🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #14: от вторник до четвъртък, 20:00

• 138 005
  • 3 024
  •   1
Отговори
# 1 920
  • София
Във Фейсбук се върти блиц интервю с Ферай, момичето каза, че достъпът до храна е бил ограничен. Явно, колко много са ги хранили е било само за пред камерите. Икономии е имало и колко много е яла Ферай се оказва дъвка за зрителите.
Всички други казаха обратното. На Ферай просто храната не и стига никога Joy

# 1 921
Нищо интелигентно няма във Ферай. Тя 3 пъти написа нещо в ИГ и трите пъти се смяхме на незнанието ѝ. Нямала филТри в брадичката, но си правила бЛондинг на зъбите. 😂

С блондинга грешката беше вярна, гениално е Grinning

Не оспорвам, но Косара с нейните паларалелни и монотонни 360 градуса не е точно титан на мисълта. Ферай поне е достатъчно умна, че да ползва само думи, чието значение знае.

А и да не напомняме какви грешки правеше най-редовно интелектуалката на С2 Grinning

Това с 360те градуса го чух и вчера в Преди обед от водещата на Сстудио Ергенът. Може и някакъв нов лаф да е Косарка да е в тренда просто....😃

# 1 922
  • София
Анна-Марията на стори от преди ден, два. БаленЦяга да е, нищо, че изглежда като намерено до контейнера, вече използвано многократно и пенсионирано. Колко пари вървят тия парцали?
Което ме подсеща - забелязахте ли, че на Марто тениската също е скъсана? Става дума за разговора и сдърпването им с Даниела и някой от екипа, когато за пръв път стана дума за връчването на годежен пръстен. Края на епизод 38.
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 17 май 2025, 08:54 от jasmin tisane

# 1 923
Анна-Марията на стори от преди ден, два. БаленЦяга да е, нищо, че изглежда като намерено до контейнера, вече използвано многократно и пенсионирано. Колко пари вървят тия парцали?
Което ме подсеща - забелязахте ли, че на Марто тениската също е скъсана? Става дума за разговора и сдърпването им с Даниела и някой от екипа, когато за пръв път стана дума за връчването на годежен пръстен. Края на епизод 38.

Той с тази тениска многократно се показва и си е все така скъсана на едното рамо, от толкова мадами как една не го заши тоя левент. Сигурно си е такава тениската, но на кадрите изглежда като да си е за шиене 🤣🤣🤣

# 1 924
  • София
Тоест, това това да е част от дизайна на блузата?
Мне, не ми изглежда така. Доста е грозно това, не знам как не се е видял. Че и пред майките на момичетата се е спретнал така 🤦

# 1 925
  • София
Това с 360те градуса го чух и вчера в Преди обед от водещата на Сстудио Ергенът. Може и някакъв нов лаф да е Косарка да е в тренда просто....😃
Скоро ще чуем и джиприсанчити 😂

# 1 926
Със сигурност дизайна на блузата е такъв имайки предвид коя е марката. Не случайно и Ана Мария е с такава

# 1 927
Това с дупките по дрехите не е ли тренд в Бг както на Запад? Аз много мразя. Ние тук го нямаме за щастие…

Последна редакция: сб, 17 май 2025, 09:21 от Labubu8

# 1 928
Трендът с прокъсаните дънки донякъде го разбирам - катерил си стръмни скали с тях, влачил си камъни, паднал си, скъсали са се ... ама тези дупчици са ми като от молци.

# 1 929
Изобщо не съм чула за такъв тренд с дупки по дрехите. За скъсани дънки - да, но и те определено не са тренд вече.

# 1 930
На всичкото отгоре не са евтини….

Изобщо не съм чула за такъв тренд с дупки по дрехите. За скъсани дънки - да, но и те определено не са тренд вече.

# 1 931
  • София
И аз не бях чувала, приемам, че не съм осведомена.
Но и така да е, много ми е грозно, при дънките поне мога да схвана естетиката.

# 1 932
Във Фейсбук се върти блиц интервю с Ферай, момичето каза, че достъпът до храна е бил ограничен. Явно, колко много са ги хранили е било само за пред камерите. Икономии е имало и колко много е яла Ферай се оказва дъвка за зрителите.
В подкастите са коментирали, че е имало закуска, обяд и вечеря, които се носят от кетъринг компания. Било вкусно. Освен това всеки епизод има големи плата луканка и плодове. Не е като да са гладували, спокойно. 😁

# 1 933
Ферай е искала да каже, че достъпът до храна е бил неограничен.

# 1 934
Само на Фирето му е било малко…. Иначе всички са с по няколко килца отгоре😂
В подкастите са коментирали, че е имало закуска, обяд и вечеря, който се носи от кетъринг компания. Било вкусно. Освен това всеки епизод има големи плата луканка и плодове. Не е като да са гладували, спокойно. 😁

Общи условия

Активация на акаунт