🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #14: от вторник до четвъртък, 20:00

• 137 810
  • 3 024
  •   1
Отговори
# 2 490
Майката на Косара била 75та година. Вие броите годините от годината на раждане в Бг?

# 2 491
Яна сега пък коя беше? Някоя от минал сезон предполагам?
Всичките да са толкова бозави и да ми се сливат в едно, че... чак мен срам ме хваща. Grinning

# 2 492
Всичките да са толкова бозави и да ми се сливат в едно, че... чак мен срам ме хваща. Grinning
От този сезон е ,но от рано отпадна Joy
С червеното е

# 2 493

От този сезон, беше на индивидуална среща с Виктор, мисля, че дори беше първа на среща, но си тръгна много рано.

# 2 494
Има Надкаст с Ферай, в началото съм и звучи много добре. Признава, че е допуснала грешки, което на фона на другите е похвално.
Клаудия не я гледах, но прочетох вашите разкази и ме разочарова.

# 2 495
  • София
Майката на Косара била 75та година. Вие броите годините от годината на раждане в Бг?

Да. Защо, вие как ги броите?!

# 2 496
В Южна Корея и други държави в района децата се водят на 1 година, когато се родят и това ги прави година по-стари отколкото при нас.

# 2 497
А, ок значи като на Запад. Тука вече като си роден си на 1. Все едно, ако си роден 2005 си на 21.

Публикувахме заедно.

Да. Защо, вие как ги броите?!
В Южна Корея и други държави в района децата се водят на 1 година, когато се родят и това ги прави година по-стари отколкото при нас.

# 2 498
Пуснах подкаста с Ферай.
- Как си?
- Добре. Много добре хапнала.
😂😂😂

# 2 499
Разбира ли и се?

Пуснах подкаста с Ферай.
- Как си?
- Добре. Много добре хапнала.
😂😂😂

# 2 500
Точно на толкова си изглежда - 50.

# 2 501
Акцентът не е толкова тежък, но говори много бързо, така че без субтитри може и да те затрудни… Иначе съм още в началото и е весела, успя да ме разсмее.

Ех, само 2 мечти имам в този живот.
1. Децата ми да израснат здрави и щастливи.
2. Да ям като Ферай без да дебелея. 😂

# 2 502
Яна за какво е искала пари? Даниела се просълзи заради изгубената чиста любов, когато тя си тръгваше. Излиза, че и финансова акула като нея може да се заблуди.

# 2 503
Яна за какво е искала пари? Даниела се просълзи заради изгубената чиста любов, когато тя си тръгваше. Излиза, че и финансова акула като нея може да се заблуди.
Малко след като излезе беше качила едно стори “Мъже, ако искате да си пишем, пратете ми пари по Револют и ще си пишем там” - с линк за плащане. Нещо такова.

# 2 504
  • here and now
Колко по-зле може да стане?
Аааа "офте мофте" е според мен работата Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт