Римите омръзнаха ни вече, хайде идвай мъничко човече ! ~бебеправене 620~

• 32 091
  • 865
  •   1
Отговори
# 795
Кенди, за ЗФ не съм сигурна, но с налично жълто тяло, явно може да си има О. Логика много няма, защото нали хормоните се объркват, жълтото тяло секретира прогестерон по никое време ама - ето ме на Simple Smile
Всъщност, като се замисля, аз не съм имала месец без овулация, а ЗФ имам доста в инвитро биографията си. Все пак се надявам твоето тяло да е по-нормално и да е индикация за нормализиране.

Наси, нормално е да имаш такива мисли, но подкрепям мнението за малко почивка. Понякога тя е засилка за големия скок Simple Smile

# 796
  • На изток от Ада
Аз малко ще дам.. Докато дойде мц и т н
Но да не прерасне в голяма почивка .

# 797
Наси, недей да мислиш за отказване още! Разбира се само ти можиш да си решиш как се чувстваш и какво искаш. Иначе медицински погледнато на 36г още имаш време щом и гинекологично няма нещо, което да те спира, ще търсите решение и ще намерите. Много е уморително и голяма борба, ама какво да го правиш-късмет. Ето доста се писа по медиите за семейството на футболиста Георги Костадинов, които загубиха близнаци. Едно дете имат със жена му след 5г борба, 3 неуспешни ин витро, 5 инсеминации и не се отказват и за второ да се борят. Абсолютна героиня е тази жена. Вярно, не е без значение финансовата страна и не всеки може да опитва 5 пъти.
Но мен много ме жегна коментар на една колежка като разбра за моя аборт. От нея нямаше как да скрия и да искам. Прояви съчувствие, да, но накрая ми каза да си гледам здравето и едва ли не да не мисля за други бременности. Тя имала 3 неуспешни ин витро и се отказала. Изобщо не съжалявала, не на всеки било писано. Много по-хубави неща ни чакали нас. Едва ли не  и мен ме отписа и да не се надявам и опитвам. И то три пъти ми го повтори, докато я помолих да не засягаме повече темата. Много гадно се почувствах. Разбирам болката и, и че не при всеки се получава, обаче не може така да посичаш чуждите надежди и да се бъркаш в лични решения.
При нея категорично не е била финансова причината. И не я упреквам, че се е отказала, но всеки решава за себе си докъде. И последното, което имаш нужда да чуеш в такъв момент е - откажи се, не ти е писано.

# 798
Тя твоята колежка като казва тези неща не ги говори на теб, а на себе си. Ние, хората, все си мислим, че става въпрос за нас, но мога да се обзаложа с теб, че тези нейни коментари нямат нищо общо с теб, а както правилно каза и сама - изразяват нейната болка.

Аз съм съвсем в началото на каквото изглежда ще е дълъг път към бебето, но се чувствам на моменти просто много емоционално изморена. Днес лекарката ми наприказва как биологично съм на близо 50 базирано единствено на едно изследване на АМХ (0,8) отпреди една година, а това че имало фоликули нямало значение, вадили сме били каквото сме вадили защото моето тяло така и така. Ще видим дали друг лекар ще успее повече да направи, май-май. Голямо его, голямо чудо, не става дори дума за грешки или обвинения, но да, като плащам една торба пари очаквам да ми се отговори на въпроса и да ми каже какво според нея може да променим, за да имаме евентуално повече успех следващия път.

# 799
  • На изток от Ада
Тя и моята кума се изказа веднъж, че света бил пренесен и да нямаме деца. Те нямат . Всъщност й се иска но не е добре,  а и мъжа й е пияница...

# 800
Файър, съжалявам! При кого си, мислиш ли за смяна или ще дадеш шанс повторно? Тук момичетат могат да помогнат с препоръки, аз само при Станулов съм била, но единствено за следене, не стигнах до ин витро при него.  Ще бъде при него ако не стане още някакво време естествено. Той е свестен и мисля че действа винаги в интерес на жените, не в интерес на парите.
За колегите, при мен е много интересно, че са все мъже, но бяха много запознати и разбиращи. Ние сме малък колектив и трябваше да обясня отсъствието си и те проявиха страшно разбиране и подкрепа. Определено бях приятно изненадана. От други познати обаче е голяма греда положението...ама , you sometimes win , you sometimes люн хаха.

# 801
И при мен най-голямо разбиране прояви моя заместник-мъж. И аз се учудих, но и ми стана приятно, че съвременните мъже реагират така адекватно

# 802
Не съм решила още какво ще правя. Ще отида и при Станулов (имам записан час) да видя дали ще се харесаме и ще действам според както го усетя. Аз съм все пак лаик, но ми се стори, че днес госпожа докторката пресоли манджата.

Хормоните за предменопауза, 10 дена след пункцията:

# 803
Аз също харесвам мъже за лекари. Fire, също ти препоръчвам Станулов, забременях при него. Според мен мъжете работят по-леко, действат ми успокояващо. Мъж после ме изражда, пак при мъж ходя на мамолог...

# 804
Имам една приятелка, акушерка е, работи в болница, и винаги ни е казвала, че е много трудно да се работи с жени-лекари – много зависят от настроението си. А с мъже било много по-лесно и спокойно

# 805
Файър, че резултатите ти са супер!
Аз имам две близки с нисък АМХ, които ги бяха филмирали, че вече е късно и то на 32г. Едната вече има бебе, другата забременя от първи опит и след 2 седмици и е термина.

# 806
Имам една приятелка, акушерка е, работи в болница, и винаги ни е казвала, че е много трудно да се работи с жени-лекари – много зависят от настроението си. А с мъже било много по-лесно и спокойно

Аз не съм лекар, работя основно с мъже и имаме в отдела една жена, с която трябва да работя и тя е понякога абсолютно непоносима. Слава Богу не се налага често.

EdelV, не знам и аз. Била съм при различни лекари, и АГ, и репродуктивни, всички казват, че всичко си изглежда нормално и бройката на антралните не е зле. Тази включително. Мисля, че стимулацията не се получи, изобщо аз имах реално два прегледа само, не ми е променяла дозите или включвала и LH (моята беше само с FSH), те тръгнаха много неравномерни и така… може и да не е нейна вината, аз в никакъв случай не обвинявам за нещо, ама айде да не ми обяснява, че съм в предменопауза само…

# 807
  • Be realistic - plan for a miracle.
Майко мила, Файърбърд, аз мечтая и сънувам такива резултати...
Да не би да си при Персенска?

# 808
Прего,, и аз това тръгнах да пиша. Grinning Дай ги тези лоши хормони насам!

# 809
Firebird, ама коя е тази разбирачка, че с почти перфектни хормони те прати в менопауза? Стимулацията с какво ти беше?

Общи условия

Активация на акаунт