🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #14: от вторник до четвъртък, 20:00

• 138 303
  • 3 024
  •   1
Отговори
# 900
Мартин още в Игрите се видя, че е подъл, и там въртеше интриги и номера да злепоставя другите. Изобщо мъже, които много говорят обикновено не са читави. В тоя смисъл Васил е най-свестен. Справи се перфектно с една дузина жени на масата 😂

# 901
Още се смея, Васил объркал чинията на тъщата!

И то баш на майката на Роси я дал😂 Да му беше написала бележка на гърба на росината!

# 902
Нека обобщим:

Мартин казва, че Васил пред момчетата е един, а пред момичетата - друг. Окей, не го оспорвам.

Но да дръпнеш настрани някой за да го облъчваш с "ефир 2 - лично производство" не е ли пак някакъв двоен стандарт? Тоест и Марто с едни е един, с други - друг.

Ко прайм? Стандартос доблес.

Сипвам си едно Hankey B. Не се търпи. Grinning

# 903
Васе, да знаеш че старозагорската мафия няма да ти прости за чинията! По-добре спи с едно отворено око тая вечер!

# 904
Толкова немъжки и мръсни качества у Мартин, че е напълно готов за политик. На тоя да не му настъпиш интереса или да си пó от него...

# 905
Мартин точно направи добро впечатление и пак започва да се излага като дърт клюкар, то е ясно че завидя на Васята че привлече повечето жени от ден едно и не беше той вече най-готин. То пък защото Виктор беше конкуренция, но както и да е. Косара и майка й си живеят в техния си свят където те са най-готинитИ на село и мъжете ще търпят претенциите им. Много са заблудени и сега виждаме защо Косара е толкова крива, научила се е от майка си.

# 906
Леле, Мартин каква мъжка клюкарка е само и абсолютен интригант, че и завистлив и злобен.. Букет от хубави качества 😄 Не че Васил е цвете, пълен натегач, подмазвач и анти кавалер. Голям подбор на ергени този сезон
Не знам дали има за какво да завижда баш на Васята, но има его. Той трябва да е големият победител този сезон. Пищен финал между Васил и Косара би изместил фокуса от него и Данка.

# 907
Не може да ги валидира бат Васко момите и това е 😃

# 908
Аз не виждам какво толко намериха нередно в тоя Васил! Поведението на Виктор беше позор за мъжкото съсловие, Мартин се държи като баба пред блока, но не, Васил им избоде очите. Патки!

# 909
Искам чи! Чи, чи!
Ох, ще се припадна от смях с тези хора, сега като се слушат отстрани, дали се чуват?
Не. Имам една приятелка от градче, в което говорят по същия начин и казва, че за нея звучат абсолютно нормално. Макар че при самата нея не е чак толкова фрапантно.
Аз съм от Варна и имах акцент, не чак като на Ферай, но почти. Братовчедка ми примерно звучи точно като нея, чиста българка си е, 💯 варнЯнка. Но на 18 отидох да живея във Велико Търново и след 4 години отидох в София. На хората наистина им правеше впечатление как звуча и не винаги добро. Старах се супер много да говоря правилно и сега никой по никакъв начин не може да усети откъде съм родом. Като си ходя към Варна всеки път съм в лек ступор колкото зле звучат хората там.
Преди да живеят където и да било, хората живеят в семействата си. И изобщо не съм на мнение, че регионът като звучене е основополагащият фактор.
Навсякъде има библиотеки, има телевизия, където при минимално добро желание всеки средноинтелигентен индивид би се вгледал, заслушал и схванал разликата. В домашни условия всеки нека си плещи както ще, но влизайки във  формат с огромна аудитория и с претенциите, че си голяма работа, да се изразяваш по подобен начин,  си е  ниско ниво на интелект. Нулева нужда от  прогрес, щом семейството ми говори така, значи нямам потребност и на йота да мръдна нагоре.
Затова генерализирането ми звучи   несъстоятелно.
 По празниците около Великден   бях на църква в Пловдив. Повечето  присъстващи бяха възрастни, елегантни дами, с абсолютен книжовен български и подобаващо държание, което ми направи много добро впечатление.

Иначе и Стойка Пипирудата е от Пловдив. Но дори и тя еволюира положително.

При Косара майка ѝ е абсолютен авторитет, капацитет и модел за подражание. Едва ли някога би излязла от нейната орбита и  пуснала ръката ѝ, както тя я съветва.
 Ще се усъвършенства единствено в посока да бъде точно повторение на майка си.

# 910
Тази глуповата безбрежна суета на Косара, ще и изяде главата някой ден, точно когато наистина се заинтересува от някой мъж сериозно. Ще си намери майстора. Защото малко скромност никога не е излишна , а и тя е белег за някакъв проблясък в главата. Уви за Косарината няма много такава надежда.

# 911
Ей го тоя, сега па букета да не е по-красив от неговия! Без да иска, но то си излиза само от него. Ако се усети, няма да го каже, ама е по-силно...

# 912
Мартин там е като шута на класа в предимно момичешки клас.

# 913
Явно майката на Косара не е говорила по време на закуската - иначе Васята нямаше да обърка чиниите.

Последна редакция: ср, 14 май 2025, 21:32 от Poutine

# 914
  • България
Какъв е този Биг Брадър в Ергенът, който се случва?
Момите, майките им и ергените.

Общи условия

Активация на акаунт