🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #14: от вторник до четвъртък, 20:00

• 138 077
  • 3 024
  •   1
Отговори
# 1 875
  • here and now
Косара не била знаела дали е спИциалната. Дали по сценарий или не Васил се постара тя да изглежда специална. Дори неджентълменското наливане в чашите, показва че за него е важна първо тя, след това той, а после всички останали... Така би следвало да е в една връзка. Но за нея не са важни отношенията между хората, а какво ще излезе по ЧИливизУра...
Тя не гледа действията, а слуша намазаните приказки на МарЧин...

# 1 876
Страшно е, че най-глупавата участничка всъщност остана най-симпатична. И после се чудим защо ергените са льольовци. С тези женоря, които вкарват всяка година, кой нормален ще се навие да влезе?

Е, защо да е страшно? Не е никак необходимо човек да е високоинтелигентен, за да е добродетелен. Умът е просто инструмент, как се ползва е важното.

Но не съм убедена, че Ферай е по-глупава от Косара примерно. По-скоро е по-естествена и непринудена. Със сигурност показа по-добри социални умения от Косара — и с жени, и с мъже — за което си трябва някакъв усет.

# 1 877
Нищо интелигентно няма във Ферай. Тя 3 пъти написа нещо в ИГ и трите пъти се смяхме на незнанието ѝ. Нямала филТри в брадичката, но си правила бЛондинг на зъбите. 😂

# 1 878
  • България
Косара е фрапиращ пример за пълно разминаване на външност и вътрешност. Красива, магнетична, запомняща се. Привлича погледите, където и да се появи. И като отвори уста, на петата минута виждаш, че вътре е празно, кухо и претенциозно. Жалко наистина. 🤷
А поправяне няма, защото тя не го осъзнава, даже и се помпа самочувствието от родата.

А на други ни се струва един подут балон с ужасен диалект и претенции. Надута без харизма, прилича на женица корекции ала Данка. Плаши децата в мрака.

# 1 879
Да, и аз за някакви средни пръсти чух, какви са тези класни дами...
Каквото и да посочи Роси, пак ще има умилени и възторгващи се 😁.

# 1 880
Нищо интелигентно няма във Ферай. Тя 3 пъти написа нещо в ИГ и трите пъти се смяхме на незнанието ѝ. Нямала филТри в брадичката, но си правила бЛондинг на зъбите. 😂

С блондинга грешката беше вярна, гениално е Grinning

Не оспорвам, но Косара с нейните паларалелни и монотонни 360 градуса не е точно титан на мисълта. Ферай поне е достатъчно умна, че да ползва само думи, чието значение знае.

А и да не напомняме какви грешки правеше най-редовно интелектуалката на С2 Grinning

# 1 881
СмуЧито с какво образование е?
Ааа, не, сигурно и Госпожица Смучи е завършила в Льо Розе-то, като Кральо от Игрите Grinning

Сега като се замисля, може би Краля и Кралицата биха били идеалка един за друг - петел и кокошка Joy

Последна редакция: пт, 16 май 2025, 21:21 от shurayu

# 1 882
СмуЧито с какво образование е?
Ааа, не, сигурно и Госпожица Смучи е завършила в Льо Розе-то, като Кральо от Игрите Grinning

Сега като се замисля, може би Краля и Кралицата биха били идеалка един за друг - петел и кокошка Joy

А, не, Кральо на Игрите моментално ще ти каже, че Кралицата на Стара Загора не е достатъчно светска дама, както че няма и едно образование в чужбина. Също не е ходила ни в Щаад, ни в Сен Мориц, много неприемливо, много!

# 1 883

И завиждащи. JoyJoyJoy

# 1 884

И завиждащи. JoyJoyJoy
Макак да не ѝ завидиш, кааак?! Достойнство, адекватност, адаптивност...

# 1 885
Успешна, реализирала се в АмерикаТА.

# 1 886
Забравих и фестивала, дето посещава. Ама тъй е то - едни ходят на такива места, други и името им нямат капацитет да запомнят... Пък после се осмеляват и да коментират... Добре, че утре заминава за Чикаго, да си оправи вкуса момичето от дивите балкански субекти.

# 1 887
Ееееее там е центъра на Коачела, а еееее тук мястото на Росито. Праща ви целувки.

И ако ви е домъчняло за Анчето
Скрит текст:

# 1 888
Роси е на вълна “светът е против мен, но аз съм гъзарка и съм над нещата”. И аз имах такъв период… Бях някъде на около 14. 😁

# 1 889
Категорично днешните интелектуални и емоционални възрасти на хората, вървят с 10 назад от физическата.

Общи условия

Активация на акаунт