Стани богат - тема 28

• 22 429
  • 776
  •   1
Отговори
# 165
Аз съм чувала за момичето с драконовата татуировка, но доколкото знам/помня, сюжетът е гаден и книгите не са ме изкушавали. Не харесвам скандинавските сюжети, всички ми идват в повече.

# 166
Имаше и филми по трилогията (шведски), нашият Георги Стайков участва там. Американците май не направиха и трите.

# 167
Роби Уилямс, голямо мислене...

# 168
И за Бийтълс беше повече от логично, ама на тези нива човек почва да се пази от очебийната логика. Според мен беше мъдро да пита Кънчев.
Иначе онова с индиеца беше кофти, предишния им шампион (Ананд) го знам много добре ама този...  беше обаче супер за телефонен жокер.

# 169
  • София
Вторник:
Дамата нищо особено. Само жокери до откат и след това отказване. Най-често срещаният профил в шоуто.

Сряда:
Момчето трябваше да е по-уверено. Телефонният жокер яко го подведе, използва и 50 на 50, съвсем се омота.
Момичето ме е яд, че не се сети за Франция и Нова Каледония. Жалко. Но пък за това го има жокер помощ от приятел. Жалко, че излезе и плаха и не си вярваше. Иначе щеше да закове бунракуто.

Четвъртък:
Пореден много слаб участник. И поредният дошъл да изгърми жокерите си и след това или прибира сумата или е аут.
Мъжът: Ее, как ме хвана яд, че не знае за Милениум. Аз съм ги чел. Препоръчвам ги! И той много зле.

Петък:
И тоз млад участник се оказа посредствен. Два лесни откриващи въпроса за 1000 и 1500 лв. –> три жокера?! Шах бе човек, шах. Какви са тези хора дето се записват да участват там и защо?
Възрастният мъж на Бийтълс ли заби? И той нищо.

Трагична откриваща седмица Стани богат. Дано следващата е по-добра.

Ники поне си е добре познатата машинка: 9:0!

# 170
  • София
Да видим колко пъти ще започва тазвечершната "премиера" с учениците...
Битиви, много сте смотани, ама нали плащаме накуп на операторите, какво ли ви пука. Нещастници сте си.

# 171
Тъкмо това щях да попитам - то бива гаф ама чак пък толкова!

# 172
  • Пловдив
Събота- въпрос за 2000 лв. и.....Времето  по БТВ

# 173
Голямо удоволствие е да се гледат първите пет шеговити въпроса... Laughing

# 174
  • Пловдив
Изпуснах началото, язък! После ще го видя.

Това фракталът, който е верният отговор, напомня за ефекта на Д... кой беше, в някаква степен.

Кънчев май нещо се поправи незабелязано при обяснението за фрактала. Wink

А тук е "Франкенщайн".

Последна редакция: сб, 13 сеп 2025, 20:32 от Магдена

# 175
  • София
Жалко за Ивайло. Това момче ми хареса особено с разсъжденията и даже знаеше какво е "часовникът на Страшния съд" но се подведе по Войната.

# 176
Е, аз сбърках на предния въпрос. Карнеги по принцип е пословичен за  благотворителност и заложих на него.

# 177
  • София
И тъкмо похвалих Ивайло, а момичето (участващите деца не са случайни, вярвам) не знае ни безистен, ни лазарет. Ще кажеш, че живее в небесен град, гдето няма безистени (ако не е чувала лазарета)...
Ооо, не, момичето не е за там. От артистичното семейство не знае кой е Ибсен, а отделно - не учат ли кой е открил полюсите (посетил, стъпил там)? Ами това си е провал за мен.
И поредно чудене за Народния театър (австрийците). И се ядосвам за бащата - флойдоман и артистичното семейство (повтарям се). Той си знае, ама не я е научил - поне като за играта...
(ЧС, за Габровския Рокфелер бях чувал, срещал съм го)

Последна редакция: сб, 13 сеп 2025, 21:36 от EmBrother

# 178
  • Пловдив
За Пенчо Семов често пишат медиите, често в контекста на любимото укорително "беше забравен от българите", но се споменава и че бил наричан "българският Рокфелер".
Ако можехме да питаме негов съвременник дали наистина е наричан така, можеше според мен да се окаже, че е като онова за калоферската дантела, която била наричана уж "бяла магия", пък от нас никой не е чувал, но днес в медиите го пишат това прозвище.

Девойката не знае много, но може и да е притеснена. Тонът и е колеблив точно като на моята дъщеря, когато се срамува.

# 179
Рокфелер е обратното на филантроп,но нейсе...

Общи условия

Активация на акаунт