Римите омръзнаха ни вече, хайде идвай мъничко човече ! ~бебеправене 620~

• 32 606
  • 865
  •   1
Отговори
# 150
Ох, аз пък се чудя дали си струва тази упойка за пункция на 2 фоликула от 1 яйчник, при положение че съм минавала хистерото при Калчев. Grinning Просто се чудя как да си спестя на тялото някакви неща.

# 151
  • На изток от Ада
Успех Слънце!

# 152
  • Be realistic - plan for a miracle.
Ох, аз пък се чудя дали си струва тази упойка за пункция на 2 фоликула от 1 яйчник, при положение че съм минавала хистерото при Калчев. Grinning Просто се чудя как да си спестя на тялото някакви неща.

И аз като теб... всеки път си правя устата да ме пунктират без упойка, но левият ми яйчник е изцяло зад матката и за да го достъпят ме натискат МНОГО силно трима души в различни точки на корема, та... много важно било да съм заспала. Но ако можех, за 2 фоликула тотално бих се пуснала без.

# 153
Ще го коментирам за следващите три, че и без това тази ще ми е с Бранков и предполагам той съвсем не би се навил.
Наси, чакаме добри новини!

# 154
  • На изток от Ада
Чак в 16 ч съм.

# 155
Успех, Наси! Да видите ембрион с пулс днес!

# 156
Наси, пожелавам ти успех! Надявам се, че днес ще получите радостни новини.

# 157
  • Be realistic - plan for a miracle.
Стискам палци и аз всичко да е където и както си трябва добре вкопчено 9 месеца... Simple Smile

# 158
Момичета, вчера бях на първи преглед, 5+4 г.с. съм. Видя се сакче в матката и жълтъчно мехурче. След две седмици отново съм на преглед. За съжаление започнаха проблеми със захарта и ще се наложи консултация с ендокринолог.
Наси, стискам палци, надявам се всичко да е наред и да чуете пулс 🤗

# 159
  • На изток от Ада
Благодаря  момичета !

# 160
Успех, Наси! В коя г.с си сега?

ts.v, все с такива хубави новини да влизаш.

semirra, съжалявам за преживяното, звучи много травмиращо. Изобщо не се чувствай, че по някакъв начин си стресирала лекарите. Нали това им е работата, пък и за мен е варварско такива процедури без упойка… дано не се налага повече при теб. Какъв проблем са отстранявали?

Скрит текст:
Ние този месец само на 13 ден се отчетохме, според мен овулацията е била на 17-18 ден, така че шансовете клонят към 0. Пък и сексът беше след като ММ вече се беше “самооправил”, така че никакви илюзии нямам. Grinning Честно казано, по-добре, че стана така, защото другия месец сме на лятна почивка в чужбина с децата и поне ще мога да се насладя, доколкото е възможно. Ще видим колко с две деца, но все едно коктейлче ще мушна. Grinning

# 161
  • На изток от Ада
Моми хайде скоро да стане !
В 8+6 съм

# 162
Подготовка преди трансфер е при мен. Но имало някакъв полип. Иначе надраскване за по-голям шанс за имплантиране и взимане на биопсии. Но наистина бая време стъргаха, та може и друго да са махали. Ще гледам видеото по-късно.

# 163
Леле, Семира, то това си звучи като оперативна, не офис хистероскопия. Евала, че си издържала на рязане на полип в съзнание. Аз от една цветна снимка забелих очи да припадам от болка, та сега се каня с упойка да правя втората Grin .
Хайде, Слънце, две хубави яйцеклетки да извадите, аз не разбирам, как така може да се дупче яйчника без упойка, това не се ли прави с големи страшни игли? Не боли ли много? Един вид ако ще се пунктира един фоликул на естествен цикъл, това без упойка ли се прави?
Дудъл, чакам те бременна след 2 седмици.
Наси, и от теб чакам хубави новини днес.
Прего, с теб какво става?

# 164
Може да е, доколкото четох. Защото се нарушава цялата кръвоносна система там, което може да доведе до супер рано развитие на ембриона (кухо яйце) и до нарушение на тръбата (извънматочна).
За ИМБ няма касателство според мен, но двете АГ, при които бях, бяха на мнение, че КЯ може да е спряло развитие, не поради аномалии (понеже аз нямам изследвам материал), а точно заради влошен кръвоток. Защото точно в началото били мноооого тънки кръвоносните съдове.

Наси този път до края!!

Последна редакция: чт, 22 май 2025, 15:33 от flow_rs

Общи условия

Активация на акаунт