🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #14: от вторник до четвъртък, 20:00

• 137 801
  • 3 024
  •   1
Отговори
# 2 535
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Майката на Косара била 75та година. Вие броите годините от годината на раждане в Бг?
Да. Защо, вие как ги броите?!

Satisfied Satisfied Satisfied

Пускам си Ферай.
Още с първото изречение започва да се оправдава как под емоции не можела да се изразява правилно. (специално за срещата с Васил,защото тогава много се изложи).
Много са ми забавни тези момичета - излагат се в ефир съвсем натурално,излизат от предаването и започват да мажат и да се обясняват.

# 2 536
Чакам преразказ като  стигне до влюбването си в Данка и линията вилица- чиния, тръпна направо.

# 2 537
Чакам преразказ като  стигне до влюбването си в Данка и линията вилица- чиния, тръпна направо.
Пропуснах я тая част (и моята къща е чиста вече и забравих да слушам... Laughing ), но каза, че още в Дубай на летището си я е харесала, защото била различна. Случайно се озовали в една стая, защото Диана поканила Ферай, Силвия била вече там, АМ, останало едно легло и Ферай поканила Даниела, та в началото е била при тях.

# 2 538
Не знам колко е искрена Ферай, но тя е една от последните и е изгледала предните интервюта. И може да се е подготвила какво да каже.

# 2 539
Не слушах подкаста внимателно, че работя в същото време. 😁 Но Ферарито определено не е толкова тъпа, колкото изглежда в предаването. Весела е, сравнително обективна, демонстрира самоирония и желание да се развива. Има шанс за нея.

# 2 540
  • София
За мен АМ има данни да бъде хубава - чудесна, права и плътна коса, красив овал, интересни черти, добра фигура. За съжаление е с дълбоки комплекси и изпада в крайности до грубост в поведението и в корекциите.

# 2 541
Майката на Косара била 75та година. Вие броите годините от годината на раждане в Бг?
Да. Защо, вие как ги броите?!

Satisfied Satisfied Satisfied

Пускам си Ферай.
Още с първото изречение започва да се оправдава как под емоции не можела да се изразява правилно. (специално за срещата с Васил,защото тогава много се изложи).
Много са ми забавни тези момичета - излагат се в ефир съвсем натурално,излизат от предаването и започват да мажат и да се обясняват.
Ами да, поне 30 мин бяха оправдания от сорта,  че не се изразява правилно, как АМ й каза да вземе роза от Виктор и как монтират така, че да я прецакат.... А и с работа, че не иска да работи от 9 до 17ч, а по- добре от 21 до 5ч, май и това беше изрязано за да я злепоставят, не помня това да беше казвала че иска да работи вечер, а цял ден да й свободен. Всяка седмица прави куп процедури при положение, че е безработна, в което няма нищо лошо, ако може да си го позволи, явно е от богато семейство, ако може да си го позволи😁 Явно много й пука какво мислят хора за нея, ако толкова време отдели за да замажи тези неща, за които хора я хейтят.

# 2 542
  • # супернатурална #
Ферай има потенциал за развитие и има какво да даде на един мъж. Казвам го без ирония, въпреки, че цитирам Косара...или майка и...то е все едно. Дори и прегледала мненията и повлияна от тях, чест и прави, че не зае позиция на защита чрез нападение. Вярно я виждам като една Зейнеп, нито е по-глупава и си е направо хубавка. Пожелавам и да намери мястото си, дори то де не е "работа от 9 до 5"

# 2 543
  • София
За мен АМ има данни да бъде хубава - чудесна, права и плътна коса, красив овал, интересни черти, добра фигура. За съжаление е с дълбоки комплекси и изпада в крайности до грубост в поведението и в корекциите.
И аз съм на това мнение, с дълга коса ми е голяма сладуранка, ама този неестествено огромен бюст и тези устни някак си я съсипват. Може и след време друг акъл да ѝ дойде и да се пооправи. За всеки влак си има пътници.

Довечера мисля за фон да си пусна епизода, едва ли ще има нещо интересно.

# 2 544
Ферай има потенциал за развитие и има какво да даде на един мъж. Казвам го без ирония, въпреки, че цитирам Косара...или майка и...то е все едно. Дори и прегледала мненията и повлияна от тях, чест и прави, че не зае позиция на защита чрез нападение. Вярно я виждам като една Зейнеп, нито е по-глупава и си е направо хубавка. Пожелавам и да намери мястото си, дори то де не е "работа от 9 до 5"
Ами да, готвене и чистене срещу 15 хил. мес. Да, все пак по- добре от Данка- 50 хил срещу женска енергия😆

# 2 545
Много е нагло от страна на пушачите да мислят, че някой е длъжен да им купува цигари...

# 2 546
Много е нагло от страна на пушачите да мислят, че някой е длъжен да им купува цигари...
Едно 90% от пушачите са си нагли по един или друг начин. Малко като тези със сексуалните различия.

# 2 547
  • # супернатурална #
Или си нагъл, или не си. Това не е отличителна черта на пушачите. Моля да не првръщаме темата на пушачи vs непушачи.

Ами да, готвене и чистене срещу 15 хил. мес. Да, все пак по- добре от Данка- 50 хил срещу женска енергия😆

Да се продава кой като успее. Тъкмо по-голям избор за работещите от 9 до 5 (че и повече).

15-50 К на месец ... все тая. Не ми взимат хляба, че да ме е яд на тях.

Последна редакция: вт, 20 май 2025, 15:43 от Г. Краули

# 2 548
Росица се шегува (прави се на интересна) с публикацията си за Ивет, не мога да разбера защо го приемате на сериозно.

# 2 549
Ако се шегува, да се шегува със себе си, не с друг човек. Ако се прави на интересна, което е съвсем друго, да знае, че не е интересна, изглежда... тъпо.

Общи условия

Активация на акаунт