Паническо разстройство - 65

• 24 354
  • 945
  •   2
Отговори
# 195
eautendre, нали включи и флуанксола?
Разбирам те напълно, защото и аз имам подобни мисли и циклят яко. Логиката си работи но успоредно вървят и мислите.
Въпреки всичко опитай се да излезеш на разходка с близък. Аз се влачех като парцал, сърцето ми беше свито но мъжа ми ме изкарваше навън.
Ще мине, дай шанс на лечението.
Аз още съм на два флуанксола дневно, от юни миналата година когато започнах отново лечение след поредната пауза. На моменти се появяват за кратко НМ но като цяло съм добре.

# 196
На 1 таблетка флуанксол съм дневно, разпределена сутрин и обед.Днес пропуснах и двете дози без да искам.Усетих се в 4 следобяд. Sad

# 197
Не е късно, изпий си таблетката наведнъж.
Някой хора я пият вечер.

# 198
Предупреди ме, да не пия втората след 15.00, за да не ми бутне съня.Предвид това, а и че предстои клонарекс няма ли да е проблем?

# 199
Не мисля. Аз съм пила клонарекса с флуанксол.

Аз ги пия сутрин и вечер и понеже съм на смени понякога пропусках.
Направих си аларма на телефона следобед, да ме подсеща.

# 200
Искам да благодаря на всички, които се включвате с мнение или съвет - усещам подрепа и съм изключително благодарна.Тези състояния са дълбоко подценявани и в лицето на близки не срещам абсолютно никакво разбиране.Само който е минал през този път може да разбере.

# 201
  • Швейцария
Аз пия Флуанксол вечер. Не ми пречи на съня, напротив. Ако го забравя, просто го пия когато се сетя.

# 202
И аз не съм забелязала да ми пречи на съня. Честичко спя следобед след хапчето.

# 203
Аз работя дневни смени от 8ч до 17ч и днес така ме затрупаха с работа, че си казах ей сега след малко ще го изпия и така си замина, иначе не бих си позволила такава волност.Няма да се филмирам толкова за точен час.Пия го и както се казва, каквото-такова!

# 204
Здравейте, и аз имам генерализирано разтройство. Хиляди изследвания направих хормони, витамини, всичко е в норма
Каквото се сетите е изследвано защото това работя и съм ги пускала.
Но, пиех золофт спря да ми помага. Минах на линефор 50 и той спря.
Сега нз какво да пия вече
Симптомите ми са безсъние, лоши сънища, тремор, треперене през ноща ако се унеса
Ставам от сън нервна и с главоболие.
Причините са много починали около мен……..
Кортизол, щитовидни всичко в норма аз не съм добре. Много ми се насъбра и не знам вече как да си помогна.
Моля за съвет

# 205
В норма не означава оптимални нива.Отидрте на психиатър.

# 206
  • Washington,USA
Някой със страх, че всички го коментират?

# 207
Това е от шизофренния спектър по принцип.
Много е важно да уточниш защо мислиш, че всички те коментират? Имаш ли доказателства за това, или просто ей така си го мислиш? Има ли причина да те коментират?

# 208
Здравейте пише ви вече малко отчаяна жена на 33 г . Направих всички кръвни изследвания без хормони.От известно време инам едно замайване плюс изведнъж усещам нещо странно в гърдите  като че
ли ще припадна. Кръвното ми е нормално. Не знам ужасно е.Някой случвало ли му се е ?

# 209
  • Washington,USA
Това е от шизофренния спектър по принцип.
Много е важно да уточниш защо мислиш, че всички те коментират? Имаш ли доказателства за това, или просто ей така си го мислиш? Има ли причина да те коментират?

Казах на шефа си, че напоследък ми е страшно натоварено и много ми се насъбра в живота и даже отидох на психиатър и сега се чувствам зле, че въобще ме казах. Свестен е, но сигурно ме мисли за лабилна в момента.

Струва ми се, че трябваше само на най - близък такова откровение.

Общи условия

Активация на акаунт