🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #14: от вторник до четвъртък, 20:00

• 137 746
  • 3 024
  •   1
Отговори
# 2 775
Ох, тоя Васил... Много теленовели е гледал май, там така се целуваха едно време, с по някой шамар и юмрук от страна на жената, докато накрая се отдаде на мачото... Ще почина.

# 2 776
Много грубо ги придърпва Васко ,за целувки

# 2 777
Много хубава целувка ще гледаме. Може би първата в сезона, в която има истинско привличане - недоизказано и изненадващо. Дано не го подтиснат и не се омотат в глупости. Харесва ми, че и двамата са притеснени, личи си докато си говорят, все едно непрекъснато вътрешно се изчервяват.  Добър предфинален епизод като цяло с двете интриги между двойките.

# 2 778
  • Stockholm
Леля Данче е толкова безинтересна и  скучнааа. Дори и Мартин не може да спаси положението. Нито те, нито Васкови са ми приятни за гледане. Това е топ най- скучен епизод в цялото предаване. Като затворя очи ми се реят 100/те зъба на Данка и ужасното червило.

# 2 779
Отиват си много визуално Росица и Васил. Тя ми е много хубава днес, и настина в погледа и формата на лицето прилича на Зендея.

Обаче и кринджа е на макс. Но то при Васко с всички почти винаги е така. Не ги предразполага, изобщо не се отпуска и момичетата още повече се напрягат, особено пък такива пренавити като Роси и Ади.

# 2 780
В един сериал за пръв път чух "Relationship chicken" - нещо, което много добре описва "тангото на инат" между Марто и Даниела - грубо преведено е: надцакване на инат между двама души, които много добре знаят, че нищо не ги задържа заедно, но никой не иска да е инициатора на раздялата и всичко е "цвятя и рози" Simple Smile

# 2 781
На мен пък са ми готини тая вечер В и Р. Имала съм такива срещи дето почват и вървят супер нескопосано, ама накрая приключват яко и си ги спомням с кеф.
Даниела изглежда като ескорт на тая дегустация, много кофти избор на дреха. Не, че не ѝ седи добре, просто лъха на компаньонка в тази обстановка.

# 2 782
Ох, Васята и Роската са като в началото на пубертета. Много недодялани и много нереализирани фантазии.

Последна редакция: ср, 21 май 2025, 07:32 от zlatenceto

# 2 783
Идеална е Роси. Сравнено с Адриана, много по-приятна, въпреки че се превзема. Притеснява се, нормално. Флиртува си добре момичето - очи, крак, ненатрапчиво. Искам да спечели тя. Хареса ми. Даниела и Мартин - женени с деца, много бързо се отегчиха и взеха да се държат като стогодишна двойка, той нещо се репчи, тя се надява, че може да промени мъж. Смях.

# 2 784
Великолепна Росица- ефирна,нежна, фина, изискана. Чак сега почва да я усеща Васил, жалко.

# 2 785
Утре Кошара ще е в Преди обед.
Ей така се става популярен .. ще обиколи предаванията

Утре трябва поне 30-40 потребители да гледат и после всеки да сподели какво е разбрал.😜

# 2 786
  • София
Даниела май забрави, че довчера се присмиваше на Мартина за изложените на показ гърди, защото нямала с какво друго да блесне. Тя нали има с какво, какво се случи с него? Joy

Росито изглежда много нийди и отчаяна, все едно едва се сдържа да не се нахвърли на Васил. Прекалено "пик ми" поведение. И така старателно му се подлага, че той трябва много да внимава като върви, за да не я настъпи по гърба.

# 2 787
От Семейството досадните, категорично съм "от страната на булката", колкото да не ги понасям и двамата.
Радвам се за Васил и Роси - най-добрата целувчица, кво да я засенчи?

# 2 788
Ако са на дЖиприсанЧи, ще преведат. Иначе ще разчитаме на редактора онлайн.

# 2 789
Ако няма бас ,не търсете целувки от Васко😂😂😂 Адски смешен човек! Очаквах след целувката да погледне към камерата и да каже "Здрасти ,бабо" с намигване.

Общи условия

Активация на акаунт