🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #14: от вторник до четвъртък, 20:00

• 138 254
  • 3 024
  •   1
Отговори
# 915
Какъв е този Биг Брадър в Ергенът, който се случва?
Момите, майките им и ергените.
Сватба...

# 916
Косата: "Васил явно беше притеснен, защото ме харесва... силно...", какво беше това въртене на очи после 😂😂 сякаш я държат там на каишка, как пък не си взе багажите досега, като е толкова недоволна от всичко

# 917
"Щото ма харесва силно 🙄" Косара 😄

# 918
  • Варна
Ам чакайте къде са гаджетата? Не разбрах това. МарДа фемили остана, а гадженцата  не, защо, как ?

# 919
На Марто зъбите му са толкова зле и слепени един до друг, че като ги погледна отдалеч ми изглеждат като един голям, дълъг зъб Joy Joy

# 920
Хич не е впечатлена, колко я харесва.. явно го према за даденост. Като се има предвид, че Васята с нея се държи най-добре, а тя само намира кусури.

# 921
  • here and now
Ам чакайте къде са гаджетата? Не разбрах това. МарДа фемили остана, а гадженцата  не, защо, как ?
Не ми казвай, че ти липсват Mr. Green

# 922
Направиха го вече селски сеир, много излишно за такова предаване. Какви са тези десет епизода с роднините. Изгуби се някак напрежението за финала, не трябва да разтягат такива лукуми. Да се надяваме, че ще има поне някакъв обрат и много ми се иска да снимат един епизод след като са раздали финалните рози, за да разкажат какво се е случило после.

# 923
Леле майката на Росица как я излъга. От всичко което Васил каза избра да и каже за това дето отговори на "какво те дразни..." и на въпроса на Роси това положително или отрицателно (явно си знае какво да очаква от маминка) я излъга "положително".

# 924
Росица ми прилича на Аватар Joy

# 925
Роси не се ли усеща, че Васил  изобщо не я харесва? Или се надява, че в последния момент ще я хареса?
А в самото начало Виктор как беше залепен за нея - още от първата среща, а и тя сякаш беше друг човек.

# 926
Мартин много вехт! Видяхте ли скъсаната фланелка?

# 927
  • here and now
Росица е изключително комплексирана...

# 928
  • България
Марчин е по-близко на възраст до майката на Косара отколкото до самата Косара.

# 929
Долно клюкарско леке

Общи условия

Активация на акаунт