🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #14: от вторник до четвъртък, 20:00

• 137 698
  • 3 024
  •   1
Отговори
# 2 595
  • София /Абсурдистан
Тя коя беше?

# 2 596
Тая не беше ли писателка, книги издаваше, демек не е провървяло там, че се налага да работи до 2-3? Grinning

Една рижава. Нищо интересно.

# 2 597
Аз пък се пазя за “най-спициалния” подкаст с най-личната тракийска мома в родния ефир. Чакам с нетърпение Косара да разкаже повече за себе си 😂
Много ясно какво ще разкаже божествената Косара - ''Първу създадух нибето и зимята...''
Росица е с изключително ниско самочувствие. И майка й една плаха беше, въпреки, че се опита да надскочи себе си при срещата с Васил. Това момиче носи белези от кофти семейна среда или от кофти външна среда. А може и да са комбинирани.

# 2 598
Да, същата. Сега се е хванала с някакъв от инфлу средите и повечето време говори за себе си и за бившия си. Жалка работа, ама как си вярват.

# 2 599
Косара: "Аз дойдох, видях и побидих. Виктор беши ино момченци, и хич ни ми беши на нивото – щях да го водим с проходилка и с биба насам-натам. Мартин е по-грозен от баща ми, а според маман е и по-беден от ньегу, па и пий публичну. Аз такиви работи ги признавам само зад затворини врати, щото хоратъ кво шъ кажат? Васил е скъсан, ни знай как да съ държи с ина спициална дама като мени. Сигурно шъ ми кръшка, а и маман ич ни го хареса. Каза, че часовникът му бил евтин и много му шарили очичкити. Ама аз нали много убу му натрих носъ? Кат ина бугиня квато мама мъ създала на Филипинити или Малдивити или къдету беши там"

# 2 600
Погледнах за първи път великия надкаст, в случая с Ферай.
Какви са тези типове/водещи, особено десния с късите светли гащи, чоплещ си пъпките? Уникално противен тип.

# 2 601
Айде бе, манивели..прУжекцията започна....

# 2 602
  • България
Генчо тръгва на концерт с име Когато розите танцуват. Има дата на 18 август на Античния театър. Не е уточнил какво ще свири, ще пее ли, в какъв жанр ще се изявява. Палячо!

# 2 603
Гледаме,ама няма кой едно смуЧи да налеЙ.

# 2 604
На линия сме бе, как 😁 Без смучитата и стойките на Кошмара, но все ще се намери кого да обсъждаме 😏

Последна редакция: ср, 21 май 2025, 10:23 от Catfish

# 2 605
  • София
Заклевам се, Даниела ми е като малоумна - как е възможно единственият ти интерес да е шопинг? Кой каквото прави, тя само за шопинг бленува и за шопинг говори. Б*си интересите, които има! Rolling Eyes

# 2 606
Генчо тръгва на концерт с име Когато розите танцуват. Има дата на 18 август на Античния театър. Не е уточнил какво ще свири, ще пее ли, в какъв жанр ще се изявява. Палячо!

Нещо за татко му знае ли се..той кУга тръгва на рецитал?

# 2 607
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Погледнах за първи път великия надкаст, в случая с Ферай.
Какви са тези типове/водещи, особено десния с късите светли гащи, чоплещ си пъпките? Уникално противен тип.

Напротив, Неделчо е много умен. Има добър поглед над нещата и е себе си винаги.Не угодничи и не се води по чужди акъли.
Уникално противен на база гледане на 5 минути е безпочвено,да не кажа глупаво твърдение от твоят страна.

# 2 608
Не мога честно.
То бива бива да си толкова ограничен от към интереси, но Даниела бие рекордите по тъпота.

# 2 609
На Мартин вече не му е интересно. Играч

Общи условия

Активация на акаунт