🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #14: от вторник до четвъртък, 20:00

• 137 981
  • 3 024
  •   1
Отговори
# 1 935
Изобщо не съм чула за такъв тренд с дупки по дрехите. За скъсани дънки - да, но и те определено не са тренд вече.
И аз не бях чувала, приемам, че не съм осведомена.
Но и така да е, много ми е грозно, при дънките поне мога да схвана естетиката.

Именно, дори нарочно да е скъсана изглеждаше като домашна тениска, овехтяла. Чак като го видях първият път с нея исках да отида да му зашия този цъфнал ръб.

# 1 936
Ферай никой няма да я покани повече в предаване, ще им изяде бюджета.

# 1 937
Абе какво я защитавате Данка? Тя ли не знае, че следва пръстен? Както не знае, че пари взети назаем се връщат. Много удобно. Ей тъй ги държат там да мачкат чаршафите на безплатна почивка, за няма нищо. Класическо надлъгване между двама манипулатори. Толкова са еднакви, че ако не бяха от различен пол щяха да са един и същи човек.

# 1 938
  • София
Айде, пак Данка… Не омръзна ли вече? 😂

# 1 939
Голям тренд са скъсаните дрехи. На Баленсиага няма една без дупки в магазина. А едни грандиозно широки надолу дънки видях само.

# 1 940
Абе какво я защитавате Данка? Тя ли не знае, че следва пръстен? Както не знае, че пари взети назаем се връщат. Много удобно. Ей тъй ги държат там да мачкат чаршафите на безплатна почивка, за няма нищо. Класическо надлъгване между двама манипулатори. Толкова са еднакви, че ако не бяха от различен пол щяха да са един и същи човек.
Точно!И все се пита що можело Виктор да откаже да дава пръстен,а Марто не.Ами и Ники го каза Виктор живял ли е там като семеен един вид?Това им беше уловката на продукцията да ги оставят,за да направят накрая сеир с пръстен и годеж.Иначе залудо ги храниха,поиха харчиха пари за подаръци сега и хотел ще плащат(уж като на меден месец)и накрая те да кажат "ами не става тръгваме си".И с всичко това смятам,че Марто е наясно,а Даца -не.Затова и се ошашка и даде заден,но смятам че няма да може да се измъкне.

# 1 941
Единственото, което истински ми хареса този сезон, е че имаше уважителен подход към момичетата. Все още се сгърчвам от неприязън, като се сетя как Алек ги лигавеше на конвейер - дори и такива, които не би доближил на 20 метра извън предаването. За Генчо не си спомням вече, но и той май не подбираше.

Реално, сега на почти всички им се запази достойнството - може би само Косара видимо я е яд, че се набута да се целува с Васето. Но тогава все още си въобразяваше, че ако му даде да я мляска, той ще я обяви отрано за своя категорична избраница. Пък то не стана точно така - не защото той не искаше, а защото продукцията не му даде.

# 1 942
Косара и тя се прави на ущипана. В началото говореше, че не я интересува кой кого целува, после чу, че кака ѝ Данка налага правила и реши и тя да пробва. Иначе всичките бяха напълно готови да ги целуват на конвейер.

# 1 943
Ферай е искала да каже, че достъпът до храна е бил неограничен.
Мисля че тя каза каквото искаше, че е бил ограничен, защото нямаха достъп до шоколад и сладки неща постоянно. Иначе за всичко останало като базова храна им е било осигурено.
Имате ли представа кога ще излязат подкастите с Ферай, Косара, Виктор, Любомира и др.?

# 1 944
Мисля че тя каза каквото искаше, че е бил ограничен, защото нямаха достъп до шоколад и сладки неща постоянно. Иначе за всичко останало като базова храна им е било осигурено
На Фирето представите за “ограничена храна” не са като на нормалните хора. 😂

Иначе помня миналите сезони колко много се оплакваха от кетъринга, че бил еднообразен и през ден яли пиле с ориз. Тази година явно няма такъв проблем, защото не са се оплаквали. Единствено, че на няколко пъти храната била люта, но това е нормално - Шри Ланка е все пак. Като цяло на повечето момичета им е харесала.

А за шоколада Туджаров разправяше, че не са ги оставяли без такъв нарочно - просто нямало по магазините. Намирал се само в туристическите супермаркети в големите градове, а такъв нямало наблизо.

Последна редакция: сб, 17 май 2025, 11:08 от Lilly_85

# 1 945
Никакъв тренд не са скъсаните дрехи. Сега е тренд “ Quiet luxury”, “old money style” и т.н.
Баленсиага може и да пускат, техните неща са грозни така или иначе. Нали щяха да ги канселират.
Относно Роси - голяма работа, че не била първи избор на Васил. То и той не й беше първи избор на нея. 😀 Да не забравяме, че си беше паднала по Виктор и в началото даже отказа роза на Васил.

# 1 946
Косара май наистина не си е тръгнала сама от Ергенът. Тръгнала си е с Мартин, само дето това не влиза в сценария. Засега Joy

# 1 947
Не вярвах, че ще го кажа, тъй като имах добро първо впечатление, но сега Васил ми е най-гнусния мъж и ерген от всички сезони досега. Този и да не беше в Ергенът, пак нямаше да го погледна. Държеше се като женски полов орган. Не става.
Викторчо, все още бих го взела, за една вечер, а Мартин ми е твърде дърт вече и изхабен, но за компания става.

# 1 948
Не вярвах, че ще го кажа, тъй като имах добро първо впечатление, но сега Васил ми е най-гнусния мъж и ерген от всички сезони досега. Този и да не беше в Ергенът, пак нямаше да го погледна. Държеше се като женски полов орган. Не става.
Викторчо, все още бих го взела, за една вечер, а Мартин ми е твърде дърт вече и изхабен, но за компания става.
Да, напълно съгласна.
Марто със сигурност е топ компания, само да не беше гнусната чалга, дето все му е в устата.
Общо взето, след края на предаването ще следя с интерес само неговите обяснения за поведението му през сезона.
С Даниела не мисля, че дори и си говорят вече.

# 1 949

Знаех си, че за това подлива вода на Васил

Общи условия

Активация на акаунт