🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #14: от вторник до четвъртък, 20:00

• 138 069
  • 3 024
  •   1
Отговори
# 1 650
Как може да е толкова глупава тая Росица?! Видя отлично, че е план Б след писмата, но предпочете да повярва на тъпата лъжа и да си затвори очите. Сега пак същото. Не знам как може да си мисли, че има изобщо нещо с Васил и че той би я предпочел пред Косара. Прозрачно като изворна вода - Косара е отказала розата, затова я получава тя. Но не, отново се върза, че Васил е искрен. Дори да са я навили от продукцията да остане, пак е тъпо решение така да те унижават заради още малко ефирно време.
Глупаво беше и това да го пита дали е план Б на срещата им. Никога не трябва да се задават отговори. Интересно какво очакваше да й каже точно. Не е лесно да кажеш на някого в очите, че ти е резервният вариант.

Според мен Роси не е глупава и на фона на Косара е глътка свеж въздух. Дори си мисля, че Васил беше на косъм да не даде роза на Косара, защото е уморен все да се чувства сбъркал и недостатъчно добър за нея.
Понякога и с резервите се получава Simple Smile

# 1 651
Като се сетя как стъпи Васко накриво пред Косара....само я пита дали е сръдлива...и  си сипа вино преди да сипе на Ферай....след тези така големи прегрешения Косара мъдро заключи и на финала дори, че  и на последния разговор я е разочаровал..
Мартин така я подкова, че Васко вече няма правилен ход. Права е Ади, Косара е много токсична. Васил изкара луд късмет. Щеше по цял ден да му броят грешките с майка ѝ..Ролята на Мартин обаче в цялото това нещо беше жалка и гнусна някак. Нямаше да преживее той Васко да си тръгне с екзотичната мацка, дето не му върза...

# 1 652
Този сезон много спойлери се оказаха верни. Това за Росица и Косара се говори отдавна, както и за хотела на Мартин и Даниела.
В предишния епизод ми направи впечатление, че колието на Даниела е подарък от сестра ѝ, а не от бившия ѝ, само гривната е от него. Тези двамата са страхотни актьори Simple Smile

# 1 653
  • София
Уф, като мъж няма как да съм доволен от всичко това, което виждам.
Ники Николов яко се е феминизирал и ни прави на решето. Направооо...

Мартин една елементарна жена го прави на глупак пред цяла България. Последния му шанс е да не и даде пръстена. Направи ли го, после каквито и глупости да говори в Надкаста и как щял да си кажел всичко, то умните хора са го казали отдавна - 'Късно е либе, за китка'
И Васил беше направен на глупак от Косара. Защо бе човек? Защо се изложи така? Остави я последна, викни Роси, дай и роза и айде чао и обратно при аристокрацията в Стара Загора. Не я оставяй така да те гаври. Окей, разбирам я Косара. Не харесва Васил и по новите правила има право да си тръгне, но Васил, Васил хем усеща накъде отиват нещата, ама ако може да мине, защо да не опита. Мъца там нещо, хъката мъката, 'Ама аз имам роза за теб, ноо... Мрън, мрън, 'Ама аз, ама у нас' Аре бегай бе!
Между другото Косара изглеждаше много красива, направо величествено, нищо общо с вида и от последните няколко дни. Какво нещо значи могат да направят за една жена, подходящия грим, прическа и рокля...
Виктор не желая изобщо да го коментирам. От продукцията сами осъзнаха каква грешка допуснаха, но много късно и го заметоха набързо в началото на първия за седмицата епизод и вече на никого не му пука за него.

Интересен ред за Васил. Ферай - няма роза ; Адриана - роза ; Косара - роза ; Росица - няма роза и дори нямаше да има среща на дивана. Само че Косара не прие розата.

Росица е такова делулу, не план Б, ами план Д е чак, но по някакво уникално стечение на обстоятелствата ще я гледаме и другата седмица. За 2 месеца преди това почти нищо не видяхме от нея. Освен онзи момент, в който едно пубертетче и даде знак, че би я целунал, но се дръпна и след това Косара и Люба я направиха на пет стотинки.

Мартин и Даниела отиват на посещение в столицата. Последен опит да ги скарат. Няма такава режисьорска немощ. Ники Николов впряга всички усилия да спаси малко от малко репутацията на своя приятел, ама Даниела не е толкова заухава. А и спонсора ще се сърди ако приеме пръстен. Сигурно така ще извъртят нещата, че тя да излезе лошата меркантилница, но едновременно с това ще дозакопаят образа на великия бохем и манипулатор. Прелъстен, сдъвкан и изплют. Ето точно това ще се случи с теб Мартине в национален ефир ако си направил грешката да и поднесеш пръстен. И сам си си виновен, като се хвана на хорото за пуста слава. Че малко ти беше, финалист в Игри на волята. Айде, честито!
'Извън сценария' Мхм, ами така като ги гледам Мартин и Даниела са в една класическа токсична връзка. Уж хахо-хихи и майтапчета, но двамата са много далеч един от друг и се дръгляват за какво ли не. Даниела през 5 минути се сърди за нещо. Ако е такава в реала, нито един мъж няма да я изтърпи.

