🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #14: от вторник до четвъртък, 20:00

• 137 987
  • 3 024
  •   1
Отговори
# 2 040
Няколко години по ред ходя в Стара Загора. Никой никъде не ми е говорил по този начин. Между другото, и във Варна никога не съм чула Диляна да се произнася Джиляна. Всичко опира до говорния дефект.

# 2 041
Бай Марто заора дъното. Вживява се на шейх с харем от млади булки. Много е противно мъж над 40 да се държи като тийн и да няма никакъв баланс в живота, нито смислени ценности.
Изглежда като пропаднал тип отвсякъде, дори бохем не бих го нарекла. Не знам коя нормална, готина жена ще го хареса и защо се има за голям играч, след като е пълен палячо.

# 2 042
Намерих и ги гледам със субчичри, наистина еднакво звучат. Не съм чувала такова нещо досега😂
Майка и е с хубави, големи очи. На колко е години мислите? Аз не мога да познавам възрастта на белите хора.
Изглежда ми на около 51-52, но може и повече да е… Поддържа се жената.

# 2 043
На мен ми е интересно Виктор как ще се представи в Къщата на инфлуенсърите.
Интересното е, че когато участват в друг формат се стараят да поправят някакви имиджови грешки и в резултат гледаме съвсем различен човек.

# 2 044
Какви са тия клипове на Мартин за Даниела? Чувам тук някакви неща, ама като не знам и не ги следя в ИГ...  Възможно ли е Любка да е с Вико в Инфлуенсърите?

# 2 045
На мен ми е интересно Виктор как ще се представи в Къщата на инфлуенсърите.
Интересното е, че когато участват в друг формат се стараят да поправят някакви имиджови грешки и в резултат гледаме съвсем различен човек.
Хич не ми е интересно и нямам намерение да го гледам. “Къщата на инфлуенсърите” ми е като нещо сглобено в някое мазе, а мисиите са им скучни.

# 2 046
Косара сигурно на баща си прилича с тези цепки, много странно… очаквах по-голяма прилика на външен вид.

Намерих и ги гледам със субчичри, наистина еднакво звучат. Не съм чувала такова нещо досега😂
Майка и е с хубави, големи очи. На колко е години мислите? Аз не мога да познавам възрастта на белите хора.
Изглежда ми на около 51-52, но може и повече да е… Поддържа се жената.

Последна редакция: сб, 17 май 2025, 19:38 от Labubu8

# 2 047
А какъв инфлуенсър е Виктор?

# 2 048
...
Хич не ми е интересно и нямам намерение да го гледам. “Къщата на инфлуенсърите” ми е като нещо сглобено в някое мазе, а мисиите са им скучни.
Е как така? Ама не гледа ли Валерия С3? Hushed Ами Георги от ИВ? Аууу...
Такава излагация не е за изпускане!

П.П. Къщата на инфлуенсърите приютява и обикновени дебили.

# 2 049
  • Варна
Бай Марто заора дъното. Вживява се на шейх с харем от млади булки. Много е противно мъж над 40 да се държи като тийн и да няма никакъв баланс в живота, нито смислени ценности.
Изглежда като пропаднал тип отвсякъде, дори бохем не бих го нарекла. Не знам коя нормална, готина жена ще го хареса и защо се има за голям играч, след като е пълен палячо.
Еми.. приоритети.
Мартин не си търси сериозна връзка, той вече е бил женен, размножил се е, за децата се полагат добри грижи.
Не се е наживял на младини, явно, сега наваксва..
20 годишна пикла тича след него, явно е играч.
/Добре че са парите на мамам и тате, де. Ако ги нямаше щеше да е обикновен алкохолик/

# 2 050
Козара няма висше образование..какъв НБУ споменавате за нея? Моля ви се.....

# 2 051
Инфлуенсър, който да го търсиш с google, за да видиш кой е, никакъв инфлуенсър не е. Бг инфлуенсърите всички попадат в тази категория.
Те нека си вярват, че са звезди.
Бай Марто пуснал стори как бил изнесъл Ергенът на гърба си.. То бива демонстративен нарцисизъм, но се уля вече. Ако го нямаше като участник да прави на луди продуцентите, и да сменя сценария понеже се мисли за велик стратег, можеше и да има добър отзвук за Николов. Той му съсипа замисъла на предаването, иначе на гръб го бил износил.

# 2 052
  • София
А къде изчезна добричката Мартина? Утече надалечЕ ….

# 2 053
Твърди се, че учи там.WinkWinkWink

# 2 054
Даниела износи сезона, хейта и позволи на Мартин да изпъкне и в по-различна роля от тази на софийска пройдоха.

Общи условия

Активация на акаунт