Поиска да забременея, за да се сгодим

• 11 453
  • 441
  •   1
Отговори
# 435
  • Пловдив
Може и да няма втора година. Да има ли брак или не, колко деца, какъв бюджет, колко майчинство, кой ще го ползва…Туй  са въпроси, който не решаваш ти.
А, е ти ги решаваш.

Аз питам - какво се случва при отделни бюджети в някакви такива моменти.

# 436
  • Deutschland
Сключването  на граждански брак в България е БЕЗПЛАТНО. В делничен ден, длъжностните лица ви женят в кабинет, БЕЗПЛАТНО. Е хайде, налага се да платите някой лев за медицинските, ама това е.

Не е баш. Ние платихме 25 лева, отделно от медицинските, ама това беше 2020 година.

# 437
Пак да напомня, че бракът и договор между двама с двама свидетели. Нищо не искат при ритуала, освен медицински. Бракът е юридически акт.
Да сключат брак , пък после сватба, воали.
В общината предлагат варианти. Единият дори е без шампанско и пръстени.
Дано мъжът да не събира пари за ритуал с користна цел. Могат да подпишат и да се почерпят с кумувете. И още 10 човека, примерно, в кръчмата.
Ние така направихме. Важно ни беше подписите, купон всеки ден става.

# 438
  • София
Може и да няма втора година. Да има ли брак или не, колко деца, какъв бюджет, колко майчинство, кой ще го ползва…Туй  са въпроси, който не решаваш ти.
А, е ти ги решаваш.

Аз питам - какво се случва при отделни бюджети в някакви такива моменти.
Молиш се да не се разболееш

# 439
  • По света и у нас
РФ имаше в предвид, че всички тук сте силни, постигнали всичко в живота, финансово независими жени, живеещи бохемски живот, с перфектни мъже и съветите ви са трудно приложими в живота на обикновените хора. Wink

Много мразя да ме изкарват силна - НЕ не съм силна. МЪРЗЕЛИВА СЪМ. Ок запомнете го веднъж за винаги.

Финансово независима - с удоволствие бих станала финансово зависима ако мъжа ми можеше да плати за това което искам, без да се муси и мрънка.

Живеещи бохемски - ти като някакво хипи дето вика Ойларипи ли си ме представяш, сред планините на Швейцария? Живея мързелив живот в момента, гледам да издяна до уикенда. Нещо не спя добре, постоянно съм изморена. Мисля схеми как да изкарвам пари с 0 работа.

С перфекти мъже - за 😂 40 години не мижах да намеря перфектен мъж. Такова животно нема. Ако се къпе и мирише добре, ако е строен и може да казва азбуката - пишем го “перфектен” ама знаеш че може и по- добре.

Съветите ни били трудно приложими - съветите ни са от реалния живот. Вече изпитани. Моля пак заповядай.

# 440
Плаща се някаква такса за сключване на брак, малка такса, доколкото помня, но не е безплатно.

# 441
Даже не знам как да я изтрия/заключа 😄 нова съм

Общи условия

Активация на акаунт