🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #14: от вторник до четвъртък, 20:00

• 138 004
  • 3 024
  •   1
Отговори
# 2 025
  • в сърцето на един мъж...
Не знам дали някой забеляза на коктейла как Васил след като отвори отвори шампанското той понечи да налее първо на себе си, но се усети.

Да. Видях го това и аз.

Между другото, чисто по етикет - джентълмена сипва първо на себе си, за да елиминира попаднали частици от корковата тапа и след това сипва чисто вино или шампанско на жените до себе си. Така че той нищо не е сгрешил Wink
Косара и Мартин са търкулнало се гърнето, намерило си похлупака...
Tо по етикет и не се чукат чаши за шампанско... Те си знаят някакъв побългарен етикет момите, но мислех, че Мартин поне би трябвало да знае, ама той вярно е по кръчмите, не по Мишлен ресторантите.

Е те тия неща се учат от книжките, не от кръчмите Simple Smile Или поне не от тия, дето се посещават масово

# 2 026
Скрит текст:
Най- вероятно Мартин и Косара са заедно след предаването или по- скоро в момента са в процес на “сваляне”, но връзката ще е тайна- предполагам и кратка предвид това, че женихът никак няма да се хареса на мама и тати, да не говорим, че има и две деца …
Даже не мисля, че ще има връзка. Но със сигурност ще я мине.
Абсолютно! Главната му цел е да я отметне в тефтерчето на сексуално валидираните.

# 2 027
Аз знам, че по етикет първо трябва да се сипе в чашата на дамата с най-големи устни и пищен бюст.

# 2 028
Оо, сега ми излезе и на мен клип на Мартин как натиска Косара в някаква дискотека. Има нещо там.
Анна-Мария ми е много несимпатична с тези огромни безформени джуки.

# 2 029
За мен е абсурдно някой да говори за нива и класи като говори баш за Косара...
Нива и класи и кой да е участник от Ергенът нямат място в едно изречение. За мен тези хора са изпадняци, на които да се посмееш за малко и после да забравиш.

# 2 030
Някой има ли съмнение, че дърт сатир като Мартин, с его три пъти ръста му, също така набито око за мацки с атрактивна визия и бял шум в черепната кутия, ще изпусне момента да реализира едно смучи с набелязаната  гугутка, която зорлен му се навира.
Ана Мария и Косара/вероятно предвид по-мижав опит с мъже/ са под тоталната му омая и се държат като обсебени още във формата. Косара  малко повече на положение, чИ   къкво ши си пумислят хорътъ, но  за безценен съвет при него търчеше, Ако и бати Марчин твърдо да заяви, че приятелство между мъж и жена не може да има.
Анна Мария, пък колкото и пара да набуха в тая пазва, до Косара е невидима за него.
Мартин ловко и неотклонно стеснява мрежата около претенциозната госпожица и вече идва ред за отбелязване на точка.
А той е голмайстор в тая игра.

От всички кадри в работната му среда личи, че Даниела е само шри ланкски спомен от почивка.

Последна редакция: сб, 17 май 2025, 19:16 от проксима

# 2 031
Сигурна съм, че тя ще го интерпретира като да той да е бегъл спомен за нея. Все пак книгата трябва да се рекламира.

# 2 032
От всички кадри в работната му среда личи, че Даниела е само шри ланкски спомен от почивка.
Дори и в ИГ не се следват. Не вярвам да е част от договорите и някакъв мега замисъл на продукцията да се крият, че са заедно. Даниела си търси съвсем друг тип мъж в реалния живот, просто имаше нужда от един Марто да я валидира в предаването, че е вървежна и й се получи.

# 2 033
Даниела не е само бегъл спомен. Яко го е жегнала, че да тръгне да се снима в злобни клипове за нея. Ама Марто си е такъв… Отмъстителен.

# 2 034
  • Sofia
Мартин ловко и неотклонно стеснява мрежата около претенциозната госпожица и вече идва ред за отбелязване на точка.
А той е голмайстор в тая игра.
Гришиш многу! Косара нье е по късометражните връзки! Wink Joy

# 2 035
Не съм писала, че е бегъл спомен, а само че вече е спомен, история, минало...
Бати Марти се сражава с времето и лови миговете. Бохем в чист вид. По изискуемата трактовка.
Но Даниела го спъна, защото е школувана от дете в подобен тип поведение и разпознава сигналите.
Затова ред  е на КосарчИто, пък и ѝ се пада.

# 2 036
Даниела не би избрала мъж, който трябва да бъде следен, за да го валидира като верен, обожаващ я, готов да снесе цялото си богатство в караката ѝ.
Той изобщо не покрива критериите ѝ, ако трябва да вярваме на заявките и очакванията ѝ.

Планът ѝ явно е да мине през трупа му.

# 2 037
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Имам роднини в Ст Загора.Никой не говори с такъв турбо диалект като Косара и майка й.
Много странно.Аз съм ок с диалектите,защото показват колко пъстър е българския ни език. Вярно е обаче,че при публични изяви,телевизия,филми,трябва да се стараем да говорим по-разбираемо за аудиторията.

Глупави чалгарски изпълнения.И ако на Косара и АМ им отива,защото са млади и сингъл,то на Мартин - не.

Аз сякаш имам други представи за забавление с 40г мъж - изискани ресторанти, хубава чаша вино,спокойствие, кино, коктейли в 5 pm или вечеря в домашна обстановка с филм.

# 2 038
  • България
Нормалните хора в държавата ни нямат говорния дефект на Косара и майка ѝ. Пък старозагорци звучат по друг начин, нямащ общо с "изисканото" семейство.

# 2 039
Намерих и ги гледам със субчичри, наистина еднакво звучат. Не съм чувала такова нещо досега😂
Майка и е с хубави, големи очи. На колко е години мислите? Аз не мога да познавам възрастта на белите хора.

Хаххаха. 😂.Тя и името на майка си не произнася като хората. Аз не го хванах това. Благодаря. Диляна е много хубаво име.
Трябва да ги чуеш просто. Като затвориш очи, не знаеш коя от двете говори. Глас, тембър, акцент - всичко е едно към едно. По едно време нещо се бях заплеснала и само слушам, чудя се защо Косара говори за себе си в трето лице. Вдигам поглед - то било майка ѝ. 😁

Общи условия

Активация на акаунт