Паническо разстройство - 65

• 24 481
  • 946
  •   1
Отговори
# 225
Много ви моля да помогнете с насоки и препоръки. Вече 9 месеца откак се лутам с различни АД, лежах в две болници, но не мога да се измъкна…
Откак майка ми почина и едновременно с това ми се струпаха и лоши лични проблеми и отключих много тежка депресия. По цял ден само лежа и нищо не мога да правя.
Никакво желание за нищо, не ми се живее. Не мога да стана от леглото.

Моля ви да ми препоръчате наистина добър психиатър.

Имате ли отзиви за доц. Стойчев или доц. Чумпалева от Плевенската психиатрия?

Евентуално къде препоръчвате болнично лечение и при кой доктор?
Благодаря!

Последна редакция: чт, 26 юни 2025, 19:26 от Vanesa40

# 226
За кой град?

# 227
Май вече няма значение, стига да е наистина добър психиатър. Иначе, районът около Плевен, Велико Търново ми е доста по-близо от София.

# 228
Много ви моля да помогнете с насоки и препоръки. Вече 9 месеца откак се лутам с различни АД, лежах в две болници, но не мога да се измъкна…
Откак майка ми почина и едновременно с това ми се струпаха и лоши лични проблеми и отключих много тежка депресия. По цял ден само лежа и нищо не мога да правя.
Никакво желание за нищо, не ми се живее. Не мога да стана от леглото.

Моля ви да ми препоръчате наистина добър психиатър.

Имате ли отзиви за доц. Стойчев или доц. Чумпалева от Плевенската психиатрия?

Евентуално къде препоръчвате болнично лечение и при кой доктор?
Благодаря!

Аз съм лежала в Плевен, доцентът ме е лекувал. Той ми спаси живота.

# 229
Имали ли сте притеснение относно ходенето по голяма нужда. От 9 дни се изхождам по- често и то се отключи в една обществена тоалетна, тъй като не е типично за мен да посещавам други освен вкъщи. Започна там с разстройство, треперене, задух и изпотяване. От тогава съм постоянно тревожна дали няма да се случи пак и това провокира постоянни позиви за изхождане. Не смея дори да се храня, да излизам....

# 230
Диарията и при мен си е типичен придружител на тревожността.

# 231
Мили хора, продължава това странно замайване, дори усещам се като ср загледам в точка ми се замайва и някакво странно усещане в гърдите.

# 232
Идете на лекар.Ако всичко е нормално и е на нервна почва два варианта;
1.Посещавате психиатър и приемате медикаменти
2.Успокоявате се и не обръщайте внимание
На мен не ми звучи като нещо сериозно.

# 233
Мили хора, продължава това странно замайване, дори усещам се като ср загледам в точка ми се замайва и някакво странно усещане в гърдите.
А как сте със зрението?

# 234

Най-после човек, при когото се случва идентично нещо като на мен. От миналата година се започна, сега зачести и е по веднъж на седмица. Вторачвам се в нещо, замислена, и за секунда изтръпвам, чувството е сякаш припадаш но това не се случва. Три от общо 10 пъти са били, когато съм си обезкосмявала краката и съм се загледала в епилатора, в пълно спокойствие и немислене за нищо. Кошмар на земята. Не знам за какъв лекар е изобщо. Два часа след това ми е замаяно и треперя и после постепенно се оправям до следващия такъв епизод, а междувременно съм на тръни да не се случи пак.

# 235
И на мен ми се е случвало и случва.Все едно изпадам в бездна и съм в безтегловност.От стрес е

# 236
Да същото ужасно е имам чувстото че е от стрес или не знам и аз вече дори сега се рахождам сред много хора и едва ходя още по зле става, със зрението май не съм добре надалече ми е гадно да гледам и премигвам

# 237
Моля някой да се включи със съвет.На море съм - първи ден.Хванаха ме лудите и не се чувствам добре психически.Искам да си ходя, но предполагам така затягам веригата около тревожността.Някакви идеи, опит ако щеш ще ми е от полза.

# 238
Моят съвет няма да е полезен.
Аз миналата година се върнах от половината път до Гърция, предплатена почивка. Мъжът ми се изнерви много но се радвам, че ми угоди, нямаше да издържа.
Ти имаш ли клонарекс? Не те ли успокоява?

# 239
Интересното е, че миналата седмица бяхме за два дни и беше супер.Отпуснах се и теглих майна на всичко.Ама не бях спала почти тази нощ и пътувахме часове (5+), съответно ме хванаха братята.Дремнах малко и съм по-добре.

Общи условия

Активация на акаунт