🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #14: от вторник до четвъртък, 20:00

• 138 080
  • 3 024
  •   1
Отговори
# 1 635
От видеото след гаджосването на Виктор и Люба.

Виктор към Любомира: "Тука знаеш ли на какво ми приличаш - на една уморена, недоспала, кисела жена, гадна съседка, която не харесва работата си и след това трябва да се прибере при децата си, които я подлудяват. Тя е една сама жена."
Малее... Flushed

# 1 636
От видеото след гаджосването на Виктор и Люба.

Виктор към Любомира: "Тука знаеш ли на какво ми приличаш - на една уморена, недоспала, кисела жена, гадна съседка, която не харесва работата си и след това трябва да се прибере при децата си, които я подлудяват. Тя е една сама жена."
Само потна и некъпана изпусна Sweat Smile

ВикЧо се прави на интересен и си разиграват скечове и сценки с Любка Simple Smile

# 1 637
  • София
Васил тръгна с нагласата да не даде роза на Косара, затова я повика 3-та, а не първа или последна, когато няма да има ход. Не е тъп, знаеше, че тя го разхареса / 😉 измислих нова дума/. Проведе разговора с нея така, че все едно двамата са го решили.
Косара пък се загрижила за Роси 😲. На пръв поглед благородно, но на практика тя се опита да я унижи пред всички, които ще гледат. Накара го да признае, че Роси е резервна гума / не, че той сам в синхрон не си го каза 😜/.
Аз, обаче се чудя, какво е станало, та Косара обърна палачинката - надали ще ни признаят…

Колкото до “семейството”, аз продължавам да твърдя, че Мартин и Даниела играят. Оставиха ги нелепо да седят, а не да им направят церемония и да си ги изпратят в къщи, с цел да се разделят накрая, поради несходство в характерите. Този скандал дойде навреме. Да, ама - не. Даниела печелеше по точки - не може Марто да губи 😉. Така че, очакваме следващия 😂…

# 1 638
И тая патк@ го имитира с гордост 😶. Много е глупава, горката, а Витьо е ужасен комплексар и емоционален насилник. 🤢

# 1 639
Мартин е хвърлил око на Косара и постановката с Данка му е втръснала до немай-къде.

Сигурно наум брои часовете, които остават до следващата му запивка в Джанъм, обграден от жадни за неговото внимание силиконки.

# 1 640
ВикЧо като твърди уверено, че не може да има приятелство между мъж и жена, той какво прави с приятелката си Валерия (сезон 3)? Rolling Eyes

# 1 641
  • Варна
Васил тръгна с нагласата да не даде роза на Косара, затова я повика 3-та, а не първа или последна, когато няма да има ход. Не е тъп, знаеше, че тя го разхареса / 😉 измислих нова дума/. Проведе разговора с нея така, че все едно двамата са го решили.
Косара пък се загрижила за Роси 😲. На пръв поглед благородно, но на практика тя се опита да я унижи пред всички, които ще гледат. Накара го да признае, че Роси е резервна гума / не, че той сам в синхрон не си го каза 😜/.
Аз, обаче се чудя, какво е станало, та Косара обърна палачинката - надали ще ни признаят…

Да, как обърна палачинката? Щото помня как се репчеше на Росица, сега й е първа защитничка. 😁

Последна редакция: пт, 16 май 2025, 08:40 от esstela

# 1 642
  • here and now
almadji е как какво е станало? Нали МарЧин я обработи и ѝ внуши, че Васил не се представя добре пред камеритИ? Косарчето само това го интересува девойчето...

Мартин, че е манипулатор, токсичен и нарцис, не отричам. Но и Даца не е китка. В спора бях на страната на... сеира.. Отишли са там са слава и пари, да си ги изработят...

# 1 643
  • София
ВикЧо като твърди уверено, че не може да има приятелство между мъж и жена, той какво прави с приятелката си Валерия (сезон 3)? Rolling Eyes
Спасяват кучета и котки, какво 😂

# 1 644

Да, как обърна палачинката? Щото помня как се репчеше на Росица, сега й е първа защитнничка. 😁
Е как? Нали се е изградила като човек в предаването. Или каза "надградила"...? Все тая.

# 1 645
  • # супернатурална #
Надградила или изградила още повече  май каза Grinning

Роси като се отпусне е готина, в промото изглеждаше флиртаджийски настроена. И Васко май не е чак такова дърво в реала...абе има шанс да се случи нещо на срещата и да му се изфиряса Косара от главата. На младите мъже не им трябва много, а и не вярвам чак да се е влюбил в Косето. Гледат ми се истински свалки, еротика...Роска, в теб ми е надеждата, че Ади е секси колкото радиоточка (и също толкова ретро и дрънкаща)
Мартин ми се струва, че наистина обича Даниела с цялото си сърце. Вярно, мъничко сърце, недорасло някак си. Обаче са ми симпатични двамата, има еротика, захапване, затапване...провокира си го тя и задържа интереса му. Сладък беше с признанието, стори ми се искрен, но не знам дали е достатъчно да му бъде простено приятелството с косара, дори и да няма никакъв сексуален интерес. Даниела е права, много е гадно някой да те плюе, а (уж) най-близкият ти човек да го нарича "приятел". Не е лоялно. Аз заради моя човек бих застанала срещу целия свят и очаквам същото от него. Даниела може би гледа по-философски на нещата...не знам.

# 1 646
От продукцията ги карат всички предварително да си кажат изборите и след това определят в какъв ред Васко да вика момичетата. Те са знаели, че Косара и Ферай не искат рози. Васко също е казал каква му е ранглистата.

Спасяват кучета и котки, какво 😂
А, не така, само с Брани може да прави такива неща Sweat Smile

# 1 647
  • София
Ох, стана ми много носталгично!

Голяма драма за тоя измислен годеж! Мартин е отвратителен манипулатор, Даниела си беше права за всичко и не се даде. След като се о.ра пък призна, че е влюбен, повярвах му!

Ферай изглеждаше много красива на коктейла. Беше ясно,че няма да получи роза.

Косара не успя да стане N1, а Васко се препоти, посърна, направо очите му се насълзиха.

За Ади беше ясно, както винаги е досадна, тя вече е избрала роклята за сватбата, толкова е убедена в тяхната химия.

Остана Роси, която оцеля дотук само защото Косара отказа розата. Голяма излагация, не знам защо се вълнува толкова и на какво се надява. Отчаян ход на продукцията, само и само да има 2 финалистки.

# 1 648
Ама нидийтьи тъй сега с тоя хейт по Кралицата, и без тва вече съ притиснява за имиджа, и майка й май не успя да я успокои много...Много й завиждами, ух! Нищо, сига кат отиди да дава интервюта ша й литни пак рейтингъ.....

# 1 649
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Разбрах какъв е проблема на Даниела.

Много искаше Мартин да каже в ефир "Обичам те",което да бъде поредното й чесане на егото и да я валидира като много можеща и разбираща любовните отношения,как мъжете й падат в краката и как книгите й са топ.
"Обичам те" е последнота глава в книгата й и тя си върви по план.
Прави се на ударена, много добре знае,че даването на пръстен е фиктивност и няма никаква сила irl.
Противна женица! Направо му се чудя на Мартин как е възможно..Айгюлчето го прави на страшен глупак пред цяла България.

Иначе за часта с майката на Косара беше права.

Косара беше хубава тази вечер. Очаквано отказа роза,защото чета спойлери и знаех за развързката.
Ферай и разговора им го превъртях,защото въобще не ме интересува.

Адриана страшно досадна натегачка. Ако не му се слагаше толкова,ако спре да говори толкова много и да е обсебваща,щеше да е топ,топ.

Роси - много добре знае,че е план Б.Не знам как въобще й хрумва,че Васил би предпочел да даде роза на нея,а не на Косара. Но драпа момичето за екранно време и го получава. Васил според мен много ще се дърпа на романтичната им среща,тя обаче ще се натисне. Ама права си е,не може финал,а да няма целувка.

Общи условия

Активация на акаунт