Много грозно впечатление ми направи Мартин как злорадстваше, че Васил се е провалил с Косара. Много го е яд, защото май, май Йоана, която много добре си го познава отдавна го каза - 'Косара е жената за Мартин'
Но на Мартин му бяха вързани ръцете. Беше вкаран в режисьорския капан на Ники Николов и ''великата писателка'' която със своята неустоима красота и ум може да покори всеки богаташ (естествено, че е ирония).

# 1 654
  • София
В семейния скандал не можах да заема страна, защото, колкото и да е странно, разбирах и двете гледни точки Grinning, но и виждах как се опитват да се манипулират взаимно. Трудна работа да съжителстват тези два характера.
Мартин, като приседна на стълбите по хавлия, насмалко да му се видят... ценностите, но бързо смениха кадъра. Grinning

Озадачи ме подредбата на опашката за рози при Васил, имаше някаква сценарна намеса.

# 1 655
  • Варна
Васко не е достатъчно финансово красив за Косара. Ако беше, тя щеше да го заварди и перушина щеше да хвърчи само ако някоя мома се опиташе да го приближи.
Според мен Косара е човека с парите, т.е. баща й де. Затова е толкова уверена че ще я търпят.Един Мартин в женски вариант.

# 1 656
Ех, как пък сума народ си тръгна, които бяха спрягани за какви ли не, само милото, интелигентно и чувствително америкаче накараха да остане, сигурно, защото е незаменим образ в предаването…

# 1 657
  • София
Аватара не знам защо ми излиза отново, но е страшно  дебилно това което се опитва да прави
https://www.facebook.com/reel/1343179693612160/?mibextid=rS40aB7S9Ucbxw6v

# 1 658
Защото е petty Росито...

# 1 659
Росица е качила стори. Дано като е гледала не й се смачка самочувствието още повече.
Косара по принцип я разбирам, и аз винаги съм била с много изисквания и претенции, мъж си намерих, който да ми пасва, не се се съгласявах с всеки само и само да не съм сама. Но все пак това е предаване, можеше да остане за срещата и да види как ще е, харесваха се и двамата, и след това да решава. Очевидно беше, че Васил не е безразличен, на този етап това е достатъчно. Той имаше право да опознае и други момичета.. с Адриана са много сладки, но тя е прекалено съгласяваща се с всичко. Двете с Косара са две крайности в това, Ади няма как никога да бъде интересна на един мъж, въпреки че за мен е по-красива, нежна и сладка от Косара. Но и да спечели, ще гледа и ще види, че той е предпочинал другата. Има и жени, които биха останали, дори да няма тръпка и да не са първият избор.

# 1 660
Васил явно наистина си падна по Косара. Силният му, невъзмутим образ се спишна към края...И на срещата с майките, и като цяло не беше вече така уверен и убедителен. А щеше да е хубаво да не беше предвидил роза за Косара, да и беше казал, че е усетил, че няма как да се получи...Хубаво беше някой да ѝ натрие носа на Косара.
Аз ли нещо не съм в час, ама защо пък Ади никой да не я харесал, че била все съгласна и безинтересна. То пък мен тоз сезон като започнем от Бранимира та до Косара ми дойдоха  в повече криви, кисели хора с претенции...Това ли е любовта, да пилиш нервите на другия и все да не е достатъчен. Косара сигурно щеше да даде шанс,  нямаше да се откаже напълно, ако не беше Мартин...
.

Последна редакция: пт, 16 май 2025, 08:19 от friends

# 1 661
За всички сезони не помня мома, за която да ми е било по-жал от Роси. Стана момичето на продукцията за запълване на дупки. Като няма коя да попълни бройката, тя ще е. Не знам дали накрая остана, зя да не пропадне сценария, но е факт, че цял сезон се унижаваше сама, като подскачаше от радост на последната роза, докато повечето пренебрегвани моми си тръгнаха сами. Имам чувството, че е с толкова ниско самочувствие, че отчаяно копнее за малко мъжко внимание, което е много тъжно. А Васил, както му е опция Д, ама нали му е приятна, така би я вкарал на драго сърце в спалнята и като гледам промото и гордата усмивка на Роси, се надявам да не падне толкова, че да приеме.

# 1 662
  • София
Косара е фрапиращ пример за пълно разминаване на външност и вътрешност. Красива, магнетична, запомняща се. Привлича погледите, където и да се появи. И като отвори уста, на петата минута виждаш, че вътре е празно, кухо и претенциозно. Жалко наистина. 🤷
А поправяне няма, защото тя не го осъзнава, даже и се помпа самочувствието от родата.

# 1 663
ВикЧо като твърди уверено, че не може да има приятелство между мъж и жена, той какво прави с приятелката си Валерия (сезон 3)? Rolling Eyes
И двете са жени.

# 1 664
Нищо неочаквано не видях да направи Косара. Има неща, които не и харесват, вече 5 епизода поне ги коментира и накрая си тръгна, има синхрон между думи и действия. Васята, макар че му бяха казали в какъв ред да ги вика и абсолютно всички, включително той знаеха кои 2 ще си тръгнат, пак не измисли начин да излезе сух от ситуацията. Като цяло можеше поне да не лъже Росица или да излъже в синхрона от хорски срам, че ще го дават по телевизията. Росица и тя, тука и беше момента да блесне като си тръгне, щеше да направи добро впечатление на всички, ама тя голям зор да е план Д , де*ба.

Последна редакция: пт, 16 май 2025, 09:29 от Rusty15

Общи условия

Активация на акаунт