Паническо разстройство - 65

• 24 414
  • 946
  •   2
Отговори
# 210
Това, че си му казала не означава, че всички говорят за теб. Каква диагноза ти постави психиатърът, я кажи?

# 211
  • Швейцария
Боже, сега се прибирам от рожден ден на психиатърката ми и беше пълен провал. Както нищо ми нямаше, на десерта взех да се потя, да не мога да дишам, разстройство, треперене. Ей така от нищото. Добре, че тя имаше в нея Лоразепам и ми даде да мога да се прибера. Натъпка ме с 1.5 мг и ми поразмина. Какво е това чудо, отдавна не ми се беше случвало...

# 212
И аз като вас тази вечер навън с приятели. Всичко наред, приятно. И след час и нещо потене, главоболие, срязване в сърцето. Прибирам се кръвното ми 118 на 86, а се чувствам все едно е мега високо. Смуках валидол, мокри се и лежа.

# 213
  • Washington,USA
Това, че си му казала не означава, че всички говорят за теб. Каква диагноза ти постави психиатърът, я кажи?

Тревожно - депресивно разтройство.

Събудих се в 4ч с повръщане. Само от нерви ме изби на повръщане. За пръв път такова нещо ми се случва.

# 214
Здравейте пише ви вече малко отчаяна жена на 33 г . Направих всички кръвни изследвания без хормони.От известно време инам едно замайване плюс изведнъж усещам нещо странно в гърдите  като че
ли ще припадна. Кръвното ми е нормално. Не знам ужасно е.Някой случвало ли му се е ?
аз съм така и съм на Вашата възраст. случва ми се веднъж на 10-15 дни и съм в постоянно тревога кога и дали пак ще се случи. Напоследък зачести. Не знам как се лекува.

# 215
Вероятно екстрасистоли. Не са опасни, но са неприятни. Пийте магнезии.

# 216
Ходите ли на доктор? Някой път дори като си местя главата ми става гадно

# 217
За флуанксола...на мен ми беше изписан точно по 1 т вечер в 21 часа...и така и го пиех...никога не съм бодувала от него...напротив така хубаво си спях...като пън...първо мислих,че е от клонарекса...защото го пиех 1/2 -1/2-1 от 0.5 ..но след около 7 месеца спрях клонарекса и пиех само флуанксол вечер и пак си спях като пън...
Аз не пия лекарства от малко над 3 години...но и според мен си иска продължителен прием ...грешка е на 3тия месец като се чувстваш супер и на 4тия да ги спреш...аз ги пих 2 години...даже малко повече...като изключвахме бавно едно по едно...последен спряхме серопрама...
Моята лекарка искаше смяна на поне 3 сезона без дискомфорт...едва когато това се случи заговорихме за спиране...

# 218
Само да подчертая,че ги пих почти 2 години,че явно става някакво объркване тук,ако мен визирате,че съм ги приемала няколко месеца.
Флуанксол ми е изписван да го пия в 22ч.

# 219
Може да бъркам, но миналата година те четях, че имаш симптоми и оплаквания, и скоро след това заговори за спиране. Много се учудих.

# 220
Здравейте!
Лекарят ми е в отпуск и искам до вас да се допитам как процедирате-при прием на Ксетанор,Флуанксол и Лорапам,какво мога да взема при менструални болки?

# 221
Аз миналата година по време на ужасните вируси съм пила:
Есобел,флуанксол,клонарекс,антибиотик,деган,тайлол хот,нурофен и аулин - няколко пъти ежедневно.
От скоро съм на есобел,флуанксол,клонарекс (с мигрена съм) и вече два пъти съм пила аулин и оки.Не мога с друго да помогна.

# 222
За флуанксола...на мен ми беше изписан точно по 1 т вечер в 21 часа...и така и го пиех...никога не съм бодувала от него...напротив така хубаво си спях...като пън...първо мислих,че е от клонарекса...защото го пиех 1/2 -1/2-1 от 0.5 ..но след около 7 месеца спрях клонарекса и пиех само флуанксол вечер и пак си спях като пън...
Аз не пия лекарства от малко над 3 години...но и според мен си иска продължителен прием ...грешка е на 3тия месец като се чувстваш супер и на 4тия да ги спреш...аз ги пих 2 години...даже малко повече...като изключвахме бавно едно по едно...последен спряхме серопрама...
Моята лекарка искаше смяна на поне 3 сезона без дискомфорт...едва когато това се случи заговорихме за спиране...
Може ли да споделите кой е Вашият лекар, звучи много правилно и адекватно всичко, което сте направили. Ще се радвам да го посетя. Благодаря

Моля и ако някой може да разчете резултатите.

Последна редакция: вт, 24 юни 2025, 19:01 от Bella-dona

# 223
Да ще ви го напиша на лични.Иначе по спомен пси ми беше казала без кортикостероиди и нестероидни докато пия АД...още в началото като започнах лекарствата направих ужасна ангина и се наложи антибиотик мускулно и и звънях да питам може ли и тя ми каза всичко може без горните 2 и без жълт кантарион

# 224
  • Швейцария
Moята пси ми каза същото. Несрероидни не може, всички други болкоуспокояващи може.

Общи условия

Активация на акаунт