Стани богат - тема 28

• 22 339
  • 776
  •   1
Отговори
# 75
Днес игра Александра с едни много хубави опашки,но беше гола вода в играта.

Тази с розовите ластици ли? Точно се чудех как може възрастен човек да се нагласи така. Отделно, че не ѝ отиваха изобщо, нито като цвят, нито като черти на лицето. На някои хора може да им отива по-инфантилен вид, но случаят не беше такъв. Допълнително ми се стори, че от продукцията го подчертаваха с това често снимане на участничката в профил.

И наистина не се представи добре.

# 76
Нютон написал "светски и религиозен химн",което е оксиморон!

# 77
Никито каза, че мандаринката е гъска, а то е патица. Тази участничка не се представя добре май.

# 78
  • Манчестър
Никито каза, че мандаринката е гъска, а то е патица. Тази участничка не се представя добре май.

Не съм гледала предаването., но мандарината е патица, но не типична. Мъжките са много шарени на цвят, а женските по-семпли на цвят .

Има италиански бранд за чанти, куфари и тн наименуван на тях, Mandarina Duck.

# 79
Да, много дребна порода патици са, кротки и се привързват много.

# 80
  • София
Интервю на Благой Георгиев с Ники Кънчев
на 1 час:09:43 има спойлери за новия "Стани богат"
записани са вече-през септември почват.
https://www.youtube.com/watch?v=CbZaNtN--jw&ab_channel=G.O.A.T.MEDIA

# 81
Ерик Клептън бил женен!

# 82
Даже два пъти се е женил – първия път за Пати Бойд, втория път за Мелия Макенъри, все още е женен за нея.

# 83
Интервю на Благой Георгиев с Ники Кънчев
на 1 час:09:43 има спойлери за новия "Стани богат"
записани са вече-през септември почват.
https://www.youtube.com/watch?v=CbZaNtN--jw&ab_channel=G.O.A.T.MEDIA
Благо Джисъса в "Стани богат" - учудващо, но пък защо не, особено ако въпросите по някакъв начин са подходящи.

Аз, по принцип останах много учудена от рекламата за кастинга за новия сезон на "Стани богат" - явно им е "писнало" да дават по 2 - 3 хиляди лева на хора с очевидно не чак толкова висока обща култура, но 3-те жокера и малко познания + късмет се получава и желаещите да участват стават все повече и повече. Но пак ми е странно - да си учител, да си спасявал хора и всичко останало, което се споменава /будител?/ не означава, че знаеш толкова много неща от различни сфери на познанието.

# 84
Според "Стани богат" романът "Тютюн" е "световно известна" творба. Yum

# 85
Сега гледам повторението. Пак се изумих на тия двамата, дето не знаят какво е кехлибар. Питат за "залежи" от кехлибар, участникът си разсъждава компетентно по кое крайбрежие климатът и почвата били подходящи за отглеждането на тази подправка.

# 86
Мат Деймън и Кен Дженингс (водещият на Джеопарди) спечелиха един милион долара за благотворителност. Според мен, повечето въпроси не бяха трудни и накрая имаха луд късмет (това петрикор е споменавано и в българския Стани богат):
Скрит текст:

П.п.
Скрит текст:
Каква е думата, когато вятърът духа в листата на дърветата?... Според мен, на български думата е "шумолене"...

Последна редакция: чт, 07 авг 2025, 10:23 от pppqqq

# 87
Да, листата шумолят при вятър. Мисля, че съм срещала думата в книги, но дали по-стари или съвременни, не помня.

# 88
Е, но на български определено не е въпрос за един милион.

# 89
Да, на български може би не е трудно, определено не е за милион. Но, в английския език, може би заради климата, има много думи за различни състояния на природата, дъжд, сняг, вятър, жега, студ /мъжът ми е англичанин и все се каня да се опитам да си припомня всички наши думи за тези неща/. Когато имаш много думи в езика и си малко или много под напрежение, не винаги може да се сетиш.

Общи условия

Активация на акаунт