🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #14: от вторник до четвъртък, 20:00

• 137 742
  • 3 024
  •   1
Отговори
# 2 550
Пускам си Ферай.
Още с първото изречение започва да се оправдава как под емоции не можела да се изразява правилно. (специално за срещата с Васил,защото тогава много се изложи).
Много са ми забавни тези момичета - излагат се в ефир съвсем натурално,излизат от предаването и започват да мажат и да се обясняват.
Не е така - почти всички след като излязоха се омазаха още повече. Ферай е единствената, която призна, че е сбъркала за някои неща и дори попита Неделчо какво ще я посъветва, в смисъл на градивна критика. Другото, което ѝ прави чест, е че е позитивна личност и гледаше да разказва повече забавни случки, отколкото да обяснява колко е велика, а другите колко са зле.

# 2 551
Много леко ми върви подкаста с Ферай за разлика от всички други! Дори да съм пускала някоя друга, не съм я чувала буквално или ме е дразнила и съм го спирала, докато тук, все едно аз си говоря с нея. Ма то е, защото сме везни сигурно и без думи се разбираме. Laughing

# 2 552
В интерес на истината имаше и по-прости и тъпи в предните сезони. Споровете за битовизми показват, че не са си скубали косите все пак.  В С1 имаше една  пияндурка дето се изходи на леглото на любимката на Ергена. В С3 имаше грозни расиситки изказвания пак от пияндурка и видна бръмчалка.

Вече е ясно, че и тази продукция на Николов е бедна като на Тушев - тази година пари за цигари няма, миналата година си разменяха гащите за игрите, че и вагинални инфекции бяха хванали Simple Smile

# 2 553
Тя не знае значението на доста думи, ние се хващаме за акцента ѝ.
МонотоМно, джиприсантчи употребени най-къчигоричну.
ХейЧ. 🤪
"Има ли ногу хейч?"
Не е кът дъ няма 😂😂😂

# 2 554
Попадна ми ново видео с Виктор https://youtu.be/g6TTz87NxCw?feature=shared
Питат го дали е ерген в момента и той отговори " сложно е".

# 2 555
  • Обран бостан ;)
Много е нагло от страна на пушачите да мислят, че някой е длъжен да им купува цигари...

Това е при 90% от жените и при мъжете тип авантаджии.
Нормалните пушачи (ама че израз) си купуват цигари и даже черпят.

Бях написал (ако не са го замели), че Ферай спечели още с визитката си, а именно каза,че е безработна.
Ако беше казала друго щеше да е в положението на уонабита като А.М. и Диди.
Това е един от малкото положителни примери, че скромността краси човека, макар че при нея си е реализъм.

Млада е, има време да се развие. Ако не тръгне по пътя на лесното издигане с ракета носител богат чичко - може и да намери щастие.

# 2 556
Няма как да ме впечатли Ферай. Наизустила е пак, каквото обяснение са й казали.

# 2 557
Бях написал (ако не са го замели), че Ферай спечели още с визитката си, а именно каза,че е безработна.
Направи коментар за това и каза "защо са ме писали безработна" и толкова ли лошо било. "Чакайте, бе, хора, аз имам семейство, имам родители, не съм изпаднала". Така че, вероятно не е била точно безработна към момента, просто са решили, че това ще е атрактивно за екранния ѝ образ, но не коментира повече.
Ферай има лек характер и е приятна за общуване. Чаровна и добронамерена е.

# 2 558
Това, че има семейство и родители значи ли, че е "работна"?

# 2 559
Тя явно го бърка с "бездомна" Flushed

# 2 560
Това, че има семейство и родители значи ли, че е "работна"?
Това го спомена във връзка с това, че някой бил изчислил, че харчи по 15 хиляди на месец или тя самата го спомена, не помня вече, и на фона на това се коментирало (в интернет), че е безработна пък харчи по толкова.

# 2 561
Аз съм работна ама харча по-малко от Ферито.......Joy

# 2 562
Ами то всеки се простира според чергата си, явно на Ферай е дългичка. За нея не са изникнали компромати, че има запори, та явно харчи свои/на семейството си пари. Техни са си, да ги харчат както намерят за добре. Освен това излязла от формата, вече работи.
Каза, че след три години се вижда омъжена и с едно дете вече.

# 2 563
# 2 564
Доста правдоподобно звучи, като се има предвид цялата евтинджос-претенция на джизайнерката.

Общи условия

Активация на акаунт