🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #14: от вторник до четвъртък, 20:00

• 137 708
  • 3 024
  •   1
Отговори
# 2 580
Попадна ми ново видео с Виктор https://youtu.be/g6TTz87NxCw?feature=shared
Питат го дали е ерген в момента и той отговори " сложно е".
Още търси отговори 🤣
Той първо себе си да вземе да намери, че май отдавна е в съседна галактика.
Би ли участвал в еротична сцена? С кого - да, бих, няма значение, зависи от хонорара Smiling Imp
Въпрос (от мен) - няма значение означава... няма значение с кого, така ли да разбирам? Nerd
Какво е най-неприличното предложение, което си получавал - ти само си стой, аз ще правя каквото трябва, пък после ще си получиш сумата. Trollface
Въпрос (пак от мен): може ли жена да отправи такова предложение, м?

# 2 581
Ами тя явно между 21 и 5 си изработва хилядите, дето ги спряга. С кихавици. Да си ги харчи в светлите часове на денонощието с кеф.
Определено ми е трудно да повярвам, че майка и бяща й дават по 15хил. на месец или живеем в две различни Българии.

# 2 582
Тя не потвърди, че харчи по толкова, просто каза, че зрителите са я определили така.

# 2 583
Много е смешна Ферай, не забавна, а смешна. Но не е лоша.
Изцъклих се, когато ужасно се възмути, като й казаха, че била там на почивка. Нямало такова нещо, каква почивки, постоянно мислели контент да правят, то това не било лесна работа изобщо, много тежка работа вършела. Туджаров взе да й се смее и й каза, че все е била на басейна излегната и тя каза, че това било чак на края. Така че, вече поне си изяснихме, че Ферай се е претрепала от работа и никаква почивка не било това да правиш контент. Joy

# 2 584
И мен успя да ме разсмее Ферайчето.
Характерът ѝ бил такъв, че не можела да работи от 9 до 5 😂 - Сега, аз как да обясня на мъжа си, че и моя характер е такъв...

И също така - поставяла си цели постоянно, всичките ги била постигнала и все искала още да надгражда. Като я попитаха за сегашните ѝ цели, каза, че не искала да споделя много, защото последния път така много говорила и накрая се провалила. 😄
Постоянно си противоречеше с такива мънички неща.

# 2 585
Тя не потвърди, че харчи по толкова, просто каза, че зрителите са я определили така.
Мерси за поянението. Не съм гледала подкаста само чета тук- разбрала-недоразбрала.

# 2 586
Как може някой да вярва, че разточителният живот и пластиките на неработната Ферай се спонсорират от родителите ѝ? Отрудената ѝ майчица на минимална заплата в Германия или баща ѝ? (за когото нищо не се разбра, но Ферай нямаше да пропусне да раздуе ако беше заможен)...

# 2 587

И също така - поставяла си цели постоянно, всичките ги била постигнала и все искала още да надгражда. Като я попитаха за сегашните ѝ цели, каза, че не искала да споделя много, защото последния път така много говорила и накрая се провалила. 😄
Постоянно си противоречеше с такива мънички неща.

🤣🤣🤣

Ни моа! Туй Ферай е само за Годподарите! 🤣🤣🤣

# 2 588
  • here and now
Е нос, цици... Как да не е постигнала?
Недейте така, ш'го убидитИ момичето.

# 2 589
  • София /Абсурдистан
Е нос, цици... Как да не е постигнала?
Недейте така, ш'го убидитИ момичето.
Така де Simple Smile Пита се кой и ги е платил Simple Smile

# 2 590
Да не забравяме бЛондинга. 🤣🤣🤣
Ако има нов сценарий на  “От глупав по- глупав” ФирайчитУ без конкуренция ще е одобрена за главен персонаж.

# 2 591
  • София
Виктор добре се е измъкнал Сложно е 😂
Е, няма как да каже друго, както и няма да питат Ферай за Даниела - още не е свършило / ще вземе да изплеска нещо, дето не трЕбЕ . 😉

# 2 592
# 2 593
Аууу, посмях се с Ферай, не успя да ме убеди, че не е тъпа, ама поне е забавна. Да мълчи и да хубавее, това е решението там. Grinning

# 2 594
Ох , пуснах Чакалкаст, хората от 9 до 5 харесвали игрички и токсични връзки защото нямали друга работа. Това го твърди Лия от сезон1, тя работела до 2-3, къде живеят тези хора и как започнаха да ни обиждат вече.

Общи условия

Активация на акаунт