🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #14: от вторник до четвъртък, 20:00

• 137 633
  • 3 024
  •   1
Отговори
# 45
Това определено много помага, да😀.

Добавям и мъжът да е 100% хетеро.

# 46
  • София
Кло, благодаря 🌹!
Според мен Виктор ще избере Любомира и тя ще приеме 😊.
Накрая много се провлачи действието - не става нищо интересно и драматично. При Васил напрежение го държи Косара - в нея е развръзката - ето, специална е! 😉

# 47
Добавям и мъжът да е 100% хетеро.
Е, не бъди толкова строга, и 50% стигат Sweat Smile

# 48
Добре де, Валерията стабилно постваше от разни пловдивски групи, това за замазване на очите ли да е било? Simple Smile

И не е като да е било 'remote'... наистина си беше в Пловдив, имаше и едно видео, как овиква някакви младежи, защото чупели спирка (която гарантирано е в Пловдив, познато място ми е) и това официално ме съгласи, че се е преместила при Генчо (това беше някъде началото на 2024 г)

Та ако през цялото това време всичко е било параван - то явно наистина имат много свободно време и ресурс, за да ни убедят в нещо (което quite frankly - не ми дреме особено, просто наистина мислех, че е заживяла при Гената)

Последна редакция: вт, 13 май 2025, 19:06 от Не се сърди, човече

# 49
Пак ли Валерия подхванахте
Моля махнете махленските обиди със скриншотовете, всички знаем на какво са способни троловете.

Клаудед, мерси за новата тема.
Айде да се свършва с тия женчовци, на мен ми е интересно Виктор кой от двата лоши хода ще направи.

# 50
Стига вече с тоя нафталин... Ама така е като сезонът тази година е пълен провал, връщаме се на стари случки. Дайми явно е единствения добър ход на продукцията, за да има за какво да се говори тоя сезон, защото наистина няма за какво друго да се хване човек, щом пак се започна с Валерия и Генчо Grinning И то преди "финала", никой не обсъжда ни избраници, ни финалистки... А после защо да бил провал сезонът...

# 51
Приготвям вечеря и засядам пред екрана! Благодаря за новата тема! Хайде да видим поне мъничко любов, че то отиде и се невиде....

# 52
Благодарности и от мен на Кло за новата тема! Нямам големи очаквания за разврат на събитията тази вечер.Сигурно ,както е ставало и друг път ,накрая на епизода ще ме е яд че съм седяла до края .

# 53
  • в сърцето на един мъж...
Мерси за новата тема!
По въпросите - смятам, че ще изберат Любомира, ама защото трябва.
За втория въпрос - липсваше ми опция - не ми е интересно вече, обаче искам да знам как ще свърши Simple Smile
То вече е досадно малко. Надявах се да приключим тая седмица, ама не би...

# 54
  • Варна
Стига вече с тоя нафталин...

Има още такива, дет' не могат да преживеят, че Валка не е с Генчо 🤣🤣

# 55
Стига вече с тоя нафталин...

Има още такива, дет' не могат да преживеят, че Валка не е с Генчо 🤣🤣
По-скоро, че жената с тъмно немско минало и новоизмислен речник не беше избрана. Две години всенародна мъка.

# 56
  • в сърцето на един мъж...
Нямам големи очаквания за разврат на събитията тази вечер

Ох, много се посмях, обаче чакаме ли такъв?

# 57
Чакам да чуя как Косара казва, че пръстенът от Алтънбаш ѝ прави много лошо впИчатление, защото е с малък диамант, след което зарязва Васята. Другото е ясно. Мартин и Данка се сгодяват и живеят happily ever after (или по-точно около седмица, преди да се разделят). Виктор взима Люба, но тайничко намига на бармана, тип “Веднъж да взема хонорара и съм твой”.

# 58
  • София /Абсурдистан
Аз искам да видя бъдещите свекърви.

# 59
Майката на Мартин ще я видим ли да се запознава с Дайми? Май няма. Ей това ако ни го спестят... То вярно, че продуцента иска да излезе леля, ама не може такъв чутовен сеир да се изтърве. Още не разбирам защо имаше толкова пушки в тоя спектакъл дето не гръмнаха...

Общи условия

Активация на акаунт