за големите деца я ползвам от години и съм доволна.
Само да чуя, че някой започва да подсмърча, веднага давам. Без рецепта е, защото е хомеопатия.
И аз забелязах, когато малкия имаше сополи, че овлажнителят в спалнята му влияеше добре.
Инхалации само с физиологичен разтвор не знам да вредят. Всъщност, мисля че има същото действие като банята - овлажнява дихателните пътища и разводнява секретите.
И моя започна да се държи малко по-странно - ако го оставя сам в стаята и изляза дори за 20 секунди, веднага започва да плаче. няма значение, че му говоря или му пея - трябва да ме вижда!
Също така, онзи ден на ММ сестра му дойде да го види. Малкият като я видя и като ревна... Аз го гушкам, той тъкмо се успокоява, обърне се да я погледне я и наддаде вой отново. Много странно. Вчера пък ходихме до ресторанта, където работя и той се държа супер. Гушкаха го, закачаха го, той нито се разплака, нито нищо.
Много избирателно поведение 😄
https://uk.iherb.com/pr/boiron-cold-calm-baby-liquid-doses-cold- … z-1-ml-each/76207
Виж, Leyla! Май я намерих тази Коризалия, просто с различно търговско име в UK. А, как е като цена?
Моята започна да се държи срамежливичко, досега не беше. В детския център, освен, че се върти около мен или направо с мен да си играе и по мен да се катери, като я закача учителката, пък я познава и се гушка в мен едно свенливо.