🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #14: от вторник до четвъртък, 20:00

• 137 839
  • 3 024
  •   1
Отговори
# 2 505
Яна за какво е искала пари? Даниела се просълзи заради изгубената чиста любов, когато тя си тръгваше. Излиза, че и финансова акула като нея може да се заблуди.
Малко след като излезе беше качила едно стори “Мъже, ако искате да си пишем, пратете ми пари по Револют и ще си пишем там” - с линк за плащане. Нещо такова.
Малко им дойдоха платежоспособните ергени. Можеше да стане много интересно, ако всички се бяха заявили като Мартин.

# 2 506
На всяко момиче продукцията предвидила 50$ джобни. Пушачките първо изпушили своите 50$, и след това гласували единодушно и с пълно мнозинство да изпушат джобните на непушачките. Така де, те като не пушат за какво са им тези 50$, нямат належащи нужди. Satisfied

Сега да вземат да публикуват едно списъче на пушачките. Повечето ги видяхме в кадри с цигари в ръце.

# 2 507
Фирето не мога да го гледам много бързо говори. Ще чакам тук преразказ . То пак и бяло…(не мога да забравя израза дето научих от Марто🙃 , простете ми)

Някой има ли линк в ЮТ за това как Тудж ги разкарва с Косарата из Шри Ланка ?

# 2 508
Някой има ли линк в ЮТ за това как Тудж ги разкарва из Шри Ланка ?
https://www.btv.bg/shows/the-bachelor/sled-tseremoniata/zad-kada … sara-i-feraj.html

# 2 509
Благодаря, това е гео блокирано.

# 2 510
Припадам , Ферай вади по-трезви разсъждения от показаните досега. Издъни се малко, с това че възприема АМ за голямата интелигенция. Иначе има добри попадения и саморефлекция.

# 2 511
Последното стори на Мартина в Instagram е 100% от колата Мартин

# 2 512

Обаче все след бивши на Емануела ходи това момиче. 🤣

# 2 513
Като ги гледам после по подкасти и в разни постове какви са маймуни, така съжалявам, че не бяха в ръчичките на Тушев. Такова весело щеше да е.

# 2 514
Този сезон, това, което ме изненада много неприятно е че вече няколко момичета казват, че искат да бият някой или са имали в миналото проблем с проявено насилие и агресия от тяхна страна.

# 2 515

Мартина ми е жал за нея, а не съм ѝ фенка. Толкова ли няма себеуважение тази жена, че да се върже на Мартин, който явно ѝ показа че е План Х.

# 2 516
  • here and now

Мартина ми е жал за нея, а не съм ѝ фенка. Толкова ли няма себеуважение тази жена, че да се върже на Мартин, който явно ѝ показа че е План Х.
Това е сезонът на план Х.

# 2 517
Ферай 10пъти повтори,че Ана Мария е много умна

# 2 518
  • София

Това е сезонът на план Х.
Това е сезонът на план “Де*ба”.

# 2 519
Тя самата Ана Мария го твърди за себе си, може би защото не е хубава. И за това, съвсем логично - е умна. Само дето ако беше толкоз умна, нямаше да се олее с такива ненормално големи бомби.

Общи условия

Активация на акаунт