🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #14: от вторник до четвъртък, 20:00

• 138 093
  • 3 024
  •   1
Отговори
# 1 620
Добре, че я излъгаха, така унижението е една идея по-малко.
О, на нея явно не ѝ стига и ще го допълни с поканата да си лягат.

# 1 621
Голяма навалица ще е в Надкаст тази седмица- нямам търпение. Потривам доволно ръце като муха лайнарка 🪰😂

# 1 622
  • Варна
Васко не бил хубав, лъжец, бил, не знам си кво. То,щото Косара не е с ниско чело, две приказки на кръст не може да каже. Той я пита "Как си?" ,тя му казва "Прекрасна съм" . Що за дебилщина? Защо по дяволите го хокаш как се държи с другите? Ми гледай с теб как се държи. 
Истината е една, Косара иска също да я валидират с няколко хилки месечно и е решила, че няма достатъчно дълбок джоб Васко, нищо повече. Глупава жена с претенции до небесата N° 2.

# 1 623
И аз много исках Васил да каже на Косара, че няма роза за нея, защото не се е получило. Но той постъпи джентълменски и й даде възможност тя да му каже, че няма да приеме. Но самовлюбената принцеса не може да го вдене и сега ще вири още повече нос да се хвали, че била победителка.
Аз така и не разбрах в какви непростими грехове обвиняваше Васил. Явно това й е номера в живота. Когато иска да излезе от някакви отношения, не го прави по нормалния начин, а започва да облъчва другия, че е сгрешил, че е виновен и тя принципната не може да приеме и прости никакви грешки. И такива наивници като Васил й се връзват на номерата да ги гаслайтва.
Върха на наглостта й беше, че тя, която цял сезон плюеше Росица, накрая реши да се прави на справедлива и  на защитничка на Росица. Много е нагла Косара, но ще падне някой ден от трона.

# 1 624
Мисля, че нито Васко нито Роси имаха друг ход освен този. За финала трябват две. Роси си беше наясно и просто играе играта под диктовката на продукцията както и Васил. И двамата се правят на 3 и половина.
Адриана наистина беше много досадна. И като почне да си криви устата...ужас. Роси се чуди вече какви глупости да ръси за да прави контент. Надявам се да не се престарят твърде много в старанието да угодят на Николов и да вземат да се валидират.

# 1 625
  • Leeds, UK
Е, участниците сигурно са взели добри хонорари, за да се съгласят.
Е, да де, ама ние тук за какво си чешем езиците кой какъв бил, като може тогава да не са такива в истинския живот или поне не в такава степен. То май това предаване ги изкарва всичките в най-лошата им светлина нарочно.

# 1 626
Ми, глей сега - бабите и простите 'ора гледат индийски и турски сериали, а ние тук - ЕнтелЕгенцията на женското съсловие - Ергенът! Каймакът ходи по конкурси за красутъ и в Джанъм. Това е... Joy

# 1 627
  • here and now
Безплатен обяд няма. Всеки си плаща, как и с какво сам си знае...

# 1 628
От тъпо, по тъпо.
Росица си дава сметка, че от началото е последна дупка на кавала и винаги обира трохите след Косара, но защо се унижава с това "повярвах"...? Адриана се пъчи вече като победителка, а е все толкова нелепа, дори и в задоволството си. Васил е мишка и то опитната мишка на продукцията. Слава Богу, че няма да съм тук другата седмица, че да гледам финала на този не фарс,  а долнопробна комедия.

# 1 629
Ох, добре, че си тръгна тази Косара. Много неприятна жена - и на мен ми се струва, че Васил си отдъхна, като я изпрати. Този разговор беше май най-кринджавият през целия сезон. Тя, стояща като някаква римска статуя, гледаща го както лешояд гледа гърчещо се в предсмъртна агония животно. Той, губещ телесни течности през всички възможни жлези и чудещ се как да приключи по-бързо, че го чака още мъка.

Сега като се замисля, ами то май финалите и на четирите сезона са били все така скучни, предвидими или даже да е имало някакво бегло напрежение какво точно ще се случи - каквото беше реално само и единствено миналата година - то пак е било безинтересно, просто защото останалите участнички са били някак толкова безразлични поне за мен.

Мартин - много зле - тотален гаслайтър. Даниелката най-добре да пали джапанките след края.

# 1 630
Васко не е достатъчно финансово красив за Косара. Ако беше, тя щеше да го заварди и перушина щеше да хвърчи само ако някоя мома се опиташе да го приближи.

# 1 631
Колко сме различни хората - на мен пък Косара ми напълни душата как го отряза този плужек, а тук вече котки й се предричат. Единственото наистина неприятно момиче този сезон ми беше Бранимира.

# 1 632
Косара ми стана ужасно противна още в момента,когато нападна Роси като някаква мутреса от '90те...
Ужасен нарцис, който надушва слабите и ги унижава. Имам чувството, че и затова остана - за да унижи и Васил. Толкова задоволно да гледа как някой се мъчи и опитва да я "смили".
За мен не е нормално подобно поведение оттам да тръгнем.
После и самочувствието на единствена красавица в някоя династия - толкова да нямаш реална самооценка, толкова да разчиташ на едната красота, която е относително понятие... Да се имаш за толкова възвишена и съвършена - това е грешка на родителите й и тя тепърва ще се сблъсква със суровата истина. Защото младостта минава и все повече качества ще са и нужни, за да вири нос.
Имам чувството, че тя не може дори да се забавлява като младо момиче - да се отпусне, да се усмихне, да се позабавлява - няма, братче, живее в страхотен филм!
Тя е за някой татуиран батка, с когото да си гледат лошо, да поддържат някакъв измислен лайфстайл и да си изживяват извратената хармония в една и съща токсичност!
П.П. На една снимка се вижда ръката на бившия й, който я е прегърнал, после по татуировката го намерих в лайковете й и ми стана от ясна по-ясна!
Тя иска точно някой ревнив филмар, който гледа лошо и си бие хормон на растежа в най-добрия случай!

Последна редакция: пт, 16 май 2025, 00:33 от Foxy9

# 1 633
  • София /Абсурдистан
Той и Мартин не е достатъчно финансово красив за Данка, ама хващаме каквото има.

# 1 634
От видеото след гаджосването на Виктор и Люба.

Виктор към Любомира: "Тука знаеш ли на какво ми приличаш - на една уморена, недоспала, кисела жена, гадна съседка, която не харесва работата си и след това трябва да се прибере при децата си, които я подлудяват. Тя е една сама жена."

Общи условия

Активация на акаунт