Паническо разстройство - 65

• 19 366
  • 735
  •   1
Отговори
# 615
Бензото не лекува. Успокоява и тушира симптоми но не ги лекува. Затова специално в твоя случай съм в шах защо си го пила 20години, вместо да са ти изписали АД. Може би не си се консултирала с психиатър, а ти го е изписвал ЛЛ.
Бензото е за временно, краткотрайно ползване.

# 616
Бензото не лекува. Успокоява и тушира симптоми но не ги лекува. Затова специално в твоя случай съм в шах защо си го пила 20години, вместо да са ти изписали АД. Може би не си се консултирала с психиатър, а ти го е изписвал ЛЛ.
Бензото е за временно, краткотрайно ползване.
Това ми е ясно, аз не съм го пила 20г.,една друга потребителска беше, на мен психиатър ми го беше изписал за ПР. Мисълта ми беше,че и АД не е за краткотрайно ползване, а при повечето хора е почти до живот и каква е разликата?

# 617
Бензото уврежда мозъка и е доказано, за съжаление.С времето дозата не стига на мозъка и иска още и още и още..уврежда габа рецепторите и стават на чорба.Със сигурност по-лесно се спира АД, от колкото бензо

# 618
Бензото уврежда мозъка и е доказано, за съжаление.С времето дозата не стига на мозъка и иска още и още и още..уврежда габа рецепторите и стават на чорба.Със сигурност по-лесно се спира АД, от колкото бензо
Благодаря ти за уточнението 🙂
Вече почти 7 месеца не го пия, надявам се да успея да се възстановя, някъде прочетох, че можело възстановяването да трае до 2 години, много ми се иска при мен да е по-бързо, но едва ли /предвид бързото спиране,което направих/.

# 619
Според вас клонарекс може ли да се носи по време на пътуване със самолет? Имам предвид на блистер?

# 620
Да, можеш душицо.Последно като пътувах мъжа до мен беше на лексотан.Прибери си го в дамската чанта.

# 621
Аз само за кураж си го вземам, нямам нужда в момента, но не искам да скапвам екскурзията, ако се случи.

# 622
Всичко ще е наред, не се притеснявай! Мисли си за прекрасните места, които те очакват и за положителните емоции, които ще изпиташ на почивката. 🙂

# 623
  • София
Ако след спиране на АД се появят наново симптомите, или е спрян много бързо или пациентът не е излекуван - рано му е да го спира. В много случаи се налага да се приема доживот, защото психката се е захабила и организмът вече не може да се справи сам, следователно трябва външна намеса - АД.

# 624
Здрвейте аз съм с паник атаки и искам да ги преодоля някак, случва ми се за втори път през няколко години. Ако някой тук е с паник атаки моля да сподели какви са. Благодаря

# 625
Аз правя също през няколко години, когато спра лекарства. Като ги започна, нямам.

# 626
Аз правя също през няколко години, когато спра лекарства. Като ги започна, нямам.

А какви са паник атаките? Моите са силни сърцебиене омекване на краката и изпотяване на ръцете, просто е ужасно … пила съм АД и се чувствах много добре, спрях ги сама и бях добре около 2г сега пак се почна 🤦🏻♀

# 627
Защо сте ги спрели? И то сама? Започвайте пак и не губете време, става по-зле.
Джанъмче, как минава почивката?

# 628
Почивката предстой, благодаря.

Различни са били по сила ПА.

# 629
Защо сте ги спрели? И то сама? Започвайте пак и не губете време, става по-зле.
Джанъмче, как минава почивката?

Защото забременях и се чувствах супер

Общи условия

Активация на акаунт