплащам домакински уреди, ако някой друг ги ползва, разбирай, ако някой друг чисти, готви и пере. Ще го изплащам и ще пея.

П.п. Този не ме кефи не заради  тънките и не толкова тънки сметки. Не ме кефи, защото ти е казал да млъкнеш. И грам не ми пука, че бил събуден, горкия той. Просто тази една фраза за мен зачерква всичките десет години, защото показва отношение. Грешно.

# 406
Преди 10 години не са ли били още тийнове или аз не съм наясно с възрастта на авторката?

# 407
  • София
... потребителки с да кажем не особено цветущ личен живот ...

Е, така като почнете на ангро.
Посочвай поименно.

П.п. Този не ме кефи не заради  тънките и не толкова тънки сметки. Не ме кефи, защото ти е казал да млъкнеш. И грам не ми пука, че бил събуден, горкия той. Просто тази една фраза за мен зачерква всичките десет години, защото показва отношение. Грешно.

+1
Липсата на уважение е по-голям проблем от липсата на брак.

Но аз не бих се навила на ипотека с някой, с който нямам брак, още по-малко на бременност. И дъщерите си бих посъветвала да не го правят.

# 408
Авторката, така или иначе няма полезен ход, и е лесна за манипулиране. На нейно място бих настоявала да подпишем максимално бързо, пък за сватба с разните му салтанати не бих настоявала. И истината ще лъсне на момента. Това със събирането на пари за сватба е прах в очите и прибутване.

# 409
10 години не съм му искала брак, защото разговора за раздялата беше още в началото на връзката ни. Нормално е в началото да мисли за потенциална раздяла.
Не, не е нормално. Ама не е нормално за нормалните хора, явно си е до манталитет. Моя в началото за съвсем други неща мислеше, не за раздяла. Ама както и да е. Щом сте на мнение, че всичко е наред, желаем ви щастие и хубава сватба. Не разбрах защо е пусната темата в такъв случай, но аз проблем нямам, тук съм само за забавление.

Преди 10 години не са ли били още тийнове или аз не съм наясно с възрастта на авторката?
Баш такива са били. Манджа с грозде става сега. Ама като им се разправя на младежите и девойките, че трябва да опознаят другия пол и да навъртят опит, че да направят информиран избор после - никой не слуша. Е, тя няма проблем, де. Сама го написа.

# 410
И като се окаже, че заради такъв акъл са изтървали голямата си любов, е ти после драма при някои и за цял живот.
Не е общо валидно тва, изобщо темата стана тотално манджа с грозде, а не живота на авторката

# 411
И като се окаже, че заради такъв акъл са изтървали голямата си любов, е ти после драма при някои и за цял живот.
Не е общо валидно тва, изобщо темата стана тотално манджа с грозде, а не живота на авторката
В периода 18-25 всички любови са такива. Мои набори по 5-6 пъти я намираха като бяхме млади и всеки път се тръшкаха на умряло... До следващата.

# 412
Може да е по малка част, но има и такива, около мен има няколко такива двойки, една от пишещите в темата също. Така че, както казах това изобщо не е общовалидно, и може вече да се спрете.

# 413
Да не генерализираме. Някои  хора срещат голямата любов на 18, други и на 48 продължават да я търсят.

# 414
  • София
Ето една идея на авторката как хем да сключат брак, хем да събират пари за сватба.
Втората ни дъщеря искаха да се оженят, но държаха сами да си платят масрафа за голяма сватба. Нямаха в онзи момент възможност и отказаха ние със свекърите ѝ да си поделим парите.
Затова миналото лято си дойдоха и се събрахме най-близките на морето, където подписаха само, а после се почерпихме на ресторант. Без специални подготовки, без специални тоалети. Платиха 50-60 лв. в съвета и под 500 лв за почерпката.
Междувременно си събират пари и си плащат за организацията на голямо тържество, което ще е това лято. С венчавка, рокля, шаферки, украси, заведение и т.н.

Относно възрастта и любовта - няма правила.
И ние сме заедно от 18/20. Оженихме се няколко години по-късно. Сега сме на 51/53 и още се обичаме, д не повярва човек. Simple Smile

# 415
Има ли желание,има и начин. Няма ли желание,намират се оправдания. Приключвам по темата.

# 416
  • До хладилника, който обичам
Дупе знае 2 и 200, и същото важи за подписването на брака, начини има много, само желание трябва Grinning
rf22, сигурно беше неумел опит за сарказъм това с животите на пишещите в темата, но си остава факт това, че повечето имат значителен житейски опит, и не е никак лошо да бъде споделен с млад и от описаното, не много обръгнал житейски човек като авторката. Иначе всички сме добре запознати с разпространеното сред мъжете мнение, че всички, които не им уйдисват на мнението, са недоклатени кисели лелки Grinning

# 417
Щом сте се разбрали, какво по- хубаво от това.
Още едно спасено семейство в форума.

# 418
  • София
Сладурче, споко, авторката има видим афинитет към мъжленца с тънки сметки и кофти отношение.
Сигурна съм, че няма да се вслуша в каките, а ще търси валидация на и чрез познатото вече отношение. Wink

# 419
  • Обран бостан ;)
Дупе знае 2 и 200, и същото важи за подписването на брака, начини има много, само желание трябва Grinning
rf22, сигурно беше неумел опит за сарказъм това с животите на пишещите в темата, но си остава факт това, че повечето имат значителен житейски опит, и не е никак лошо да бъде споделен с млад и от описаното, не много обръгнал житейски човек като авторката. Иначе всички сме добре запознати с разпространеното сред мъжете мнение, че всички, които не им уйдисват на мнението, са недоклатени кисели лелки Grinning

РФ имаше в предвид, че всички тук сте силни, постигнали всичко в живота, финансово независими жени, живеещи бохемски живот, с перфектни мъже и съветите ви са трудно приложими в живота на обикновените хора. Wink

Общи условия

Активация на акаунт