Поиска да забременея, за да се сгодим

• 11 459
  • 441
  •   1
Отговори
# 420
Мхм, така е.
Затова в началото на нашите бракове не сме си говорили за раздяла и не сме го имали за нормално Joy
    Пък и няколко мотики сме понастъпили дотогава, но житейски опит, за съжаление на авторката, не може да се налее с фуния.

# 421
    Момичето е било на 17 години, едва ли има някой, който при връзка на такава възраст да не допуска, че може да се случи раздяла.
    Към авторката -поискай ключ вече, че още малко от някои характеристики, които ти дават, няма да се разпознаеш, ти ли си в огледалото.

# 422
    Момичето е било на 17 години, едва ли има някой, който при връзка на такава възраст да не допуска, че може да се случи раздяла.
    Към авторката -поискай ключ вече, че още малко от някои характеристики, които ти дават, няма да се разпознаеш, ти ли си в огледалото.
    Има - 17 годишното момиченце. Ама нали да не изпусне гУлямЪтЪ лИбоФ... Сакън! Joy

# 423
    Съгласна съм, отдавна е за ключ.
    Но понеже на 17 са говорили за раздяла 10 години не смее да каже, че иска брак?

# 424
    • Варна
    РФ имаше в предвид, че всички тук сте силни, постигнали всичко в живота, финансово независими жени, живеещи бохемски живот, с перфектни мъже и съветите ви са трудно приложими в живота на обикновените хора. Wink

Много ми се иска да се разпозная в това описание, но е много далеч от мен Simple Smile

# 425
    • София
    Хай, имам една позната, която много обича да ми ги говори такива. Викам: "Давай, прави ми вятър на ушите, пък може от често повтаряне всичко да стане истина." Нали имаше там нещо за манифестираме и т.н.

# 426
    • София
    Разбрали сте се за момента, че брак ще има, паживьом, увидим. Обаче - нали трябва да му покажеш, че си бременна първо, значи има поставено условие. И то условие, което е божа работа. Много добър човек, няма що. Това ме притеснява мен.

# 427
    Кефи ме как равнявате вноска 800-1000 лв за потребителски кредит за 10 години с вноска 1500-2000 за ипотечен кредит за 30 години Grinning

# 428
    • София
    . Това със събирането на пари за сватба е прах в очите и прибутване.
    Мда.. Както казах, много лесно ще го пробва, ако му предложи само да подпишат. И тогава ще ѝ станат ясни много неща.

# 429
    • Пловдив
    Сключването  на граждански брак в България е БЕЗПЛАТНО. В делничен ден, длъжностните лица ви женят в кабинет, БЕЗПЛАТНО. Е хайде, налага се да платите някой лев за медицинските, ама това е.

# 430
    Авторке, заключи темата, че и по-грозно ще стане.
    Щим всичко се е оправило, не оставяй да те "оглозгат" до кокъл, че почти до там са стигнали.
    Гледай си живота.

Пп. И ние сме с отделни бюджети, но имаме брак. Това по-малко семейни ли ни прави?

# 431
    • Пловдив
    Пп. И ние сме с отделни бюджети, но имаме брак. Това по-малко семейни ли ни прави?
    Според мен да.

# 432
    • Out of the Mix
    brumm,

Т.е. всеки си е със сметките, и сте се разбрали кой какво да покрива, като се действа и според случая своевременно? Rolling Eyes

Ако няма напрежение и всеки си допринася, не виждам проблем.

# 433
    • Пловдив
    А остава и въпросът какво става в моменти, в които жената е по майчинство и не изкарва пари, втората година е 780 лв.

# 434
    Може и да няма втора година. Да има ли брак или не, колко деца, какъв бюджет, колко майчинство, кой ще го ползва…Туй  са въпроси, който не решаваш ти. Имаш момчета, набивай им в главите да се женят, да плащат и тва е.

Общи условия

Активация на акаунт