🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #14: от вторник до четвъртък, 20:00

• 142 088
  • 3 024
  •   1
Отговори
# 2 520
Ферай 10пъти повтори,че Ана Мария е много умна

Сигурно Ана Мария й е отстъпвала порциона си с луканка и сега затова я хвали, иначе нямам обяснение за това твърдение на Ферарито.😃

# 2 521
Ферай си е набола и брадата, не ѝ отива.

# 2 522
Последното стори на Мартина в Instagram е 100% от колата Мартин

Мартина ми е жал за нея, а не съм ѝ фенка. Толкова ли няма себеуважение тази жена, че да се върже на Мартин, който явно ѝ показа че е План Х.
Мартин никоя няма да върне до план Я. Трупа скалповете на фенките на тотемното дърво.
Като почне да засича Боингът му, ще брои носталгично какъв пълноценен живот на български Казанова е имал. Може и книга да издаде. Някой все трябва да замести дядо Стефчо и Христо Стоте манекенки.

До Ферай и една полюляваща се от вълните шамандура изглежда умна.
Особено пък ако ѝ го заяви с апломб стократно.
Ферай по-добре да не зачеква теми за интелект и ум.
Бог ѝ е дарил поне подобаващо тяло за компенсация.

# 2 523
Охх Ферай пак с тази тема, че той не я прегърнал когато тя плачеше, все пак я попита как се чувства и след като чу, че е добре си тръгна, и моят мъж така щеше да направи и то с мен, при мъжете е много по-различно с изразяването на чувствата, мисля, че само обратни ще гушкат и ще утешават жените в такива ситуации, поне аз не съм срещата чувствителен и емоционален мъж. Не че защитавам Васил, изобщо не ми харесва, наистина е дърво дърво, но в тази ситуация не съм съгласна с Ферай.

# 2 524
  • България
Като ги гледам после по подкасти и в разни постове какви са маймуни, така съжалявам, че не бяха в ръчичките на Тушев. Такова весело щеше да е.
Кликата около Ана-Мария и Клюкара заслужават да се гаврят с тях.

# 2 525
  • Обран бостан ;)
Тя самата Ана Мария го твърди за себе си, може би защото не е хубава. И за това, съвсем логично - е умна. Само дето ако беше толкоз умна, нямаше да се олее с такива ненормално големи бомби.

Ша я убидиш. Wink

БоНбите са за първо впечатление, после включва ума и стой та гледай.

Сериозно: Не бих определил Ана Мария като умна. Комбинативна - да, но за умна ще трябва да постигне нещо реално, което да и осигури стабилен личен доход, а поне за сега това не е факт.

# 2 526
  • # супернатурална #
Тъй като се припознах в "припадащите по Росица" - да обясня защо я слагам от страната на харесваните от мен (Даниела, Ферай, Ивет срещу АМ, Косара, Синтия, Клавдия) Дотук от преразказаните надкасти съдя, че не съм се подвела за никоя от тях.
 Росица не е човек, който да навреди на някого в обществото. Също като Даниела, Ферай и Ивет, не я виждам да мачка хора, да се организира в групи с цел манипулиране, стратегии, уронване на престиж и други. Сега си представете групата на булитата в училищна среда. Това е шайката на "готините" с еднин "мозък", едно тело и и две бабаитки, които тормозят цяло училище: ако не ми купуваш цигари, ще разкажем, че си к@рва, ако пак не го направиш, ще те слупаме след часовете.
В работна среда нещата са идентични, като к@рва е заменено с неспособна и некадърна. Тук идва и ролята на Силвия, която тропа на шефа това, което устройва "мозъка"
Колкото и неща да са ни спестени, в края на краищата става ясно, че "Ергенът" е умален модел на обществото ни.

# 2 527
Ох, с Ана Мария се разбирали само с поглед, ако ще и на един километър разстояние да били една от друга. Защо зрителите си мислели, че Ферай е безмозъчна като тя смята, че за да разбира така без думи Ана Мария, трябва да си капацитет. Значи тя е такъв. Не можело да е тъпа щом така я разбира и знае точно какво иска да каже. Laughing Ами не, Ферайче, тя казва това, което знае, че ти искаш да ти каже или пък делите един мозък, та така ясно сте се разбирали! Или какво - имате уникална телепатична връзка? Не ни разсмивай допълнително. Пък и как те сгъна АМ в гримьорната "този разговор приключи", защото не знаеше какво повече да каже, та се направи на важна. А разправията беше абсолютно безпредметна, куха, така и не стана ясно АМ за какво се форсира на Ферай тогава. Като толкова сте се разбирали, що не разбра за какво ти се сопна тогава?! Ана Мария е тарикатка, но не и умница. Подеха тук някои персони рефрена "ау, колко е умна Ана Мария", та първо ми беше смешно, после взе да дразни как тая гаменка и селска тарикатка я изкарахте мнооого умна.

# 2 528
  • София
Анна Мария я загрозява най-вече тази прекомерна и разлята уста. На една от показаните тук снимки в по-едър план я закрих и си представих на нейно място едни добре очертани и съразмерни устни. Ами баир разлика!
За лицето говоря, някой да не реши, че ѝ харесвам монтираното виме.

# 2 529
Учудващо Ферай в подкаста е по-добре от Синтия и Клаудия. Според мен е видяла слабите си места и ще работи върху себе си. Добра душа ми изглежда, за разлика от АМ и другите.

# 2 530
Според мен Росица просто нЕмА възможност да си покаже в пълен блясък магариите. Ако тя беше сред фаворитките, нещата щяха да са съвсем различни. Просто за нейно съжаление, от начална позиция на отявлена фаворитка, много бързе се озова в партията на невървежните. Поради което е плювала само под сюрдинка и с бележки, вместо да пъчи гордо силикон и да маха с еднометрови нокти като някои други.

# 2 531
  • София
Има чар Ферай, ама като си отвори устата всичко се разваля.  Не ми е интересен кастът с нея.

Иначе и аз бих искала да си похапвам като нея луканки и всичко останало, без да качвам.

Да пускат този с Виктор - нали се издадоха, че е сниман, да не се издавали спойлери от него. Да видим там дали ще бъде интересно или пак ще е мъка като самия сезон.

# 2 532

Направи ми деня! 🤣🤣🤣

Прокси, и ти- сравнението с шамандурата е топ!🤗

Да, сетих се коя е Яна- тя уж някакви секси танци- манци ала ОФ май пускаше след като напусна?
За Росица, особено след поста с Револют, съм убедена, че доста неща са ни спестили.

# 2 533
Ферай каза за Мартин, че бил много грижовен мил добър човек, никакви пререкания няма с него,но в момента нямат контакт

# 2 534
Ферай не е глупава, уловила е доста нюанси на общуването между хората във формата. Но е твърде малка, няма опит, за да отсее ненужното общуване, от което няма никаква полза. Добронамерена е,  майка ѝ изглежда твърде мила и добра жена, за да не е успяла поне малко да възпита нещо такова и в нея.
Иначе... разговорите им по повод екранното им време са голяма смешка. Ти да видиш коконите, врели и кипели в телевизионни участия, та изчисляват факторите за екранно време. Брех, да му се не види! Анчето ги е строявала в две редици... Вървели са ѝ по свирката докато тук таме някоя е почнала да се усеща, че я манипулират.

Общи условия

Активация на акаунт