🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #14: от вторник до четвъртък, 20:00

• 137 731
  • 3 024
  •   1
Отговори
# 2 790
Много са ми сладки. Васето доста страстна целувка удари. С Роси са по-хармонични от всички останали!

# 2 791
Дали и Васко обича да бие жени (в леглото) като ВикитУ? Joy

# 2 792
Мартин изглежда видимо отегчен, само не мога да реша дали заради виното защото предпочита водка или от компаньонката Joy

# 2 793
Росица не знае на кой свят се намира. Загуби ума и дума. Сигурно не си е представяла, че може да й се случи.
Даниела изглежда като току що станала от кревата с тоя потник с дантела.

# 2 794
Данчето е с бЕжуто от бившия? Flushed

# 2 795
Мартин и Даниела не се понасят и много им личи.

# 2 796
Гледачът позна, че Роси ще събере сума пари в скоро време. Като излязат и я отреже, ще продаде колието. Grinning

# 2 797
На мен ми харесаха Васко и Роси. Васко така отпуснат, усмихнат шегува се май с никоя не се е отпускал така. Или съм забравила. Сладки бяха, даже и с целувката.
Явно много е влажно и топло там, горките мъже ризите им лепнат и все мокри.

# 2 798
Данчето е с бЕжуто от бившия? Flushed
Нали уж било от сестра ѝ. Макар че аз все още смятам, че набързо я скопосаха тая лъжа, защото Данка много държи да си го носи

# 2 799
  • София
Докога ще ги гледаме семейство Вампирови как смучат вино и се дърлят?

# 2 800
  • here and now
Даца отдалече се подмазва на "свекърите". Сигурно са обидени хората, че ги подценява така...

# 2 801
Даниела, която не пие, се чувства много щастлива при дегустацията на вина. А Мартин има сихас да не се чувства чудесно със светнали очи и зачервени бузи

# 2 802
  • Stockholm
Темата на разговор между двойката досадници е прословутото кафе и изцепките на парвенюто Данка като познавачка на квалитетното вино. Пази, боже, сляпо да прогледа.

# 2 803
В интерес на истината харесвам червилото на Даца, даже ще потърся такова. Но ще стои добре на мен, не на нея. Stuck Out Tongue Winking Eye
Е накрая и аз да го харесам Васко. Ма много разчупен днес, един палав поглед...или виното е виновно..

Последна редакция: вт, 20 май 2025, 22:12 от *Амбър*

# 2 804
Марто това обича в живота - ядене, пиене и тия три неща. Представям си Даниела по време на ''почивката'' в спалнята как го навигира - ''Не там, тук. Не така, а така...'' Мартин ще лудне с нея.

Общи условия

Активация на акаунт